Perfectes per a un aperitiu,
el toc que li aporta la melmelada de tomàquet és genial. Si encara no heu
provat aquesta melmelada, us convido a que ho feu. Us encantarà!
Ingredients per a unes 12 galetes:
Melmelada de tomàquet Can Bech
100 g de formatge Grana
Padano (o ovella curat al romaní)
15 g de farina de panís
25 g de farina d'ametlles
1,5 c/s de romaní fresc ben
picat
Pebre blanca
Preparació
Pre escalfar el forn a 180º
Ratlleu el formatge i afegiu la farina de panís i
d'ametlla tamisada. Incorporeu el romaní picat i una mica de pebre blanca.
Remeneu.
Poseu paper de forn a la safata que anirà al forn.
Poseu un cercle d'emplatar i aneu omplint amb una cullerada sopera de la
mescla. Aixafeu una mica per a que quedi plana la massa.
Coure al forn uns 15' aproximadament fins que siguin
daurades. Retirar i deixar refredat totalment abans de servir.
Queden unes galetes molt cruixents però delicades, no
les feu massa gran per poder manipular-les amb facilitat. Poseu una cullerada
petita de la melmelada de tomàquet i serviu.
Magnifiques! Pot ser les faig per la revetlla. Bon cds
ResponEliminahummmmmmmmm quina delicia
ResponEliminaQue buenas Eri me las llevo.
ResponEliminaBonita foto
peto
Unes galetes molt bones per l'hora del aperitiu. Romaní i formatge fan una bona parella.
ResponEliminaPetons.
els aperitius de galetes salades em tornen lela! m'encanta amb la farina d'atmetlla i el parmesà!
ResponEliminaJo no diria "me las llevo" sino que "me las como".
ResponEliminaUii.....amb el romaní de St Llorenç les faig el proper cap de setmana! M'encanten! Petonets
ResponElimina