dissabte, 21 de març de 2015

Pa amb xocolata, oli i sal

Pa amb xocolata, oli i sal. La Cuina de l'Eri

Cap berenar millor que el pa amb xocolata! Avui en una versió diferent, però més bo encara!


Ingredients per unes 20-25 unitats:
  • Pels bombons:
  • 200 grams de xocolata intens Nestlé Postres
  • 200 ml de nata per a muntar
  • Per a la cobertura:
  • 125 grams de xocolata negra Nestlé Postres
  • 25 grams de mantega de cacau
  • Sal de xocolata
  • Pa de motllo
  • Perles d'oli  Caviaroli   


Preparació:

  • Posar la nata a escalfar en un cassó i quan arrenqui a bullir, retirar el cassó i afegir la xocolata. Remenar fins que la xocolata es fongui i quedi una crema homogènia.
  • Omplir uns motllos de silicona per a glaçons o per a bombons i congelar.
  • Torrar el pa de motllo i tallar en forma rodona amb un cercle d'emplatar i reservar.
  • Preparem la cobertura, fonent la xocolata i la mantega de cacau i deixem refredar fins que sigui tèbia.
  • Traiem i desemmotllem els bombons del congelador i els posem al damunt d'una reixeta.
  • Anem cobrint-los amb la cobertura i deixem a la nevera per que es solidifiqui i la crema de l'interior es descongeli. 
  • Muntatge: Posem un bombó al damunt del pa torrar i afegim un polsim de sal de xocolata i unes perles d'oli.

7 comentaris:

  1. Mare meva!!! Trobar aquesta recepta de bon mati es una temptació!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Si hubiera tenido esto para merendar de pequeño en vez del clasico pan con chocolate,hubiera sido el mas feliz de la tierra¡¡
    Divino¡¡¡
    petons

    ResponElimina
  3. una versió ultra moderna pero boníssima igualment

    ResponElimina
  4. Tiene que ser una delicia, están de pecado. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  5. Aixi de le luxe l´he menjat a restaurants, a casa tros pa tros xoco i llestos i sense oli, però el meu pare ens ha dit moltes vegades que feien festes quan tocava. Petonets maca

    ResponElimina
  6. Salivando mas de la cuenta a estas horas...tremendooo
    Bss

    ResponElimina