dimarts, 20 de gener del 2015

Torrada de pit de gall dindi, amb alvocat, nabius vermells i vinagreta de "Juanolas"



Per un sopar ràpid, lleuger i sa, avui una Torrada de pit de gall dindi de Casa Boix, que és ideal per menjar en sandvitxos, amb amanida o fins i tot a la planxa. Per donar-li contrast, uns nabius vermells, una mica d'alvocat i una vinagreta amb pastilles Juanoles. 

Podeu veure com també queda fantàstic en aquest plat del Miquel

Ingredients per a 4 torrades:
  • 4 llesques de pa de motllo integral amb cereals
  • 1/2 alvocat
  • 8 talls de cuixa de pit de gall dindi Casa Boix 
  • Un grapat de nabius vermells
  • Per a la vinagreta:
  • 5 grams de pastilles Juanola
  • 40 g d'aigua
  • 3 c/s d'oli d'oliva i 1 c/p vinagre i sal


Preparació:
  • Per a la vinagreta: Poseu l'aigua a bullir amb les juanoles, quan arrenqui a bullir, baixeu el foc al mínim i remeneu fins que es fonguin. Retireu i tritureu. Passar per un colador i deixar que es refredi.
  • Un cop fred, prepareu la vinagreta, barrejant l'oli el vinagre i la sal. Aneu afegint culleradetes petites de la crema de juanolas i aneu provant de sabor. Emulsioneu i reserveu. Amb la crema de juanolas, podeu congelar-la en glaçoneres i utilitzar per plats salats i dolços.
  • Torreu el pa i reserveu. Peleu l'alvocat i talleu a talls prims. Talleu el gall dindi. 
  • Munteu la torrada:  Poseu al damunt del pa torrat l'alvocat i escampeu una cullera petita de vinagreta. A sobre poseu dos talls de gall dindi per torrada i acabeu amb uns nabius i una mica més de vinagreta. Serviu al moment.

9 comentaris:

  1. Ohhh me ha encantado esta vinagreta, la tengo que probar...como siempre. sorprendiendo
    Bss

    ResponElimina
  2. Eres unica,menuda vinagreta te has sacado de la manga¡¡ Una propuesta magnifica¡¡
    Gracias por el enlace
    Petons

    ResponElimina
  3. Qué original i bo amb la vinagreta de "Juanolas". Un bon sopar.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Impresionada con las juanolas!!! Este pavo lo compro y está riquísimo, siempre lo utilizo para bocatas, pero me gusta la idea de este plato. Bss.

    ResponElimina
  5. L´altre dia escoltava un cuiner que l´havien retat a cuinar amb juanolas i que ho veia dificil no per cuinar sino perquè li agradi a la gent. Una recepta curiosa. Petonets

    ResponElimina
  6. Mira que en sóc fan de les pastilles juanola, sempre en porto una capsa a la bossa... però mai, mai m'hagués passat pel cap fer-les servir a la cuina.
    Sorprenent aquesta vinagreta.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Amb aquesta vinagreta m'has mort, m'agraden les juanoles de sempre i ppoder-les fer servir per amanir, m'ha semblat fantàstic!!!!!
    Gràcies per totes aquestes idees que ens dones, tu sempre obrint camí ;-)
    Petonets

    ResponElimina
  8. Si la cuixa d'aquest gall dindi ja és espectacular, amb la vinagreta curiosa deu quedar una torradeta del tot sorprenent. M'encanten aquestes sorpreses culinàries que ens ensenyes! Petonets

    ResponElimina