El
falafel és una plat molt fàcil de preparar i deliciós. Us porto la recepta de
la mà de la Montse. Podeu veure la seva recepta aquí: Cocina tu imaginación
Ingredients:
225 g de cigrons secs
75 g de ceba
1 dent d'all
10 g de julivert fresc
10 g de coriandre fresc
1 cullerada de tahini
1 culleradeta de comí en pols
1 culleradeta de coriandre en
pols
1/2 culleradeta de sal
Pebre negre
1 cullerada de suc de llimona
1 culleradeta de llevat
químic
oli per fregir
Per a la salsa:
2 iogurt grec
2 culleradeta d'all en pols
Sal i menta fresca
Preparació:
- Posar els cigrons amb aigua freda durant tota la nit.
- Triturar-los fins tenir una pasta granulada.
- Triturar el julivert, el coriandre, l'all i la ceba fins que quedi un puré ben fi i afegir i barrejar amb els cigrons triturats
- Afegir el comí, el coriandre sec, la sal tahini, un polsim de pebre, el suc de la llimona i el llevat. Barrejar i deixar refredar mínim uns 15' a la nevera.
- Formar les boles i fregir en abundant oli. Posar-los a sobre de paper de cuina per treure l'excés d'oli.
- Acompanyar amb la salsa de iogurt, barrejant tots els ingredients. I amb pa de pita, enciam, tomàquet, ceba, cogombre, etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada