Tenia moltes ganes de provar
l'Aigua de mar i aquest mes a la caixa de @Degustabox,sorpresa! Un envàs de 3 litres!
Com té moltes utilitats a la cuina, he fet vàries receptes, i la primera, unes Cloïsses a la farigola, amb gelée d'aigua
de mar amb cítrics i vodka
Un aperitiu fantàstic, que
tenint la gelée preparada amb antelació es fan en un moment.
La recepta de gelée es una
adaptació am cítrics de: Mi gran diversión Fantàstica recepta!
Ingredients:
Per a la gelée:
- 3 fulles de gelatina
- 200 ml Mediterranea Agua de Mar
- 25 ml d'aigua mineral
- 25 ml de suc de llima
- 25 ml de suc de llimona
- 2 c/s de sucre
- 2 c/s de Vodka
- La ratlladura de dues llimes
- La ratlladura d'una llimona
- 1 polsim de pebre blanca
Per a una llauna (1 ració):
- 100 g de cloïsses
- 1 c/s Mediterranea Agua de Mar
- 1 c/s de vi blanc
- 1 branca de farigola fresca
Preparació
Per a la gelée:
- Posem a hidratar la gelatina en aigua freda uns 10 minuts.
- Posem un cassó a foc suau, les aigües, el sucre, les ratlladures de cítrics i la pebre blanca. Quan sigui calenta, sense que arrenqui a bullir, afegim la gelatina escorreguda i remenem fins que la gelatina es dissolgui.
- Incorporem els sucs dels cítrics i el vodka i remenem. Guardem a la nevera fins que qualli.
Per a les cloïsses:
- Posar-les en un bol cobertes amb Aigua de Mar un parell d'hores.
- Coure les cloïsses al vapor, afegint la resta d'ingredients. Quan siguin tèbies, posar a la llauna una mica del suc de la cocció, uns trossos de gelée i pel damunt les cloïsses amb una mica més de gelée. Decorar amb unes petites flors de farigola.
- Servir al moment, d'aquesta manera la gelée es va fonent i l'aperitiu té les dues temperatures. També es pot fer tot en fred.
Aprofita l'ocasió per obtenir un
descompte amb la teva Caixa @Degustabox. Amb aquest codi: SCJ4U el preu final serà
de 9,99€ en comptes de 14,99€.
Visiteu a @Degustabox i
deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel paladar. Aquí teniu els enllaços
per a que doneu un cop d'ull: Web: http://bit.ly/ZUMSLm. Facebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitter: http://bit.ly/15wZ3B3
Que rico Eri, me apunto esta variante que debe estar deliciosa
ResponEliminaMuchas gracias por el enlace y probar la receta
Bsss
Osti Eri, com m'ha agradat!!!!!!!!! veig que no tindré temps de tastar totes les teves receptes ;-)
ResponEliminaPetonets maca
Eri estàs que t'hi surts!!
ResponEliminaMuas
Ummmmmm que receta mas interesante y con una presentación exquisita.
ResponEliminaSaludos
Toma ya,recetón¡¡ Impresionante¡¡Debe de ser tremendo y aromatico estas almejas¡¡
ResponEliminaPetons
Genials!! Una gran recepta, sí!
ResponEliminaMolt guai i fora de lo corrent aquesta recepta, m´encanta!!! Petonets
ResponElimina