divendres, 30 de setembre de 2016

Pastís de rigatoni amb espinacs, crème fraîche i ricotta



Una manera boníssima de gaudir de la pasta, amb un Pastís de rigatoni amb espinacs, crème fraîche i ricotta

Ingredients:
125 g de Rigatoni
350 g d'espinacs nets i tallats
250 g de Ricotta
2 c/s de Crème fraîche
Sal i pebre
Oli d'oliva
Mozzarella per gratinar

Preparació
  • Bullir la pasta segons les instruccions del fabricant
  • Saltar els espinacs amb un raig d'oli a la paella i afegir la sal i pebre. Afegir la crème fraîche i deixar coure uns minuts tot remenant fins que es redueixi. Provar i rectificar de sal si cal. Afegir la ricotta i remenar. Deixar refredar una mica.
  • Posar la barreja en una màniga pastissera i anar omplint els rigatoni. Posar-los en un motllo desemmotllable amb paper de forn al voltant. Omplir els forats que quedin entre els rigatoni també amb la barreja. 
  • Posar la mozzarella per sobre i gratinar. Servir calent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada