La vedella al curri combina a la perfecció amb el cuscús i és una recepta fàcil i ràpida.
Espero que us agradi!
Ingredients:
- 400 grams de carn de vedella a tires
- 1/2 pebrot vermell
- 3 pastanagues
- 1 ceba gran
- 2 c/p de pasta de curri vermell
- Sal i oli d'oliva
- 200 ml de brou de verdures Aneto
- 200 grams de cuscús
- Brou de verdures pel cuscús (quantitat segons indicació de la marca)
- Netejar les verdures i tallar en brunoise. Reservar.
- Posar un raig d'oli a la paella i sofregir la carn. Reservar
- A la mateixa paella, afegir si cal una mica més d'oli i saltar les verdures.
- Afegir el curri i un pessic de sal i deixar uns minuts que es cogui i anar remenant per a que es dissolgui bé el curri.
- Afegir la carn i el brou de verdures i deixar coure uns minuts, fins que les verdures siguin tendres i no s'evaporin tots els líquids. Rectificar de sal, si cal.
- Preparar mentre el cuscús precuinat segons les indicacions del fabricant.
- Servir el cuscús amb la vedella al curri per sobre.
Som molt menjadors de cous cous i ens agraden totes les maneres amb verdures carne i fins hi tot solet. Muaks
ResponEliminaBuena combinacion y bueno sin lugar a dudas¡¡
ResponEliminaPeto
Hace poco tiempo que descubri el couscous y ahora me encanta y encima que combina con tantos ingredientes y es tan facil de hacer
ResponEliminaYa he aprendido algo más sobre la planta del curry, jajaj
Bss
Jejejjej, aquí ando investigando sobre la planta también.
ResponEliminaMuas