Una manera boníssima de gaudir de la pasta, amb un Pastís de rigatoni amb espinacs, crème fraîche i ricotta
Ingredients:
125 g de Rigatoni
350 g d'espinacs nets i
tallats
250 g de Ricotta
2 c/s de Crème fraîche
Sal i pebre
Oli d'oliva
Mozzarella per gratinar
Preparació
- Bullir la pasta segons les instruccions del fabricant
- Saltar els espinacs amb un raig d'oli a la paella i afegir la sal i pebre. Afegir la crème fraîche i deixar coure uns minuts tot remenant fins que es redueixi. Provar i rectificar de sal si cal. Afegir la ricotta i remenar. Deixar refredar una mica.
- Posar la barreja en una màniga pastissera i anar omplint els rigatoni. Posar-los en un motllo desemmotllable amb paper de forn al voltant. Omplir els forats que quedin entre els rigatoni també amb la barreja.
- Posar la mozzarella per sobre i gratinar. Servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada