Amb les herbes
i la frescor de la nectarina, aquest conill queda simplement deliciós. Espero
que us agradi!
Ingredients:
1 conill petit
Unes fulles de
sàlvia, romaní, i herba llimona fresca picada ben petita
1 ceba i un
porro tallat ben petit
1 all i una
guindilla
100 ml de vi negre
300 ml de vi
blanc
Brou de
pollastre
Oli d’oliva
Sal, pebre i
oli d’oliva
2 nectarines
Unes quantes patates
mini
Preparació:
Posar a
macerar una hora el conill, les herbes, sal pebre i un raig d’oli.
En una cassola
posem oli d’oliva i fregim el conill que quedi ben daurat per tots els costats.
Retirem i reservar.
Si ens falta
oli, afegim una mica més i sofregir a foc baix, les verdures, amb l’all i la
guindilla. Quan estiguin cuites, retirem l’all i la guindilla i afegim el vi
negre. Quan s’hagi reduït, afegim el conill, el vi blanc i les patates netes i pelades. Deixem
reduir. Cobrim amb brou, tapem la cassola i deixem coure fins que el conill estigui ben
cuit.
Tallar les nectarines a dauets petits i afegir-les 2 minuts abans d’acabar la cocció. Rectifica de sal, si cal i servir
calent.
Que combinación más buena, con la fruta. Besos!
ResponEliminaAna
Mira que el conill m’agrada de totes maneres, però no l’he fet mai amb fruites, es veu deliciós, queda a pendents
ResponEliminaPetons
La fruita li ha de donar un toc fresc molt bo! bona setmana!
ResponEliminaLa fruita queda molt bona amb aquest tipu de carn, no menjo gaire conill però m´agrada molt. Petons
ResponEliminaaixo es una combinacio de luxe
ResponEliminaQue rico y menuda presencia tiene huuuuuuuuuuu.Besosss
ResponEliminaQuin conillet, combinació de 10
ResponEliminaMuas