Per un sopar ràpid, lleuger i
sa, avui una Torrada de pit de gall dindi de Casa Boix, que és ideal per menjar
en sandvitxos, amb amanida o fins i tot a la planxa. Per donar-li contrast, uns
nabius vermells, una mica d'alvocat i una vinagreta amb pastilles Juanoles.
Ingredients per a 4 torrades:
- 4 llesques de pa de motllo integral amb cereals
- 1/2 alvocat
- 8 talls de cuixa de pit de gall dindi Casa Boix
- Un grapat de nabius vermells
- Per a la vinagreta:
- 5 grams de pastilles Juanola
- 40 g d'aigua
- 3 c/s d'oli d'oliva i 1 c/p vinagre i sal
Preparació:
- Per a la vinagreta: Poseu l'aigua a bullir amb les juanoles, quan arrenqui a bullir, baixeu el foc al mínim i remeneu fins que es fonguin. Retireu i tritureu. Passar per un colador i deixar que es refredi.
- Un cop fred, prepareu la vinagreta, barrejant l'oli el vinagre i la sal. Aneu afegint culleradetes petites de la crema de juanolas i aneu provant de sabor. Emulsioneu i reserveu. Amb la crema de juanolas, podeu congelar-la en glaçoneres i utilitzar per plats salats i dolços.
- Torreu el pa i reserveu. Peleu l'alvocat i talleu a talls prims. Talleu el gall dindi.
- Munteu la torrada: Poseu al damunt del pa torrat l'alvocat i escampeu una cullera petita de vinagreta. A sobre poseu dos talls de gall dindi per torrada i acabeu amb uns nabius i una mica més de vinagreta. Serviu al moment.
Ohhh me ha encantado esta vinagreta, la tengo que probar...como siempre. sorprendiendo
ResponEliminaBss
Molt bona la veritat!!:)
ResponEliminaPetons
Eres unica,menuda vinagreta te has sacado de la manga¡¡ Una propuesta magnifica¡¡
ResponEliminaGracias por el enlace
Petons
Qué original i bo amb la vinagreta de "Juanolas". Un bon sopar.
ResponEliminaPetons.
Impresionada con las juanolas!!! Este pavo lo compro y está riquísimo, siempre lo utilizo para bocatas, pero me gusta la idea de este plato. Bss.
ResponEliminaL´altre dia escoltava un cuiner que l´havien retat a cuinar amb juanolas i que ho veia dificil no per cuinar sino perquè li agradi a la gent. Una recepta curiosa. Petonets
ResponEliminaMira que en sóc fan de les pastilles juanola, sempre en porto una capsa a la bossa... però mai, mai m'hagués passat pel cap fer-les servir a la cuina.
ResponEliminaSorprenent aquesta vinagreta.
PTNTS
Dolça
Amb aquesta vinagreta m'has mort, m'agraden les juanoles de sempre i ppoder-les fer servir per amanir, m'ha semblat fantàstic!!!!!
ResponEliminaGràcies per totes aquestes idees que ens dones, tu sempre obrint camí ;-)
Petonets
Si la cuixa d'aquest gall dindi ja és espectacular, amb la vinagreta curiosa deu quedar una torradeta del tot sorprenent. M'encanten aquestes sorpreses culinàries que ens ensenyes! Petonets
ResponElimina