Una recepta adaptada del Pep Nogué d’un taller que vaig
assistir a l'Espai Bonpreu. Ideal per un
sopar ràpid!
Espero que us agradi!
Ingredients
per a 4 persones:
Pa de pizza en racions individuals petites (recepta
aquí) 1 ceba tendra
1 pebrot verd italià
½ pebrot vermell
5 o 6 maduixes
4 gerds
2 albercocs
Salmó fresc
Un grapat de ruca
50 grams de polpa d’olives negres
2 filets d’anxoves en oli
2 cogombrets
10 tàperes
1 dl d’oli d’oliva verge extra
Aigua
Sal en escames
Preparació:
·
Talleu la ceba, el pebrot
verd i vermell, les maduixes i els albercocs a daus. Talleu el salmó a daus més
grans.
·
Per fer la salsa tritureu
la polpa d’olives, els filets d’anxova, els cogombrets, les tàperes, l’oli i un
rajolí d’aigua. Poseu a punt de sal.
·
Per muntar la coca, poseu
el pa de pizza, el picat de verdures i fruites pel damunt. Distribuïu el salmó.
·
Salseu amb la salsa i
acabeu amb una mica de ruca pel damunt i un gerd.
Bon profit!
Boníssima Eri!!! ideal per l'estiu i amb un contrast de gustos impressionant! me l'apunto!! ;) petonets guapa!
ResponEliminaBen bona que es....
ResponEliminaJo tambe la vaig fer ja a casa i aquesta setmana q estic bastant soleta me la tornare a fer...
Un petonet
Quina coca mes bona, encara que les maduixes están a punt de desaparéixer la tastaré.
ResponEliminaPetonets
m'encanta la combinació ha d'estar riquisim
ResponEliminaSe ve excelente, y para estos calores es genial.
ResponEliminaBesos.
Qué pinta!!! acabo de comer pero no me importaría hincarle el diente a esa exquisitez!
ResponEliminaM'hi apunto! Aquesta coca és fantàstica!
ResponEliminaPetons
Sandra
Eri, una coca no, una supercoca! Dóna ganes de mossegar-la.
ResponEliminaFeliç juliol,
Nani
m'encanten aquestes coques amanides....la teva me la menjaria sencera i repetiria!!!! petons
ResponEliminaEsta combinación tiene que estar bien rica!! Bss
ResponEliminaM' agrada la amalgama d´ingredients sobretot la fruita que hi has posat. Una coca molt exòtica!
ResponEliminaUn sopar d'estiu amb el toc refrescant de la fruita.
ResponEliminaDeliciós!!!!!!!
acabo de sopar però se m'està fent la boca aigua!!!
ResponEliminaM´agrada molt aquesta coca!!!el farcit encara mes, ideal per un sopar de divendres!!! petonets
ResponEliminaMare meua, qué pinta tiene esta coca!!! Me encanta la combinación que has hecho con la fruta... ummmm!!!
ResponEliminaPetonets. Vivi
Que bona Elena!!!! M'encanten aquestes coques!!!! Una combinaió deliciosa....
ResponEliminaPetonets guapa
quina pintassa Eri!!!! m'encanta el toc de les maduixes, i el gerd. Molts petonets
ResponEliminafacil y muy buena,como todas las recetas del Pep,te ha salido divina esta coca
ResponEliminapeto
Quina coca més bona amb la barreja de fruites i verdures, una bona recepta.
ResponEliminaPetons.
Buenísima,que completa y que colorido más apetecible Eri ;))
ResponEliminaÒstres, quina coca més fresqueta i apetitosa.
ResponEliminaNomés veure-la se'm fa la boca aigua!!!
Petonets!
Anna
Què bo Eri, una manera diferent de menjar una amanida, no? Ho he de tastar!
ResponEliminaPetons.
L'opció de presentar una menja amb una coca em sembla molt atractiu, i pels ingredients ha d'estar molt bona.
ResponEliminaUmmmmm quina bona pinta aquesta coca
ResponEliminaPetons
Ostres, una recepta ben ràpida, senzilla i sana...què més es pot demanar??
ResponEliminaPetonets!!
Mmm té molt bona pinta!!! M'agrada molt la combinació que has fet! La provaré!
ResponElimina