diumenge, 22 de febrer del 2015

Cupcakes de pastís de formatge i gelea de pètals de rosa


Després d'alguns intents fallits, al final una bona recepta de Cupcakes de pastís de formatge! He provat algunes  i el sabor no m'acabava de convèncer i a més sempre s'esmicolava la base al desemmotllar-les. Si les voleu fer, poseu motllos de silicona, no càpsules de paper, a mi només m'ha funcionat fent-los així.
Bon profit!

Ingredients per a 12 unitats:
  • 130 grams de galetes tipus maria
  • 60 grams de mantega
  • 200 grams de formatge fresc per untar
  • 75 grams de llet condensada La Lechera
  • 25 grams de crème fraîche
  • 2 ous M
  • 30 grams de farina
  • Per a la cobertura i decoració:
  • 200 grams de formatge fres per untar
  • 3 c/s de llet condensada La Lechera
  • Gelea de pètals de rosa Can Bech
  • Pètals de rosa cristal·litzats

Preparació:
  • Fondre la mantega al microones i triturar les galetes. Barrejar i posar una cullerada sopera en motllos de silicona. Prémer amb el dors d'una cullera i deixar una capa uniforme. Reservar un parell d'hores a la nevera.
  • Pre escalfar el forn a 180º.
  • Batre el formatge amb la llet condensada i la crème fraîche. Afegir el ous i batre de nou. Finalment afegir la farina tamisada i mesclar fins deixar una massa homogènia i sense grumolls.
  • Coure uns 30-35'. Retirar i deixar refredar al damunt d'una reixeta.
  • Posar a refredar unes hores a la nevera. Barrejar la llet condensada i el formatge. Posar en una màniga pastissera i decorar al voltant. Al mig posar-hi la gelea i alguns pètals de rosa cristal·litzats.




7 comentaris:

  1. Ohh que bons, aquests son ideals per esmorzar el dia de Sant Jordi no? Muaksss

    ResponElimina
  2. Hola Eri
    Ara no tinc gaire temps, però aquesta tarda estic fen un vols per els blocs. Enyoro una mica allò de fer una publicació setmanal.
    Ha esta tot un plaer poder gaudir de les teves elaboracions
    Bona cuina

    ResponElimina
  3. El descubrimiento de los petalos de Rosa de Can Bech ha sido muy frutifero para la mayoria de nosotros,combina muy bien en muchas elaboraciones como esta que nos traes hoy.
    Bona setmana
    Peto

    ResponElimina
  4. Una combinació deliciosa, com sempre un plaer pels sentits venir a veure't
    Petonets

    ResponElimina
  5. Tienen que tener un sabor espectacular y vaya bonitos. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  6. Que bocado mas rico Eri, vaya mezcla!!
    Bss

    ResponElimina