No puc
resistir-me a la xocolata, una de les meves debilitats i m'encanta en
pastissos de mousse i de formatge.
Aquest és amb xocolata intens, així que és
perfecte pels amants de la xocolata forta!
Ingredients:
Per a la base:
150 g de galetes tipus maria
70 g de mantega
Mousse:
100 g de xocolata intens Nestlé Postres
200 ml de nata per a muntar
100 g de sucre
3 ous M
3 fulles de gelatina
2 cullerades de llet
Cobertura:
100 g de xocolata intens Nestlé Postres
100 ml de nata per a muntar
50 g de mantega
Preparació
- Folrar la base d'un motllo de 20cm amb paper de forn.
- Fondre la mantega al microones i barrejar amb les galetes triturades.
- Repartir la barreja en el motllo i estrènyer amb una cullera. Reservar a la nevera.
- Mousse:
- Posar les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda.
- Fondre la xocolata al microones i deixar refredar.
- Batre els rovells amb el sucre i barrejar amb la xocolata.
- Escórrer la xocolata i escalfar-la amb la llet al microones fins que es fongui. Afegir a la barreja anterior i batre.
- Muntar la nata i les clares a punt de neu. Incorporar la meitat de la nata i barrejar per a alleugerir la mousse. Incorporar la resta poc a poc i amb moviments suaus.
- Incorporar las clares amb moviments suaus per a que la mousse no es baixi.
- Abocar la mousse en el motllo i congelar unes 3/4 hores.
- Desemmotllar. Escalfar al nata fins que arrenqui a bullir. Retirar el cassó del foc i afegir la xocolata picada i la mantega. Deixar un minut i remenar fins que quedi tot incorporat.
- Abocar per sobre de la mousse i deixar a la nevera fins el moment de servir.
Hummmmmmmm quina bona pinta que té !!! Un trosset per berenar seria ideal .
ResponEliminaPetons