En un no res,
podem tenir un primer plat ben complet.
Espero que us
agradi!
Ingredients
per a dues persones:
Un llom de tonyina de la part del darrera (per 8
trossos d’un cm.)
Sal, pebre i sèsamBrots de ruca
½ poma verda àcida
Uns quants fruits vermells
9 c/soperes d’oli d’oliva
3 c/soperes de crema balsàmica de nabius
Preparació:
·
En el llom de tonyina li
posem la sal i el pebre i l’arrebossem del sèsam.
·
Posem el llom a una paella
ban calenta i anem donant la volta a mida que es faci només ½ centímetre per
tot el voltant.
·
Tenim preparat un bol amb
aigua freda i glaçons i un altre més petit a sobre. Quan la tonyina estigui, la
posem en el bol de sobre per detenir la cocció.
·
En el plat, posem una mica
de ruca. Quan la tonyina sigui freda, la tallem en trossos d’1 cm i la posem al
damunt de la ruca.
·
Tallem la poma a dauets
petits i li afegim pel damunt, també els fruits vermells.
·
Preparem la vinagreta: en
un bol barregem l’oli, sal i la crema balsàmica i emulsionem. L’anem repartint
tota pels plats i llestos. Servir fred.
Bon profit!
La tonyina està com a mi m'agrada, ben crueta. Una amanida com dius molt complerta.
ResponEliminaPetonets
Uf, quina pinta per favor!! Aquests talls de tonyina tan ben combinats són una amanida de luxe!
ResponEliminaPetons
Sandra
Eri, menudo plato! todo un lujo además de unas fotos preciosas. Buen finde.
ResponEliminauna amanida super complerta i bonissima
ResponEliminaUna amanida ben bona per a sopar. Petons!
ResponEliminaAna
Aquesta amanida a casa triunfa som forofos de la tonyina i crueta com la poses!!! Delicios Ummm! Petonet
ResponEliminaY tanto, ya lo creo un plato completito, lucido y sabroso !!!
ResponEliminaIdeal para el fin de semana jaja...si fuera tan fácil atravesar la pantalla y atraparlo verdad ?....
Besinos.
Trobo que és una amanida espectacular... deliciosa... però em dones permís per fer una mica més la tonyina? Pot ser faig malbé la recepta, però es que gairabé crua no sé si me la menjaré.
ResponEliminaEt felicito per la posada en escena.
Una meravella.
Fins aviat!!
Espectacular!! La verdad es que entra por los ojos que es un primor.
ResponEliminaBesinos
que bona la tonyina i així volta i volta i volta està mmmmmm
ResponEliminaostres li he donat masses voltes jejeje
ResponEliminaeste es el punto que me gusta con el atun,una buenisima ensalada te has montado en un momento
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Queda una presentació molt maca i de ben segur que esà molt bo, encara que jo m'estimo més que la tonyina estigui més feta.
ResponEliminaPetons.
Super gustosa, sana i original. Una amanida ben complerta de plat únic!
ResponEliminaMe alegra siempre volver a verte y encima con esa ensalada tan rica. Has dejado el atún como a mí me gusta, en su punto
ResponEliminaBesos y buen finde
Mare meva quina amanida!!! La tonyina es veu tan suculenta...jo me'n demano ració doble i ja he dinat!!!!
ResponEliminapetonets
Una pintaza estupenda. Me gusta el toque del sésamo tostado.
ResponEliminaDivino!!!
ResponEliminaUm prato riquissimo, que eu comeria com muito prazer!
Meus cumprimentos,
Muitos beijos,
Renata
Mummmmmm que color mas apetitoso.
ResponEliminaQuina pinta tan bona!!!!!! m'agrada molt la tonyina, i així en amanida ha d'estar bonísima!
ResponEliminaM´agraden molt les amanides i sempre intento variar els ingredients. Aquesta de tonyina és una de les meves preferides.Has encertat el meu gust.
ResponEliminaQuina pinta aquesta tonyina!! Només veure la fotografia se m'ha fet la boca aigua!!!
ResponEliminaamb el que a mi m'agrada la tonyina fresca!!! i més en format tataki!!! per mi ja serveix com a plat únic!!! molts petonets guapa
ResponEliminaJusto en el punto y con buen acompañamiento!! Bss
ResponEliminaEsta es una de esas ensaladas que cuando la tienes por delante se te escapa un ¡¡Guauuuu!! que te oye toda la mesa
ResponEliminaAbrazos
aquest bloc de tonyina té un aspecte fantastic!!.. renoi quina amanida!!
ResponEliminaMolt ben presentada. Fa venir gana!
ResponEliminaOhhh Eri!!!Una presentació espectacular!!! Ets una crack!!
ResponEliminaPetonets