dimecres, 10 d’octubre de 2012

Financers de gerds i cardamom





Em van regalar uns motllos pels financers i el llibre... i ja era hora de estrenar-los! He començat per uns que porten dos ingredients que m’encanten, els gerds i el cardamom i tot i que a casa no els hi agraden massa, aquesta vegada he fet el berenar per mi!!


Font:Financiers Stéphanie Bulteau

Espero que us agradi!

Ingredients:
75 grams de farina d’ametlles
45 grams de sucre morè
105 grams de sucre fi
3 clares d’ou
30 grams de farina
90 grams de mantega
1 pessic de sal
8 beines de cardamom
120 grams de gerds

Preparació:

·         Treure les llavors de les beines del cardamom i picar ben fines.

·         Barrejar en un bol, les farines, els sucres i la sal. Incorporar les llavors de cardamom.

·         Afegir les clares poc a poc i anar barrejant la massa. Finalment incorporar la mantega fosa.

·         Posar la massa en una màniga pastissera i abocar en els motlles (millor si són de silicona). Posar els gerds.

·         Coure a 200º amb el forn pre escalfat, durant uns 12 minuts aproximadament (dependrà de cada forn).

·         Servir tebis.

Nota: Consumir el més ràpid possible, a mida que passen les hores perden molt.


Bon profit!

38 comentaris:

  1. Me encantan también los dos ingredientes principales!!! Bss

    ResponElimina
  2. Farina de que????... d'ametlla no pot ser que encare et quedi jajsja.
    Quan la family no vulgui berenar tu m'envies un whatssap i vinc volant.
    Petons

    ResponElimina
  3. que no sabias que hacer con la harina,el azucar y las claras ja,ja
    fantasticos estos financier
    peto

    ResponElimina
  4. De S.C, també baixarem eh!!!! per anar fent mes cafè! Muaksss:)))))

    ResponElimina
  5. doncs a mi els financers m'encanten!! A l'estiu n'has de fer amb cireres i xocolata, ja m'ho sabràs dir...
    La combinació de gerds i cardamom la trobo molt encertada!
    petonets

    ResponElimina
  6. Hummmmmm ara me'n menjaria un, dos, o tres!!!!

    ResponElimina
  7. Di que sí, de vez en cuando también nos debemos mimar a nosotras mismas.

    Yo también tengo los moldes y aún no los estrené, asi que a ver si me pongo a ello.

    Estupendos !!!

    Besinos.

    ResponElimina
  8. Oh!!! Tienen un aspecto bárbaro. Me vuelven loca las frambuesas
    Besos

    ResponElimina
  9. Fabulosos! me hacen falta esos moldes... ;)

    ResponElimina
  10. Se ven tan sumamnete deliciosos que creo tu consejo de comerlos pronto, como que en mi casa no hacia falta, seguro que alguno hasta se quema los dedos.
    Besinos

    ResponElimina
  11. M'encanten els financiers, i amb aquests ingredients deuen quedar molt originals i bons. La pinta la fan boníssima!
    Marta

    ResponElimina
  12. Doncs a mi sí que m'agradarien, que m'encanta el cardamom. A quina hora dius que vinc a berenar? ;)

    ResponElimina
  13. Muy buena combinación. En casa les xiflan los financiers. Ya sé lo que haré este fin de semana con la almendra que me queda. Besos.

    ResponElimina
  14. Ohhhh! Eri, feia dies que no veia les teves receptes, però val la pena esperar. Aquesta és fantàstica, es menja sola amb la foto. El detall dels botonets de gerds m'hi agrada molt! I això dels financers no ho coneixia. Petons

    ResponElimina
  15. i no saben el que es perden!! a mi també m'agrada molt els gerds, el cardamom segur que ha de ser una delicia al financer!! per esmorzar ...ideal! petons

    ResponElimina
  16. A mí si que me gusta el cardamomo,así que me hubiera ido a merendar Eri ;;)))

    Besitos y gracias por todo!!!

