Una coca d’ametlles i pinya molt esponjosa. Ideal pels
berenars!
Espero que us
agradi!
Ingredients
per a dos motllos com els de la foto:
100 grams de farina d’ametlles200 grams de farina
175 grams de sucre
175 ml de llet
100 ml d’oli d’oliva suau
3 ous M
1 sobre d’impulsor
1 c/p de vainilla en pols
Un grapat d'metlla en gra
6 o 7 trossos mitjans de pinya natural
Preparació:
·
Pre escalfar el forn a
200º.
·
En un bol, barrejar la
farina tamisada, la farina d’ametlles, l’impulsor i la vainilla.
·
Batre els ous amb el sucre
fins que hagin doblat el volum. Afegir la llet i l’oli i barrejar fins que
quedi ben incorporat.
·
Afegir els ingredients
secs i mesclar fins que quedi una massa homogènia. Cobrir amb trossos de pinya
natural i ametlla en gra.
·
Pintar el motllo amb
mantega i una mica de farina. Abocar la barrejar i deixar coure uns 35 minuts a
180º amb funció ventilador, si és possible.
Bon profit!
Una combinación bien rico con la piña,a las almendras le pegan estas frutas.
ResponEliminaCariños
Ohhhh Eli, que bona pinta, m'agrada molt la pinya, però la faig servir molt poc, tastarem aquesta coca.
ResponEliminaPetonets
He comido cocas de todo tipo, ninguna con piña como esta.ha de estar muy buena
ResponEliminaJUEGO DE SABORES
Tiene que estar deliciosa, con lo rica y refrescante que es la piña. Te ha quedado una presentación de capricho. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaQue rica tiene que estar!
ResponEliminabesos
Uhmmm!!!! deliciosa!!! I que cuca que l'has embolicada, està a punt per regalar. Si necessites una voluntària jejeje....
ResponEliminaPetons guapa
que bona
ResponEliminaEri, quina senyora coca! Pinya i ametlles, boníssima combinació! petons
ResponEliminaMe cogeria ahora un trocito para el café. Besos!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Eri, menuda pinta tiene esta coca!! Me gusta como te ha quedado. Besos.
ResponEliminaQuina pinta més bona!! Haurem de provar de fer i no sembla massa complicat!
ResponEliminauna combinacion buenisima para esta rica coca y bien jugosa y aromatica¡¡
ResponEliminapeto
He sentit ideal pels berenars? Mira l'hora que és i jo sense cap tros d'aquesta super coca davant, no és juuuust! jajaja
ResponEliminaPetonet
Sandra
Impresionante esta coca, se ve irresistible y deliciosa. Para merendar, desayunar y picotear......
ResponEliminaquin coc més bo!!!
ResponEliminaEm sembla que a casa duraria ben poc.
PTNTS
Dolça
Una excel.lent combinació...per a totes hores.
ResponEliminaYa me estoy imaginando los trocitos den almendra crujientes en la boca junto a al dulzor ácido de la piña. Que rica!!!. Un beso.
ResponEliminaPerò quina coca més bona! T'has deixat de posar-m'hi una ampolla de vi dolç, perquè jo faria feina.
ResponEliminaNani
Ves tallant un un trocet que vaig a buscar-lo. Ja m'estic imaginjant el seu sabor amb la pinya i les ametlles.
ResponEliminaPetons.
Mmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnn quina bona pinta que té aquesta coca ........... amb un café amb llet elberenar ideal.
ResponEliminaPetons
hola reina!!! a veure si cuino més amb farina d'ametlla!!! te molt bona pinta. petonets
ResponEliminaEs verdad lo jugosos que quedan los bizcochos con fruta!!! Bss
ResponEliminaQuin aspecte més temptador i quina presentació tan bonica Eri!, quan un té bon gust tot té millor gust!!! una abraçada.
ResponEliminaEs veu deliciosa. M'encanta barrejar la pinya allà on sigui. Amb la coca ha d'estar boníssima. Llàstima no poder-ne menjar un trosset ara.
ResponEliminaUna abraçada!
Una entrada preciosa i deliciosa!
ResponEliminaUna abraçada!
Quina pinta més bona!!!
ResponEliminaAra mateix en menjaria un bon tall per esmorzar! La pinya cuita al forn ha de quedar caramel·litzada i boníssima!
Quina coca més bona!!
ResponEliminaPot ser un taller ara per esmorzar ?? Ummm
Petons
Molt bona combinació d'ingredients! L'apunto!
ResponEliminaquina coca, quins aromes, quins sabors! la veritat és que se'm fa la boca aigua només de veure-la!! petonets
ResponEliminaQuina pinta aquesta coca!!!! Fa cara de ser boníssima!!!!
ResponEliminaFins i tot oloro la flaireta que deuria fer!!! quina pinta!
ResponElimina¡¡Holaa, Elena!!! Que gusto visitar tu cocina, uhmmmmmmmmmmm huele a horno y a aromas deliciosos.
ResponEliminaSe ve riquísima esa coca, que rico el otoño que se puede cocinar sin morir de calor
un besazo, preciosa
Una coca bonississsimaaa!!!! pinya i ametlles... m´agrada!!! la faré segur. Petons,
ResponEliminaUn combinació molt bona i original
ResponEliminaUfffff que rico por dios, este es para no perdérselo!!!!!!!!!!!!! apuntado jajajajjaja, besos.
ResponEliminaQuin pastís mes boooooooooo, si du armetla m'agrada segur.
ResponEliminaUn abraç
Oh! un trosset per acompanyar el meu té!!!! perfecta! Petons
ResponElimina