diumenge, 24 de juny del 2012

Cookiteca LAB - Macarons



El dijous passat dia 21, ens vam reunir a les instal·lacions de la Cookiteca  per fer el primer LAB. Que es LAB?, un taller experimental on juntament amb altres persones, podem intercanviar experiències, investigar, experimentar, donar conferencies sobre temes relacionats amb la gastronomia.

Recorda que si tens una idea, pots proposar-ho per correu: pedralbes@cookiteca.com a la Cookiteca i podràs gaudir de les seves instal·lacions totalment gratuïtes i reunir-te amb els teus seguidors si tens bloc i conèixer-los.

I a la primera trobada què hem fet? Dons intercanviar experiències en l’elaboració de macarons. Tots els assistents vam anar amb els nostres macarons fets de casa i vam poder veure i tastar el resultats obtinguts.

Tots hem tingut problemes similar en el moment de la seva elaboració, un cop debatuts i anotades les conclusions que vam obtenir, hem acordat trobar-nos de nou a la Cookiteca el dimarts 9 d’octubre, amb els macarons fets i aquest cop cadascun vindrà amb un farcit diferent per tastar diferents sabors.

Miquel, Neus i jo mateixa volem agrair a la Cookiteca el que ens hagi deixat les instal·lacions i gaudir d’aquesta magnífica experiència i també dels trucs i consells que ens van donar.

També agrair a Catieu, el pastís de poma que ens va portar per berenar (boníssim per cert) i als assistents:

Conchi, La Tata Conxi
Charo,
Marisabel, Bon profit BCN
Catieu, Pastissets
Abril, April's Kitch

Gràcies i ens veiem el 9 d’octubre!

15 comentaris:

  1. Qué idea tan buena,lástima que a mí me quede tan a trasmano o me tendrías allí como un clavo.
    Tengo mi post de macarons programado para publicar en julio cuando yo esté de vacaciones por si me tiráis huevos, la verdad que menudo coñazo de receta, me hubiese gustado compartir fallos y aciertos, esperaré a lo que vayáis contando.

    un besazo

    ResponElimina
  2. Sou uns valents, a mi el tema macarons em tira mooolt enrere... esperarem els vostres, que segur que al final us surten fantàstics!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. No sé que tenen aquests dolços que semblen tan fàcils i després donen problemes, per això encara no em decideixo a fer-los.
    Molt guapos a la foto.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Ja veig que us va anar bé, ara espero la següent tongada, a veure si l'acabeu d'encertar i després em feu una classe particular, ja,ja,ja.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Gracias por la foto así os puedo conocer mejor....se os ve muy bien.

    Estoy de sorteo en mi blog si quieres probar suerte.

    ResponElimina
  6. Com li he dit al Miquel, ja tenim ganes de veure les conclusions. Llàstima que esperar fins l'octubre serà molt llarg ;)

    ResponElimina
  7. Ansioso de ver el resultado!! luego queremos clases particulares, jejejej
    Bss

    ResponElimina
  8. Ei que bé! Quin taller més xulo! jo també, impacient del resultat! Petonet

    ResponElimina
  9. Quiero que sea octubre!...y encima podre comer...jejje...Aún alucino con el merengue Italiano,es que me encantó ese brillo,y el color quedó re-lindo.

    Mil gracias Eri ;))

    ResponElimina
  10. Que bé m'ho vaig passar!!!! Una experiència per repetir. A veure a l'octubre......
    Moltíssimes gràcies, tot un plaer.
    Petonets

    ResponElimina
  11. Una molt bona idea què segur aportarà idees de tothom i molt participació.

    He sentit dir que els macarons són de difícil tracte, vull dir que semblen senzills de fer i a l'hora de la veritat és molt complicar arribar al resultat que un espera.

    ResponElimina
  12. Com li deia al Miquel, gràcies a vosaltres per l'organització, el trevall previ i la convocatoria!

    ResponElimina
  13. Gràcies a tots vosaltres per pensar i portar a terme una idea molt bona!!!!!
    Petons!!!!!!!

    ResponElimina
  14. No podia venir aquell dia, però a banda, igual que la Sandra, els macarons em fan respecte...els veig complicats i molt tècnics. Els vostres segur que seran immillorables! Sou uns cracks!! Petonets.

    ResponElimina