El dijous passat dia 21, ens vam reunir a les
instal·lacions de la Cookiteca per fer el
primer LAB. Que es LAB?, un taller experimental on juntament amb altres
persones, podem intercanviar experiències, investigar, experimentar, donar
conferencies sobre temes relacionats amb la gastronomia.
Recorda que si tens una idea, pots proposar-ho per
correu: pedralbes@cookiteca.com a la
Cookiteca i podràs gaudir de les seves instal·lacions totalment gratuïtes i
reunir-te amb els teus seguidors si tens bloc i conèixer-los.
I a la primera trobada què hem fet? Dons intercanviar
experiències en l’elaboració de macarons.
Tots els assistents vam anar amb els nostres macarons fets de casa i vam poder
veure i tastar el resultats obtinguts.
Tots hem tingut problemes similar en el moment de la
seva elaboració, un cop debatuts i anotades les conclusions que vam obtenir,
hem acordat trobar-nos de nou a la Cookiteca el dimarts 9 d’octubre, amb els
macarons fets i aquest cop cadascun vindrà amb un farcit diferent per tastar
diferents sabors.
Miquel, Neus i jo mateixa volem agrair a la Cookiteca
el que ens hagi deixat les instal·lacions i gaudir d’aquesta magnífica
experiència i també dels trucs i consells que ens van donar.
També agrair a Catieu, el pastís de poma que ens va portar per berenar (boníssim per cert) i
als assistents:
Silvia, Y sigo en la cocina
Conchi, La Tata ConxiCharo,
Marisabel, Bon profit BCN
Catieu, Pastissets
Abril, April's Kitch
Gràcies i ens veiem el 9 d’octubre!
Qué idea tan buena,lástima que a mí me quede tan a trasmano o me tendrías allí como un clavo.
ResponEliminaTengo mi post de macarons programado para publicar en julio cuando yo esté de vacaciones por si me tiráis huevos, la verdad que menudo coñazo de receta, me hubiese gustado compartir fallos y aciertos, esperaré a lo que vayáis contando.
un besazo
Sou uns valents, a mi el tema macarons em tira mooolt enrere... esperarem els vostres, que segur que al final us surten fantàstics!
ResponEliminaPetons
Sandra
No sé que tenen aquests dolços que semblen tan fàcils i després donen problemes, per això encara no em decideixo a fer-los.
ResponEliminaMolt guapos a la foto.
Petons.
Ja veig que us va anar bé, ara espero la següent tongada, a veure si l'acabeu d'encertar i després em feu una classe particular, ja,ja,ja.
ResponEliminaPetonets
Com us ho passeu eh!
ResponEliminaGracias por la foto así os puedo conocer mejor....se os ve muy bien.
ResponEliminaEstoy de sorteo en mi blog si quieres probar suerte.
Com li he dit al Miquel, ja tenim ganes de veure les conclusions. Llàstima que esperar fins l'octubre serà molt llarg ;)
ResponEliminaAnsioso de ver el resultado!! luego queremos clases particulares, jejejej
ResponEliminaBss
Ei que bé! Quin taller més xulo! jo també, impacient del resultat! Petonet
ResponEliminaQuiero que sea octubre!...y encima podre comer...jejje...Aún alucino con el merengue Italiano,es que me encantó ese brillo,y el color quedó re-lindo.
ResponEliminaMil gracias Eri ;))
Que bé m'ho vaig passar!!!! Una experiència per repetir. A veure a l'octubre......
ResponEliminaMoltíssimes gràcies, tot un plaer.
Petonets
Una molt bona idea què segur aportarà idees de tothom i molt participació.
ResponEliminaHe sentit dir que els macarons són de difícil tracte, vull dir que semblen senzills de fer i a l'hora de la veritat és molt complicar arribar al resultat que un espera.
Com li deia al Miquel, gràcies a vosaltres per l'organització, el trevall previ i la convocatoria!
ResponEliminaGràcies a tots vosaltres per pensar i portar a terme una idea molt bona!!!!!
ResponEliminaPetons!!!!!!!
No podia venir aquell dia, però a banda, igual que la Sandra, els macarons em fan respecte...els veig complicats i molt tècnics. Els vostres segur que seran immillorables! Sou uns cracks!! Petonets.
ResponElimina