Ja tenia ganes de preparar un
Cheesecake de xocolata sense forn, així que quan vaig veure el de Mi gran diversión ràpidament mans a la obra.
L'he adaptat una mica, però com no podia ser d'una altre manera, venint de les
mans de la Lola, el resultat, exquisit!
Espero que us agradi!
Ingredients per a un motllo de 20 cm:
- 125 g de galetes tipus maria
- 50 g de mantega
- 1 c/s de cacau pur en pols
- 1 c/s de llet
- 200 ml de nata per a muntar
- 200 ml de llet evaporada Ideal
- 50 g de sucre
- 2 sobres de quallada
- 170 g de xocolata amb llet Nestlé Postres
- 200 g de formatge per untar
- 3 c/s pasta de mandarina Home Chef Sosa
- Cacau pur en pols
- 2/3 mandarines
- 50 g d'aigua
- 50 g de sucre
Preparació:
- Folrar el motllo de la base amb paper de forn. Triturar les galetes i barrejar amb la mantega fossa, el cacau i la llet.
- Cobrir la base del motllo, aixafant bé amb el dors d'una cullera i reservar a la nevera.
- Posar a escalfar la nata, amb la meitat de llet evaporada, el sucre, el formatge i la xocolata picada i anar remenant a foc suau fins que es dissolgui.
- Desfer la quallada amb la resta de llet evaporada i afegir-la. Anar remenant uns minuts fins que comenci a espessir.
- Afegir la pasta de mandarina, remenar fins que quedi ben incorporar i abocar la mescla en el motllo. Deixar reposar a la nevera fins que agafi consistència.
- Pelar les mandarines. Fer un almívar amb el sucre i l'aigua a foc suau i pintar les mandarines sobre una reixeta. Deixar refredar.
- Treure el cheesecake i posar cacau pel damunt i decorar amb les mandarines.
jo també el vaig veure l'altre dia i vaig pensar "aquest pastís promet! " a més la mandarina li ha de quedar genial! La foto que has fet és suprbonica! Marta
ResponEliminaTe digo lo mismo que le dije a Lola cuando se la vi, una tarta asi no se le puede decir nada,solo comerla y disfrutar cada porción que debe de ser celestial¡
ResponEliminaPetons
Tiene una pinta deliciosa y fácil para cuando nos viene el antojo jeje. Besos guapa!
ResponEliminaAna
quina bona pinta!!! jo properament també publicaré una recepta de pas´tis de formatge amb xocolata una miqueta bastant diferent, aviam si us agrada! petons
ResponEliminaOhh ese toque de mandarina, me ha encantado!! que buena guapa..
ResponEliminaMuchas gracias por el enlace y probar la receta
Bss
Molt bona pinta Eri, amb mandarina ha de ser super bo. Petonet
ResponEliminaAquest és d'aquells pastissos que jo deso a la carpeta "Estiu". Quan costa encendre el forn, és difícil prescindir dels pastissos. Així que, el no haver de vigilar la cocció el fa fàcil i temptador! Opció 10 per a golafres! Petonets maca!
ResponEliminaJaajajja jo també el tinc a pendents de fer.
ResponEliminaMuas
Hola Eri, no he trobat el teu correu i t'he enviat un missatge privat al Face.
ResponEliminaUn pastís irregistible!!