    ResponElimina
  17. Elena, menuda ensalada has preparado en la receta anterior, hija mía (mi lumbágo me tiene un poco alejada) casi me la pierdo es impresionante, te felicito.

    Los financierse te han quedado divinos, me parecen una monada y yo hace como un año que también tengo los moldes de cartón y aún no los he hecho, me llevo tu receta.

    un besazo enorme

    ResponElimina
  18. Muy buena propuesta. La verdad es que el cardamomo es un inventazo. Lo descubrí hace años por mi afición a la cocina hindú. Me encanta.Y con las frambuesas me parece un contraste estupendo.

    ResponElimina
  19. Amb aquesta bona pinta jo t'acompanyaría a fer el berenar.
    Petons.

    ResponElimina
  20. Elegants, bons i saborosos. A mi m'encanten! No he provat mai el cardamomo...el proper dia que ens veiem em fas un monogràfic? Un petonet guapa!

    ResponElimina
  21. Quina pinta aquests financers... i els gerds m'encanten!! T'han quedat preciosos!!

    ResponElimina
  22. Encara no he fet mai financers, però es quelcom que tinc pendent!!! i a sobre amb aquets botonets tan bons!!! t'han quedat genial!

    ResponElimina
  23. La nota a mi em sobra. Ja t'asseguro que no tindrien temps de perdre a casa. Me'ls menjava tots jo soleta. Però que bons!!! Em xiflen els financiers!!
    Petonets

    ResponElimina
  24. Doncs que bé que te'ls hagini regalat jo els espero algun dia...De fet, tampoc els trobo...
    A mi m´agraden amb totes les combinacions possibles. I has fet ben fet de fer-te un auto-regalet, de tant en tant s´agraeix.

    ResponElimina
  25. Hola Eri
    Molt bons aquest financers
    Bona cuina

    ResponElimina
  26. Grans receptes i fotografia, enhorabona !!!!

    ResponElimina
  27. m'encanten el s financiers....i el toc del cardadom segur que els perfuma delicada i deliciosament

    ResponElimina
  28. mmm quina bona pinta!!! A mi és que tot el que porti gerds em perd, m'encanten, en general tots els fruits vermells, jeje. Financiers mai n'he fet, no tinc motlle, però estic seguro que en versió muffins també ha de quear espectacular!!!

    Petonets!!!

    ResponElimina
  29. Yo creo que hubiese hecho cómo tu, que bien habrás merendado. La receta no puede ser mejor y el resultado espectacular.
    Saludos

    ResponElimina
  30. Fantàstic!

    Semblen molt i molt bons, crec que només n'he menjat una vegada en la meva vida. T'han quedat precisos.

    ResponElimina
  31. Con esa pinta que te han salido Yo no dejaba ni una miga en menos de media hora, jejeej.
    Petonets. Vivi

    ResponElimina
  32. Ummmmm que buena pinta tiene para un buen desayuno o para el café jajajajja, besos.

    ResponElimina
  33. Hola guapa!! estic veient que feia massa dies que no passava per aquí... molt malament!! ;) Aquests gerds han de ser boníssims!!! saps que ens van servir uns de semblants al casament del príncep Guillem d'Anglaterra?? No acostumo a llegir revistes del cor, però de tan en tant xafardejo les de la meva iaia. N'hi havia una amb un especial del menú d'aquell casament, receptes incloses!!
    Està molt bé que t'hagis fet el berenar per tu, clar que sí!! ;) jo de vegades també ho faig :P
    Petonets!

    ResponElimina
  34. Per si sobren ingredients de fer panellets és una bona opció fer aquests financiers! t'han quedat molt guapos!!!bona castanyada!

    ResponElimina
  35. Muy bien por esa merienda que te has preparado, de vez en cuando hay que darse un homenaje... además qué buen estreno para esos moldes

    Abrazos y buena semana

    ResponElimina