Un pastís molt fàcil de fer, d’aquells que amb pocs
ingredients i 20 minuts podem tenir enllestit.
Espero que us
agradi!
Font: Recepta adaptada del llibre: 200 recetas para
chocolate
Ingredients
per a un motllo de 20cm i 10 d’alt:
20og xocolata negre Intens Nestlé Postres5 ous L
125 grams de sucre fi
100 de farina d’ametlles
Sucre fi i cacau en pols per decorar
100g de gerds
1 c/s de vodka de xocolata (o licor de cafè)
Preparació:
·
Pre escalfar el forn a 170º
·
Fondre la xocolata al
microones o al bany maria. Reservar.
·
Separem tots els ous menys
un el rovell de les clares. Muntem les clares a punt de neu i reservem.
·
Barregem l’ou, amb els
rovells i el sucre fins que doblin el volum.
·
Afegim la xocolata mica en
mica a la barreja i després la farina d’ametlles sense para de remenar.
·
Afegim ¼ de les clares
muntades a la barreja i batem per suavitzar la mescla.
·
Afegim la resta de les
clares muntades amb moviments suaus.
·
Encamisem el motllo amb
mantega i farina i coem una hora aproximadament. Comprovem amb una broqueta de
fusta o un ganivet punxant i quan surti net.
·
Retirem i encara en
calent, el punxem i ruixem el licor.
·
Deixem refredar i decorem
amb els gerds, el sucre i el cacau en pols.
Bon profit!
Muy bonito y con pinta de rico este pastel. No he visto nunca el vodka de chocolate.
ResponEliminaHa de ser boníssim, i la presentació t'ha quedat com sempre molt elegant.
ResponEliminaQue maravilla, tiene una presentación fabulosa.
ResponEliminaBesos
Pero encare tens farina d'ametlla??? acabares amb les existéncies de tot el barri
ResponEliminaMira q aquest llibre es petit, baratissim i amb unes receptes bonissimes.
Un petonet
No tinc paraules!!! simplement espectacular!!!
ResponEliminaQué rico se ve! Mañana pensaba hacer un pastel para una amiga que cumple años, igual te lo copio!! Besitos.
ResponEliminaT'ha quedat perfecta, molt i molt be.
ResponEliminaUfffffff Eli, aixó a aquesta hora és pecat!!!!!!!!! el que donaria per un bon pessic ;-)
ResponEliminaPetonets
Que preciosidad!!!. me encanta Eri....quién lo pillara!!!. besos y feliz verano
ResponEliminaDoncs sí que es veu fàcil! Jo em quedo amb el toc de licor de cafè.
ResponEliminadoncs si que sembla facil! no dubtis que el provare!! petons
ResponEliminaEri, bo segur que n'està, però l'has presentat d'una manera exquisida.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Uau! Xulíssim, Eri! Molt ben decorat i amb un sabor esplèndit pels qui som xocolateres. Això del licor de cafè m'hi ha agradat molt. a veure si ho provo! petons
ResponEliminaQue bonita presentación y seguro que riquisimo!! Bss
ResponEliminaMmmmmm, puc passar per casa teva a menjar-me'n un tros? Estic tan cansada que no em cal ni sopar! jajaja
ResponEliminaPetonets
Sandra
Amb aquestes calors ho millor son receptes ràpides.
ResponEliminaUn pastís que es veu molt sucós amb el licor, deu tenir molt bon gust.
Petons.
m'encanta Eri com els guarneixes!!! ets una artista. petonets
ResponEliminaEs delicioso Eri.Lo hice ya dos veces,lo fotografié una,pero las fotos se quedaron el el ordenador que está,aún en el técnico...
ResponEliminaMe quedo con la presentación,esta la mar de delicada,me gusta muchísimo ;))
Ay, qué ganas de ver el corte me han quedado...
ResponEliminaEs preciosa
Quina bona pinta, segur que és molt bo.
ResponEliminaOstres! quin pastís mes bó.
ResponEliminaBesets
M'agrada la manera tan acurada que presentes els plats. Jo crec que no és senzill en sí, crec que els hi sap presentar molt bé amb les teves explicacions.
ResponEliminaUna abraçada
Que ricura de pastel. Vaya sorpresa tan agradable que me he encontrado; creo que me quedo por este lugar, para descubrir tu ingenio.
ResponEliminaBesos
Qué delicia de pastel! Laq presentación es perfecta!
ResponEliminaOh! serà fàcil però fa una pintorra!!!! delicios! petonet
ResponEliminaÉs difícil que una proposta amb xocolata no m'agradi, i per l'aspecte aquest pastís es menja sol.
ResponEliminaUna presentació de luxe, que cuca!!! I a sobre de xoxolata i a sobre facileta... que més es pot demanar?? Apuntadíssima!!!
ResponEliminaPetonets
Mmm m'agrada el xocolata i si té aquesta pinta.. més! Si em deixes et prenc la recepta que la vull intentar fer amb edulcorant! A veure com surt :)
ResponEliminaMmmm si no tenim licor de café ni vodka, li treu algun regustet important? o pot passar sense ells?
ResponElimina