dimarts, 13 de gener de 2015

Cloïsses a la farigola, amb gelée d'aigua de mar amb cítrics i vodka


Tenia moltes ganes de provar l'Aigua de mar i aquest mes a la caixa de @Degustabox,sorpresa! Un envàs de 3 litres! Com té moltes utilitats a la cuina, he fet vàries receptes, i la primera, unes Cloïsses a la farigola, amb gelée d'aigua de mar amb cítrics i vodka
Un aperitiu fantàstic, que tenint la gelée preparada amb antelació es fan en un moment.
La recepta de gelée es una adaptació am cítrics de: Mi gran diversión  Fantàstica recepta!

Ingredients:
Per a la gelée:
  • 3 fulles de gelatina
  • 200 ml Mediterranea Agua de Mar  
  • 25 ml d'aigua mineral
  • 25 ml de suc de llima
  • 25 ml de suc de llimona
  • 2 c/s de sucre
  • 2 c/s de Vodka
  • La ratlladura de dues llimes
  • La ratlladura d'una llimona
  • 1 polsim de pebre blanca

Per a una llauna (1 ració):


Preparació
Per a la gelée:
  • Posem a hidratar la gelatina en aigua freda uns 10 minuts.
  • Posem un cassó a foc suau, les aigües, el sucre, les ratlladures de cítrics i la pebre blanca. Quan sigui calenta, sense que arrenqui a bullir, afegim la gelatina escorreguda i remenem fins que la gelatina es dissolgui.
  • Incorporem els sucs dels cítrics i el vodka i remenem. Guardem a la nevera fins que qualli.

Per a les cloïsses:
  • Posar-les en un bol cobertes amb Aigua de Mar un parell d'hores.
  • Coure les cloïsses al vapor, afegint la resta d'ingredients. Quan siguin tèbies, posar a la llauna una mica del suc de la cocció, uns trossos de gelée i pel damunt les cloïsses amb una mica més de gelée. Decorar amb unes petites flors de farigola.
  • Servir al moment, d'aquesta manera la gelée es va fonent i l'aperitiu té les dues temperatures. També es pot fer tot en fred.




Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva Caixa @Degustabox. Amb aquest codi: SCJ4U  el preu final serà de 9,99€ en comptes de 14,99€.
Visiteu a @Degustabox i deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel paladar. Aquí teniu els enllaços per a que doneu un cop d'ull: Web:  http://bit.ly/ZUMSLm. Facebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitter: http://bit.ly/15wZ3B3




7 comentaris:

  1. Que rico Eri, me apunto esta variante que debe estar deliciosa
    Muchas gracias por el enlace y probar la receta
    Bsss

    ResponElimina
  2. Osti Eri, com m'ha agradat!!!!!!!!! veig que no tindré temps de tastar totes les teves receptes ;-)
    Petonets maca

    ResponElimina
  3. Ummmmmm que receta mas interesante y con una presentación exquisita.
    Saludos

    ResponElimina
  4. Toma ya,recetón¡¡ Impresionante¡¡Debe de ser tremendo y aromatico estas almejas¡¡
    Petons

    ResponElimina
  5. Molt guai i fora de lo corrent aquesta recepta, m´encanta!!! Petonets

    ResponElimina