I després de tant de temps, avui publico aquest Cheesecade de xocolata i mango, per participar amb un nou repte dels Gastroamig@s dedicat a la xocolata.
En els enllaços podeu veure
les delicioses propostes que han preparat:
Aquest nou repte, m'anima a
reprendre l'activitat de publicar de nou, encara que no sigui amb la intensitat
que m'agradaria, però si amb el mateix o més entusiasme que vaig començar amb
el blog ja fa molts anys!
Gràcies companys per aquest
repte, al que no podia faltar!
Ingredients:
Per a la base:
175 g de galetes tipus Maria
75 g de mantega
Per a la cheesecake:
250 g de xocolata negre Nestlé Postres
400 ml de nata per a muntar
2 sobres de quallada
75 g de sucre
75 ml de llet sencera
400 g de formatge fresc
pasteuritzat
4 cullerades de postres de
pasta concentrada de mango
Per a la crema de mango:
1 rovell d'ou mitja
10 g de farina de blat de
moro
25 g de sucre
2 cullerades de postres de
pasta de mango
50 g d'aigua
50 g de llet
Per a la decoració. Tirabuixons de xocolata:
Podeu veure el procés: aquí
Preparació
Pel Cheesecake:
Folrar la base d'un motllo de 20 cm amb paper de forn.Fondre la mantega al microones. Triturar-la amb les galetes. Estendre-la en el motllo i aixafar amb una cullera. Guardar a la nevera.
Posar a escalfar la nata amb el sucre, el formatge, la xocolata picada i la pasta de mango.Barrejar la quallada amb la llet. Incorporar-la a la crema i remoure uns minut fins que espesseixi lleugerament.
Guardar a la nevera unes 4
hores.
Per a la crema de mango:
Posar la llet, aigua i pasta de mango a escalfar.
En un bol batre el rovell amb el sucre i afegir la
farina, tot remenant per que quedi ben incorporat. Quan arrenqui a bullir, baixar el foc i afegim mica en mica a la barreja del ous,
sense parar de remenar.
Posar al foc i
deixar espessir, sense parar de remenar. Retirar del foc i deixar refredar amb un paper film tocant la crema
per a que no faci crosta. I quan sigui freda guardem a la nevera.
Treure el pastís de la nevera
i dessemotllar. Posar la crema en una màniga pastissera i decorar al voltant del pastís.
Opcional: Decorar amb el tirabuixons de xocolata i servir.
Sensacional Eri tu cheesecake de chocolate y mango, una explosión de placer¡¡
ResponEliminaMe alegro mucho que publiques de nuevo y que pudieras participar en el reto.
Petons
Se te echa de menos Eri!!! Y menuda entrada para comenzar, se ve delicioso!! Bss.
ResponEliminaQuè bé que hàgis tornat se't trobava a faltar!gran recepte!!!una abraçada!!!!
ResponEliminaBua Eri!!!! Tinc que fer un pastis per la setmana vinent i crec que ja el tinc! delicious!!!! Feliç de tenior-te de nou per aqui. Petons guapi!
ResponEliminaQué bé que tornis a publicar al blog les teves receptes, ja s'et trobava a faltar. Espero que estiguis bé.
ResponEliminaAquest tipus de pastís m'agrada molt, ben fresquet i amb una combinació de sabors molt agradable.
Petons.
Quina pasada bonisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ResponEliminaEri que gusto volver a entrar en tu cocina y no podias regresar de mejor manera. Una tarta riquisima, me encanta la combinación de chocolate con fruta. Besos guapi!
ResponEliminaAna
Homeeee si li has tret la pols al bloc i has pogut entrar ja ja ja. Vecina com m'alegro veure les teves delicies publicades. Llástima que no tens mès temps, però benvingudes les receptes que publiquis de tant en tant.
ResponEliminaUn plaer de sabor segur aquests pastís.
Petonets vecinaaa
Woooowww wooooww me has matadoooo que tremenda esta cheesecake...se te echaba de menos ehhhh
ResponEliminaBsss
Mira que ... m'has deixat sense paraules, i en mi és molt estrany ;-)
ResponEliminaUna meravella sols de veure el cheesecake, combinar la xocolata amb el mango i les textures, ha de ser brutal.
Molt bona feina!!
Una abraçada
Bon dia Eri, molt contenta del teu retorn i amb una entrada tant temptadora. Una forta abraçada de part de tots dos
ResponEliminaBon dia Eri, molt contenta del teu retorn i amb una entrada tant temptadora. Una forta abraçada de part de tots dos
ResponElimina