Una versió en salat de la sopa que va preparar la Neus. Aquest mes el Recetario mañoso està dedicat al formatge tronchón y Neus és l’amfitriona.
Aquesta és la meva aportació. Una sopa molt fresqueta
per a l’estiu que sense perdre el sabor d’aquest formatge, els kikos li aporten
un toc distintiu.
Ingredients
per a dues persones:
125 grams de formatge semi sec Tronchón400 ml de llet
2 c/s crème fraîche
1 pessic de sal
1 grapat de kikos
Pel cruixent:
50 grams de formatge Tronchon
1 grapat més de kikos
Preparació:
·
Piquem el kikos amb una
trituradora i ratllem el formatge. Reservem.
·
Posem la llet i la crème
fraîche a bullir i afegim un pessic de sal. Afegim el formatge ratllat i remenem
fins que es dissolgui. Triturem i colem.
·
Deixem refredar i posem a
la nevera per servir en fred.
·
Pre escalfar el forn a 180º
·
Ratllem el formatge i el
posem al damunt d’un paper vegetal. Empolvorem amb el kikos.
·
Portem al forn uns 5
minuts. Retirem i deixem refredar. Encara que al sortir del forn estaran
tendres, després es farà el cruixent.
Bon profit!
Eri te que estar bonisima...el toc dels kikos es genial.
ResponEliminaMoltes gràcies.
Un petonet
una recepta estupenda i ha d'estar deliciosa amb aquest toc de kikos
ResponEliminafa alguns anys vaig coneixer una familia de Tronchon.. i com no, a través d'ells el seu formatge... segur que ara els sorpendria jo, si els convides a tastar una sopa com aquesta ..l amb el seu formatge!!
ResponEliminaUfff Eri, esto tiene que estar espectacular... Bss
ResponEliminaM'agrada el cruixent que has fet, un plat molt original.
ResponEliminaPetons.
Plato y fotos gourmet.
ResponEliminaNo soy yo de sopas pero a ésta no la dejaba escapar!!
Juasss jo vull aquesta sopa, que bona ha de ser per favor, també em quedo amb el cruixent!! total que em portes aquest menú i me'l menjo sense contemplacions! petons
ResponEliminaQuina delícia més refrescant, Eri! últimament tothom parla del tronchon... al final no em podré resistir! Avui mateix vaig a mirar si el trobo. Els quicos molt ben trobats, amb aquest punt cruixent que dius. Bon cap de setmana!! Petonets
ResponEliminaPara los amantes del queso como en mi casa no puede haber plato más rico y suculento
ResponEliminaBesos
Cada día me sorprendes más, muy chula esta receta!! Buen fin de semana.
ResponEliminaNo conec gens aquest formatge, pero imagino que ha de quedar una sopa super gustosa.
ResponEliminaI la decoracio amb el cruixent de kikos i formatge queda molt elegant.
Qué rico!!! esto tengo que probarlo!!!
ResponEliminaM´agrada, m´agrada, i m´agrada molt, això dels kikos genial!!! petonets
ResponEliminaJo he provat kikos amb formatge però evidentment que amb tronchón no perquè no el conec i en format sopa tampoc...Som-m´hi a por ello!
ResponEliminaSopa de queso crujiente ...... ¡qué delicia!
ResponEliminaHermosa presentación del plato, tanto capricho, ¡felicitaciones!
besos
Les receptes de sopes que he vist en el teu bloc sempre m'han semblats curioses i amb una aparença fantàstica. Ha d'estar molt bona.
ResponEliminaotra receta anotada para prepararla urgentemente ha de ser una exquisitez.
ResponEliminaSaludos
Hola Eri,
ResponEliminaAndo de nuevo por aquí y me apetecía venir a saludarte.
Quedas invitada a unas albóndigas que he preparado para cenar.
Me pongo al corriente de lo que ha pasado por tu cocina y tomo buena nota de las recetas que has elaborado.
Me parece genial la receta elaborada con Tronchón!!!
Un cordial saludo.
Kui_Netes
:)
otra version fantastica de esta sopa y con el crujiente y los kikos mas buena seguro,fantastica aportación
ResponEliminapeto
Qué buena esa sopa y mucho más con ese queso y el crujiente de los kikos (aquí panizo) Muchas gracias por tu aportación mañosa.
ResponEliminaBesos
Quina passada de sopa, quant de sabor!
ResponEliminaUna receta deliciosa. Gracias por participar en el Mañoso.
ResponEliminaPetons
Quina pinta aquesta sopa...amb el cruixent!!!!
ResponEliminaOhhh!!!! Cruixent de kikos!!!! Si és que se t'acudeix tot. Que bo amb la sopeta de formatge. Una altra apuntada!!1
ResponEliminaPetonets
Ostres Eri, me ha encantado, pero a mi seguro que me gusta más caliente, lo haré, guardada en pendientes, sobre todo el toque del crujiente ummmmmmmm, besos.
ResponEliminaM'acabes de donar una idea excel·lent. El formatge Tronchón m'agrada perquè és suau i alhora gustós, i amb un contingut moderat de greix. El cruixent de kikos, sensacional! Apuntada!! Petons
ResponEliminaTiene que estar muy rico con el crujiente de kikos¡¡¡ un besito¡¡¡
ResponElimina