Ràpida i fàcil de fer, per quan no temim molt de temps o poques ganes de cuinar!
Ingredients:
1 massa brisa Buitoni
1 manat d'alls tendres
1 manat d'espàrrecs verds
1 ceba tendra gran
1 albergínia petita
Sal i pebre
Oli d'oliva
120 g de formatge Cheddar
75 g de formatge Emmental
1 ou
Tomàquets Cherry en branca
Preparació
Rentar i
assecar l'albergínia i tallar-la en "brunoise", tallar igual la ceba
tendra.
Pelar els
espàrrecs i tallar a rodanxes fines, igual els alls (reservar uns tallets)
Posar un bon
raig d'oli en una paella i sofregir els espàrrecs. Uns minuts abans que acabin
de fer-se, afegir la ceba i els alls tendres, remenar i deixar coure uns minuts
més a foc mig.
Afegir l'albergínia,
sal i pebre, baixar el foc i deixar que es coguin tots els ingredients.
Retirar i
colar per treure l'excés d'oli.
Tallar els
formatges a daus i barrejar amb les verdures.
Pre escalfar
el forn a 200º.
Estirar la
massa i repartir la barreja. Doblegar uns 2 cm pels costats i pintar amb l'ou
batut.
Posar al forn
uns 30-35'. Als 15 minuts, posar el tomàquets pintats amb oli i amb sal i pebre.
Deixar acabar de coure fins que quedi daurada. Repartir les rodanxes d'all tendre i servir.
Deixar acabar de coure fins que quedi daurada. Repartir les rodanxes d'all tendre i servir.
Comença a fer mandra estar gaire estona a la cuina. Un bon sopar amb aquesta coca, els tomàquets donen molta vistositat.
ResponEliminaPetons.
Una idea perfecta pels sopars d'estiu. Petons!
ResponEliminaAna