dilluns, 2 de juny del 2014

Conill amb nectarines


Amb les herbes i la frescor de la nectarina, aquest conill queda simplement deliciós. Espero que us agradi!

Ingredients:
1 conill petit
Unes fulles de sàlvia, romaní, i herba llimona fresca picada ben petita
1 ceba i un porro tallat ben petit
1 all i una guindilla
100 ml  de vi negre
300 ml de vi blanc
Brou de pollastre
Oli d’oliva
Sal, pebre i oli d’oliva
2 nectarines
Unes quantes patates mini

Preparació:
Posar a macerar una hora el conill, les herbes, sal pebre i un raig d’oli.
En una cassola posem oli d’oliva i fregim el conill que quedi ben daurat per tots els costats. Retirem  i reservar.
Si ens falta oli, afegim una mica més i sofregir a foc baix, les verdures, amb l’all i la guindilla. Quan estiguin cuites, retirem l’all i la guindilla i afegim el vi negre. Quan s’hagi reduït, afegim el conill, el vi blanc i les patates netes i pelades. Deixem reduir. Cobrim amb brou, tapem la cassola  i deixem coure fins que el conill estigui ben cuit.
Tallar les nectarines a dauets petits i afegir-les 2 minuts abans d’acabar la cocció. Rectifica de sal, si cal i servir calent.

7 comentaris:

  1. Que combinación más buena, con la fruta. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  2. Mira que el conill m’agrada de totes maneres, però no l’he fet mai amb fruites, es veu deliciós, queda a pendents
    Petons

    ResponElimina
  3. La fruita li ha de donar un toc fresc molt bo! bona setmana!

    ResponElimina
  4. La fruita queda molt bona amb aquest tipu de carn, no menjo gaire conill però m´agrada molt. Petons

    ResponElimina
  5. Que rico y menuda presencia tiene huuuuuuuuuuu.Besosss

    ResponElimina
  6. Quin conillet, combinació de 10
    Muas

    ResponElimina