Molt
recomanables, com totes les seves receptes!
Ingredients:
- 250 ml d'oli d'oliva
- 375 g de sucre
- 3 g de canyella en pols
- 3 g de matafaluga
- 3 g de sèsam
- 5 g d'impulsor
- 575 g de farina
- 2 ous + 1 per pintar
- 50 g de sucre
Preparació
- Pre escalfar el forn a 165º
- Barregeu tots els ingredients menys els ous i els 50 g de sucre.
- Afegiu els dos ous i barregeu de nou. Quedarà com una massa terrosa.
- Aneu fent boles petites amb les mans i aixafeu-les amb el palmell de la ma, deixant-les d'un gruix de mig centímetre.
- Poseu-los en una plàtera per anar al forn amb paper sulfuritzat, separades una mica per que creixen una mica.
- Pinteu-les amb l'ou batut. Coure uns 20 minuts aproximadament.
- Treure-les del forn i empolvorareu amb el sucre per damunt i deixar-les refredar.
Anem a fer un cafè i em portes dues per probar. Petonets i bon finde!
ResponEliminahummmmmmmmmmmmmm que bones
ResponEliminaDoy fe de que estan muy buenas¡¡
ResponEliminapeto
Jo no les he tastat, pero si estàn fetes amb oli d'oliva ja m'agraden, em fan sentir menys culpable.
ResponEliminaPetons.
Que delicia, es un placer comerlas a la hora de la merienda con ese gusto a canela.Bssss
ResponEliminaJa les recordo! Per picar i picar fins a atipar-se.
ResponElimina