Em van regalar uns motllos pels financers i el
llibre... i ja era hora de estrenar-los! He començat per uns que porten dos
ingredients que m’encanten, els gerds i el cardamom i tot i que a casa no els
hi agraden massa, aquesta vegada he fet el berenar per mi!!
Font:Financiers
Stéphanie Bulteau
Espero que us
agradi!
Ingredients:
75 grams de farina d’ametlles45 grams de sucre morè
105 grams de sucre fi
3 clares d’ou
30 grams de farina
90 grams de mantega
1 pessic de sal
8 beines de cardamom
120 grams de gerds
Preparació:
·
Treure les llavors de les
beines del cardamom i picar ben fines.
·
Barrejar en un bol, les
farines, els sucres i la sal. Incorporar les llavors de cardamom.
·
Afegir les clares poc a
poc i anar barrejant la massa. Finalment incorporar la mantega fosa.
·
Posar la massa en una màniga
pastissera i abocar en els motlles (millor si són de silicona). Posar els
gerds.
·
Coure a 200º amb el forn
pre escalfat, durant uns 12 minuts aproximadament (dependrà de cada forn).
·
Servir tebis.
Nota:
Consumir el més ràpid possible, a mida que passen les hores perden molt.
Bon profit!
Me encantan también los dos ingredientes principales!!! Bss
ResponEliminaFarina de que????... d'ametlla no pot ser que encare et quedi jajsja.
ResponEliminaQuan la family no vulgui berenar tu m'envies un whatssap i vinc volant.
Petons
que no sabias que hacer con la harina,el azucar y las claras ja,ja
ResponEliminafantasticos estos financier
peto
De S.C, també baixarem eh!!!! per anar fent mes cafè! Muaksss:)))))
ResponEliminadoncs a mi els financers m'encanten!! A l'estiu n'has de fer amb cireres i xocolata, ja m'ho sabràs dir...
ResponEliminaLa combinació de gerds i cardamom la trobo molt encertada!
petonets
Hummmmmm ara me'n menjaria un, dos, o tres!!!!
ResponEliminaDi que sí, de vez en cuando también nos debemos mimar a nosotras mismas.
ResponEliminaYo también tengo los moldes y aún no los estrené, asi que a ver si me pongo a ello.
Estupendos !!!
Besinos.
Oh!!! Tienen un aspecto bárbaro. Me vuelven loca las frambuesas
ResponEliminaBesos
Fabulosos! me hacen falta esos moldes... ;)
ResponEliminaSe ven tan sumamnete deliciosos que creo tu consejo de comerlos pronto, como que en mi casa no hacia falta, seguro que alguno hasta se quema los dedos.
ResponEliminaBesinos
M'encanten els financiers, i amb aquests ingredients deuen quedar molt originals i bons. La pinta la fan boníssima!
ResponEliminaMarta
Que macos, i originals!
ResponEliminaDoncs a mi sí que m'agradarien, que m'encanta el cardamom. A quina hora dius que vinc a berenar? ;)
ResponEliminaMuy buena combinación. En casa les xiflan los financiers. Ya sé lo que haré este fin de semana con la almendra que me queda. Besos.
ResponEliminaOhhhh! Eri, feia dies que no veia les teves receptes, però val la pena esperar. Aquesta és fantàstica, es menja sola amb la foto. El detall dels botonets de gerds m'hi agrada molt! I això dels financers no ho coneixia. Petons
ResponEliminai no saben el que es perden!! a mi també m'agrada molt els gerds, el cardamom segur que ha de ser una delicia al financer!! per esmorzar ...ideal! petons
ResponEliminaA mí si que me gusta el cardamomo,así que me hubiera ido a merendar Eri ;;)))
ResponEliminaBesitos y gracias por todo!!!
Elena, menuda ensalada has preparado en la receta anterior, hija mía (mi lumbágo me tiene un poco alejada) casi me la pierdo es impresionante, te felicito.
ResponEliminaLos financierse te han quedado divinos, me parecen una monada y yo hace como un año que también tengo los moldes de cartón y aún no los he hecho, me llevo tu receta.
un besazo enorme
Muy buena propuesta. La verdad es que el cardamomo es un inventazo. Lo descubrí hace años por mi afición a la cocina hindú. Me encanta.Y con las frambuesas me parece un contraste estupendo.
ResponEliminaAmb aquesta bona pinta jo t'acompanyaría a fer el berenar.
ResponEliminaPetons.
Elegants, bons i saborosos. A mi m'encanten! No he provat mai el cardamomo...el proper dia que ens veiem em fas un monogràfic? Un petonet guapa!
ResponEliminaQuina pinta aquests financers... i els gerds m'encanten!! T'han quedat preciosos!!
ResponEliminaEncara no he fet mai financers, però es quelcom que tinc pendent!!! i a sobre amb aquets botonets tan bons!!! t'han quedat genial!
ResponEliminaLa nota a mi em sobra. Ja t'asseguro que no tindrien temps de perdre a casa. Me'ls menjava tots jo soleta. Però que bons!!! Em xiflen els financiers!!
ResponEliminaPetonets
Doncs que bé que te'ls hagini regalat jo els espero algun dia...De fet, tampoc els trobo...
ResponEliminaA mi m´agraden amb totes les combinacions possibles. I has fet ben fet de fer-te un auto-regalet, de tant en tant s´agraeix.
Hola Eri
ResponEliminaMolt bons aquest financers
Bona cuina
Grans receptes i fotografia, enhorabona !!!!
ResponEliminam'encanten el s financiers....i el toc del cardadom segur que els perfuma delicada i deliciosament
ResponEliminammm quina bona pinta!!! A mi és que tot el que porti gerds em perd, m'encanten, en general tots els fruits vermells, jeje. Financiers mai n'he fet, no tinc motlle, però estic seguro que en versió muffins també ha de quear espectacular!!!
ResponEliminaPetonets!!!
Yo creo que hubiese hecho cómo tu, que bien habrás merendado. La receta no puede ser mejor y el resultado espectacular.
ResponEliminaSaludos
Fantàstic!
ResponEliminaSemblen molt i molt bons, crec que només n'he menjat una vegada en la meva vida. T'han quedat precisos.
Con esa pinta que te han salido Yo no dejaba ni una miga en menos de media hora, jejeej.
ResponEliminaPetonets. Vivi
Ummmmm que buena pinta tiene para un buen desayuno o para el café jajajajja, besos.
ResponEliminaHola guapa!! estic veient que feia massa dies que no passava per aquí... molt malament!! ;) Aquests gerds han de ser boníssims!!! saps que ens van servir uns de semblants al casament del príncep Guillem d'Anglaterra?? No acostumo a llegir revistes del cor, però de tan en tant xafardejo les de la meva iaia. N'hi havia una amb un especial del menú d'aquell casament, receptes incloses!!
ResponEliminaEstà molt bé que t'hagis fet el berenar per tu, clar que sí!! ;) jo de vegades també ho faig :P
Petonets!
Per si sobren ingredients de fer panellets és una bona opció fer aquests financiers! t'han quedat molt guapos!!!bona castanyada!
ResponEliminaMuy bien por esa merienda que te has preparado, de vez en cuando hay que darse un homenaje... además qué buen estreno para esos moldes
ResponEliminaAbrazos y buena semana