dimecres, 4 de juliol de 2012

Mousse de mascarpone amb llimona i fruits vermells



Unes postres d’estiu ben refrescants. La cremositat del mascarpone combina de meravella amb l’acidesa de la llimona i els fruits vermells.  

  
Espero que us agradi!


Ingredients per a 5 gots:
125 grams de mascarpone
1 fulla gelatina (2 grams)
40 grams de sucre
200 ml de nata (35%)
Sucre fi a la vainilla
Fruits vermells
Recepta crema de llimona: "aquí"


Preparació:


·         Semi muntem 175 ml de nata i reservem.

·         Posem la gelatina a hidratar amb aigua freda i reservem.

·         En un bol barregem el mascarpone amb el sucre.

·         Escalfem la nata restant (pot ser al microones) i afegim la gelatina escorreguda. Remenem per que es dissolgui i ho afegim al mascarpone.

·         Afegim la nata amb moviments suaus i posem en els gots a la nevera, un mínim de4 hores.

·         Cobrim amb una capa de crema de llimona, uns fruits vermells i empolvorem amb sucre fi de vainilla.





Bon profit!

29 comentaris:

  1. MMm!!! sembla estar molt bó..!

    petons

    ResponElimina
  2. porta uns gotets per refrescar-nos una mica....

    quina calor que patirem...uffff

    fins ara vecina...

    ResponElimina
  3. Com es nota que és l'estiu!
    Segur que sí que hi combina. S'haurà de provar

    ResponElimina
  4. hoy podimos comer mi ensalada y tu postre y mejor imposible,ya veremos que nos dan hoy¡¡
    fins ara
    peto

    ResponElimina
  5. Una recepta ideal per l'estiu i realment bona bona. Els postres en got no sé perquè però en aquesta època abunden! m'encanta :)

    ResponElimina
  6. Brillante, un postre brillante, de cena de cinco tenedores!!

    ResponElimina
  7. Me apetece un montón este postre. Que rico!!

    ResponElimina
  8. Delicius!!!! és perfecta!!!! Petonet

    ResponElimina
  9. Eri, tenia en la cabeza algo parecido para este fin de semana ya que he preparado lemond curd por primera vez!! Te la copio y ya te contaré.

    ResponElimina
  10. Este postre es uno de los más apetecibles que he visto por la red ;). Besos.

    ResponElimina
  11. Un postre fantástico para el verano. Besos!

    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  12. impresionantment bona!!!! un postre 10 pel meu gust!! petons

    ResponElimina
  13. Això és "bocato di cardinale".Quina frescor1

    ResponElimina
  14. M'encanta! ara mateix me'l menjaria ben fresquet... mmm Marta

    ResponElimina
  15. Ummmm ara mateix hi posaria cullerada
    Petons

    ResponElimina
  16. i tant que m'agrada, Eri! La crema de llimona m'ha encantat, perquè no havia seguit la teva anterior recepta. I la barreja amb mascarpone deu ser brutal... quina delícia més bona! Petons

    ResponElimina
  17. Quins colors més preciosos, i que bo que ha de ser!

    ResponElimina
  18. Que temptadors!!! entren per la vista aquests vasets. Deliciosos!!!
    Petonets

    ResponElimina
  19. Con el toque de limón, es verdad que tiene que ser refrescante!! Bss

    ResponElimina
  20. M'encanten les postres amb llimona i aquesta combinació dels teus gots emb sembla fantàstica.
    Petons maca.

    ResponElimina
  21. Unes postres així, a l'estiu venen molt de gust; tot i que amb la pluja que està caient ara... Però com que aquest cap de setmana pujaran i força les temperatures, són ideals. Que bones!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  22. Elena, tienes razón. Un postre fresquito, fresquito.
    Me gusta mucho como te ha quedado.
    Besos, guapa

    ResponElimina
  23. T'ha quedat una foto fantàstica, quina pinta!
    Marta

    ResponElimina
  24. M'agrada molt! Ei, i la foto t'ha queda't maquíssima.
    Bon cap de setmana.
    Nani

    ResponElimina
  25. Fa poc vaig fer una mousse amb mascarpone i lemon curd i ens va encantar!
    Aquesta combinació a capes em sembla sensacional i la presentació queda molt bonica.

    ResponElimina
  26. Molt maco i molt bo. Aquests postres refrescants i originals sempre van bé

    ResponElimina
  27. Segur que està boníssim, m'encanta aquesta combinació!
    Perdona, però no dius la quantitat de llet que cal per fer la mousse de mascarpone... potser mig litre? Si m'ho pots aclarir, sisplau, m'encantaria provar de fer aquestes postres. Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sílvia,

      Moltes gràcies per avisar-me! Això de fer copiar-pegar no va bé, sempre et deixes alguna cosa malament.

      L'errada es que he posat llet, mentre que és nata. En els ingredients,són 200ml de nata, 175ml són per montar i la resta els 25ml, són els que es posen a escalfar per desfer la gelatina i poder barrejar amb el mascarpone.

      Gràcies de nou, i espero que t'agradin molt!!!!

      Elimina