dimarts, 2 d’octubre de 2012

Coca d’ametlles i pinya


Una coca d’ametlles i pinya molt esponjosa. Ideal pels berenars!

Espero que us agradi!
  
Ingredients per a dos motllos com els de la foto:
100 grams de farina d’ametlles
200 grams de farina
175 grams de sucre
175 ml de llet
100 ml d’oli d’oliva suau
3 ous M
1 sobre d’impulsor
1 c/p de vainilla en pols
Un grapat d'metlla en gra
6 o 7 trossos mitjans de pinya natural


Preparació:

·         Pre escalfar el forn a 200º.

·         En un bol, barrejar la farina tamisada, la farina d’ametlles, l’impulsor i la vainilla.

·         Batre els ous amb el sucre fins que hagin doblat el volum. Afegir la llet i l’oli i barrejar fins que quedi ben incorporat.

·         Afegir els ingredients secs i mesclar fins que quedi una massa homogènia. Cobrir amb trossos de pinya natural i ametlla en gra.

·         Pintar el motllo amb mantega i una mica de farina. Abocar la barrejar i deixar coure uns 35 minuts a 180º amb funció ventilador, si és possible.



Bon profit!

38 comentaris:

  1. Una combinación bien rico con la piña,a las almendras le pegan estas frutas.

    Cariños

    ResponElimina
  2. Ohhhh Eli, que bona pinta, m'agrada molt la pinya, però la faig servir molt poc, tastarem aquesta coca.
    Petonets

    ResponElimina
  3. He comido cocas de todo tipo, ninguna con piña como esta.ha de estar muy buena
    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  4. Tiene que estar deliciosa, con lo rica y refrescante que es la piña. Te ha quedado una presentación de capricho. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  5. Uhmmm!!!! deliciosa!!! I que cuca que l'has embolicada, està a punt per regalar. Si necessites una voluntària jejeje....
    Petons guapa

    ResponElimina
  6. Eri, quina senyora coca! Pinya i ametlles, boníssima combinació! petons

    ResponElimina
  7. Me cogeria ahora un trocito para el café. Besos!

    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  8. Eri, menuda pinta tiene esta coca!! Me gusta como te ha quedado. Besos.

    ResponElimina
  9. Quina pinta més bona!! Haurem de provar de fer i no sembla massa complicat!

    ResponElimina
  10. una combinacion buenisima para esta rica coca y bien jugosa y aromatica¡¡
    peto

    ResponElimina
  11. He sentit ideal pels berenars? Mira l'hora que és i jo sense cap tros d'aquesta super coca davant, no és juuuust! jajaja
    Petonet
    Sandra

    ResponElimina
  12. Impresionante esta coca, se ve irresistible y deliciosa. Para merendar, desayunar y picotear......

    ResponElimina
  13. quin coc més bo!!!
    Em sembla que a casa duraria ben poc.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. Una excel.lent combinació...per a totes hores.

    ResponElimina
  15. Presa! Vagi delícia més llaminera! M'agrada moltíssim aquest tipus de dolços per fer un cafetó amb amigues ...
    Un petó.

    ResponElimina
  16. Ya me estoy imaginando los trocitos den almendra crujientes en la boca junto a al dulzor ácido de la piña. Que rica!!!. Un beso.

    ResponElimina
  17. Però quina coca més bona! T'has deixat de posar-m'hi una ampolla de vi dolç, perquè jo faria feina.
    Nani

    ResponElimina
  18. Ves tallant un un trocet que vaig a buscar-lo. Ja m'estic imaginjant el seu sabor amb la pinya i les ametlles.
    Petons.

    ResponElimina
  19. Mmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnn quina bona pinta que té aquesta coca ........... amb un café amb llet elberenar ideal.
    Petons

    ResponElimina
  20. hola reina!!! a veure si cuino més amb farina d'ametlla!!! te molt bona pinta. petonets

    ResponElimina
  21. Es verdad lo jugosos que quedan los bizcochos con fruta!!! Bss

    ResponElimina
  22. Quin aspecte més temptador i quina presentació tan bonica Eri!, quan un té bon gust tot té millor gust!!! una abraçada.

    ResponElimina
  23. Es veu deliciosa. M'encanta barrejar la pinya allà on sigui. Amb la coca ha d'estar boníssima. Llàstima no poder-ne menjar un trosset ara.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  24. Una entrada preciosa i deliciosa!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  25. Quina pinta més bona!!!
    Ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar! La pinya cuita al forn ha de quedar caramel·litzada i boníssima!

    ResponElimina
  26. Quina coca més bona!!
    Pot ser un taller ara per esmorzar ?? Ummm
    Petons

    ResponElimina
  27. Molt bona combinació d'ingredients! L'apunto!

    ResponElimina
  28. quina coca, quins aromes, quins sabors! la veritat és que se'm fa la boca aigua només de veure-la!! petonets

    ResponElimina
  29. Quina pinta aquesta coca!!!! Fa cara de ser boníssima!!!!

    ResponElimina
  30. Fins i tot oloro la flaireta que deuria fer!!! quina pinta!

    ResponElimina
  31. ¡¡Holaa, Elena!!! Que gusto visitar tu cocina, uhmmmmmmmmmmm huele a horno y a aromas deliciosos.
    Se ve riquísima esa coca, que rico el otoño que se puede cocinar sin morir de calor

    un besazo, preciosa

    ResponElimina
  32. Una coca bonississsimaaa!!!! pinya i ametlles... m´agrada!!! la faré segur. Petons,

    ResponElimina
  33. Un combinació molt bona i original

    ResponElimina
  34. Ufffff que rico por dios, este es para no perdérselo!!!!!!!!!!!!! apuntado jajajajjaja, besos.

    ResponElimina
  35. Quin pastís mes boooooooooo, si du armetla m'agrada segur.
    Un abraç

    ResponElimina
  36. Oh! un trosset per acompanyar el meu té!!!! perfecta! Petons

    ResponElimina