Avui us porto una recepta de: Tía Alia Recetas que em va semblar genial només
veure-la!. El toc àcida a la xocolata
queda genial i la combinació amb els festucs, simplement perfecte!
He seguit la recepta, només fent una mica més de crema, que a casa els hi
agrada tot ben farcit.
Espero que us agradi!
Ingredients per a un motllo de 20 cm x 20 cm:
Pel pa de pessic:
125g de festucs sense closca
i sense sal
75 g de xocolata amb llet Nestlé Postres
200 g de sucre
200 g de mantega a
temperatura ambient
3 ous M
200 g de farina
15 g d'impulsor químic
100 de llet
Un pessic de sal
Per a la crema de xocolata àcida i decoració:
185 g de xocolata amb llet Nestlé Postres
150 g de formatge fresc
pasteuritzat (el d'untar)
75 g de iogurt grec, sense
sucre
15 ml de suc de llima natural
30 g de mantega tallada a
daus
Per decorar: 15 g de festucs sense
closca i sense sal
Preparació
Pre escalfar el forn a 180º.
Posar en el motllo spray per desemmotllar o folrar amb
paper de forn.
Picar amb un robot de cuina o a ma, els festucs i la
xocolata. Els festucs, jo he deixat la meitat picats molt poc, per que es
trobin els trossets a la massa. Però podeu picar-los de mida al vostre gust.
Barrejar el sucre, mantega, ous, farina, impulsor, la
llet i el pessic de sal. Afegir el festucs i la xocolata i remenar fins que
quedi una mescla homogènia.
Abocar-ho en el motllo i deixar coure uns 45 minuts.
Comprovant el punt de cocció, punxant amb un ganivet, broqueta de fusta. Quan
surti sec, retirar del forn. Deixar reposar 5 minuts i desemmotllar i deixar
refredar totalment sobre una reixeta.
Per a la crema
de xocolata àcida:
Fondre la xocolata al bany maria o microones i deixar
que es refredi una mica.
En un bol, barrejar la resta d'ingredients, menys la
mantega (millor si els heu tingut a temperatura ambient). Per fer la mescla, és
important que la xocolata i la barreja estiguin a temperatures similars, per
evitar que la xocolata no es solidifiqui. Si cal, poseu la mescla de iogurt i
formatge uns segons al micro per escalfar-la una mica.
Aboqueu la xocolata en forma de fil i aneu batent
sense parar. Al final, afegiu la mantega i bateu de nou. Si us queda un pel
líquida, posant-la només 5 minuts al congelador agafarà consistència.
Muntatge:
Tallar el pa de pessic per a la meitat. Cobriu la
meitat amb crema. Poseu la part superior i acabeu de cobrir amb la resta de
crema.
Talleu en trossos petits, i poseu els festucs picats
grossament. Llestos per servir!
Quina pinta més bona, Eri. Aquest pastisset es menja sense gana!
ResponEliminaBuenos días Eri, qué calladito te lo tenías...jajaja. Intercambiando emails conmigo y sin soltar palabra sobre esto. Es genial ver que las recetas que una elabora gustan tanto como para que los demás os animéis a perpararlos. Pero más genial todavía es cuando las compartís con vuestros seguidores a través de vuestros blogs. Eso es el remate.
ResponEliminaMe alegra enormemente que gustaran tanto como para "volar". Si que son un rico bocado, si.
Te han quedado estupendos!
Bss
Ya se lo vi a Carmen y tu version esta tambien sublime¡¡
ResponEliminapeto
Mare meva amb els festucs ha de tenir un sabor genial. Muaks
ResponEliminahummmmmmmmmmm quina cosa mes bona
ResponEliminaHola Eri guapa tu
ResponEliminaNena et copio la formula, quina bona pinta, ja t´explicaré, mentre
mil petonets SUsanna
Un postre delicioso para la tarde huuuuuuuuuuuu.Besos
ResponEliminaAquests pastissets es veuen tremendos!!! i amb cruixent dels festucs me'ls imagino deliciosos! un petó!
ResponEliminaImpresionante Eri, cuando se los vi a Carmen, pensé que tenia que ser una delicia
ResponEliminaBss