Encara fa molta calor i cal aprofitar per pastissos freds, com aquesta Carlota de coco i mango
Ingredients:
12 melindros
4 iogurts grecs de coco Nestlé
200 g de formatge
pasteuritzat
10 fulles de gelatina
1 mango
100 ml de llet
50 g de sucre
25 g de coco ratllat
Per a la gelatina de mango:
3 fulles de gelatina
1 mango
Suc de 1/2 llimona
75 g de sucre
Preparació per a un motllo de 20 cm:
- Posar paper de forn a la base del motllo. Tallar els melindros i posar al voltant de del motllo. A la base posar 2 melindros i els retalls, tot cobrint tota la base.
- Batre el formatge amb els iogurts. Posar la gelatina a hidratar amb aigua freda uns 10'. Posar la llet i el sucre a escalfar. Quan sigui calent, sense que arrenqui a bullir, afegir la gelatina escorreguda i remenar. Incorporar a la barreja anterior i batre.
- Pelar i tallar el mango a dauets e incorporar amb el coco ratllat. Barrejar i abocar al motllo.
- Deixar a la nevera un mínim de 4 hores.
- Preparar la gelatina de mango:
- Posar les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda.
- Fer un almívar clar amb el sucre i 75 g d'aigua. Pelar i triturar el mango. Afegir el suc de la llimona, l'almívar i les fulles de gelatina escorreguda. Triturar de nou i deixar refredar una mica.
- Abocar per sobre de la charlota i deixar quallar a la nevera 3 hores més.
- Decorar amb un mica de nata muntada i fulles de menta fresca.
Quines gans de pegar-li una mossegada! I mira que sóc poc de dolç... però el mango m'encanta!
ResponEliminaT'ha quedat preciosa!