diumenge, 1 de març del 2015

Cheesecake de xocolata amb llet i mandarina (sense forn)


Ja tenia ganes de preparar un Cheesecake de xocolata sense forn, així que quan vaig veure el de  Mi gran diversión ràpidament mans a la obra. L'he adaptat una mica, però com no podia ser d'una altre manera, venint de les mans de la Lola, el resultat, exquisit!

Espero que us agradi!

Ingredients per a un motllo de 20 cm:
  • 125 g de galetes tipus maria
  • 50 g de mantega
  • 1 c/s de cacau pur en pols
  • 1 c/s de llet
  • 200 ml de nata per a muntar
  • 200 ml de llet evaporada Ideal
  • 50 g de sucre
  • 2 sobres de quallada
  • 170 g  de xocolata amb llet Nestlé Postres
  • 200 g de formatge per untar
  • 3 c/s pasta de mandarina Home Chef Sosa
  • Cacau pur en pols
  • 2/3 mandarines
  • 50 g d'aigua
  • 50 g de sucre


Preparació:
  • Folrar el motllo de la base amb paper de forn. Triturar les galetes i barrejar amb la mantega fossa, el cacau i la llet.
  • Cobrir la base del motllo, aixafant bé amb el dors d'una cullera i reservar a la nevera.
  • Posar a escalfar la nata, amb la meitat de llet evaporada, el sucre, el formatge i la xocolata picada i anar remenant a foc suau fins que es dissolgui.
  • Desfer la quallada amb la resta de llet evaporada i afegir-la. Anar remenant uns minuts fins que comenci a espessir.
  • Afegir la pasta de mandarina, remenar fins que quedi ben incorporar i abocar la mescla en el motllo. Deixar reposar a la nevera fins que agafi consistència.
  • Pelar les mandarines. Fer un almívar amb el sucre i l'aigua a foc suau i pintar les mandarines sobre una reixeta. Deixar refredar.
  • Treure el cheesecake i posar cacau pel damunt i decorar amb les mandarines.

9 comentaris:

  1. jo també el vaig veure l'altre dia i vaig pensar "aquest pastís promet! " a més la mandarina li ha de quedar genial! La foto que has fet és suprbonica! Marta

    ResponElimina
  2. Te digo lo mismo que le dije a Lola cuando se la vi, una tarta asi no se le puede decir nada,solo comerla y disfrutar cada porción que debe de ser celestial¡
    Petons

    ResponElimina
  3. Tiene una pinta deliciosa y fácil para cuando nos viene el antojo jeje. Besos guapa!

    Ana

    ResponElimina
  4. quina bona pinta!!! jo properament també publicaré una recepta de pas´tis de formatge amb xocolata una miqueta bastant diferent, aviam si us agrada! petons

    ResponElimina
  5. Ohh ese toque de mandarina, me ha encantado!! que buena guapa..
    Muchas gracias por el enlace y probar la receta
    Bss

    ResponElimina
  6. Molt bona pinta Eri, amb mandarina ha de ser super bo. Petonet

    ResponElimina
  7. Aquest és d'aquells pastissos que jo deso a la carpeta "Estiu". Quan costa encendre el forn, és difícil prescindir dels pastissos. Així que, el no haver de vigilar la cocció el fa fàcil i temptador! Opció 10 per a golafres! Petonets maca!

    ResponElimina
  8. Jaajajja jo també el tinc a pendents de fer.
    Muas

    ResponElimina
  9. Hola Eri, no he trobat el teu correu i t'he enviat un missatge privat al Face.
    Un pastís irregistible!!

    ResponElimina