Anem a començar el cap de setmana amb un deliciós
pastís de Xocolata i Coca-Cola. Certament sembla una mica estrany, però quan li
vaig veure a la Silvia no em vaig poder
resistir de preparar-lo. Us animo a que el feu, és ... boníssim!
Espero que us
agradi!
250 grams de farina amb llevat incorporat
300 grams de sucre fi
3 cullerades soperes plenes de cacau pur en pols
1 culleradeta petita de bicarbonat
200 ml de Coca-Cola
225 ml de llet sencera
250 grams de mantega
2 ous batuts
1 culleradeta de vainilla líquida
Ingredients per a la cobertura:
200 grams de xocolata negre Nestlé Postres200 ml de nata líquida
65 grams de mantega
1 cullerada sopera de Coca-Cola
Preparació:
- En un bol tamisem la farina, el bicarbonat, el
cacau i el sucre i ho barregem.
- A part, batem el ous, afegim la vainilla i
incorporem.
- Posem en un cassó la mantega a foc suau i quan
sigui fossa afegim la Coca-Cola i barregem. Afegim la llet, remenem uns segons
i retirem el cassó del foc.
- A la mescla seca, afegim els ous i la barreja de
la mantega i incorporem tot bé, fins que no quedi cap grumoll.
- Folrem un motllo amb paper vegetal i posem la
mescla.
- Coure al forn pre escalfat a 175º, durant uns 50
minuts. Comprovar que sigui cuit punxant amb una broqueta de fusta en el
centre del pastís.
Preparació de la cobertura:
- Posem un cassó al foc amb la nata i quan sigui
calenta (sense que arrenqui a bullir), afegim la xocolata picada i desfem
totalment. Afegim la mantega i la cullerada de Coca-Cola, remenem
constantment a foc suau fins que quedi amb textura de crema.
- Cobrim el pastís, dins del mateix motllo, deixant
caure la crema pel centre de manera suau, i per si mateixa anirà
repartint-se. Donar alguns copets al pastís amb el marbre per a que quedi
la capa uniforme.
- Deixem refredar, i portem a la nevera fins al
moment de servir.
- Decorar al gust. En el meu cas, amb nata muntada
i una gota de colorant rosa.
Bon profit!
Saps el tinc a pendents des de que la Silvia ho va publicar, no faig sevir coca-cola així que no en compro, però només per fer aquest pastís l'hauré de comprar.
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana
Nena aquest el vaig tastar jo, es dels primers q vaig publicar i esta bonissim...
ResponEliminaçmolt bo i t'ha quedat genial.
Un petonet
Havía vist aquest pastís fa mesos, i la veritat és que em va picar la cuiositat, més que res per saber cóm pot quedar una combinació tan estranya com la xocolata i la cocacola. A part de que queda preciòs, y després de llegir la recepta, tinc que reconèixer que l´èxit és assegurat!!!
ResponEliminaHo provaré!!!
I felicitats pel teu blog!!!
Petonets i bon cap de setmana!!!
Crec que se ha de probar, pues no imagino el sabor y es una incognita que no se si podré soportar!!
ResponEliminaEl tinc pendent aquest pastís, el vaig veure a la trotamundos i encara hi penso. Si m'assegures que és boníssim llavors m'hi llenço.
ResponEliminaTé una pinta....
oh, que bonic! També el vaig veure ahir a la Sílvia i em vaig imprimir la recepta ràpidament, s'ha de provar!! Petonet i bona revetlla!
ResponEliminaEri, te ha quedado chulisimo, seguro que está de muerte! Me gustó mucho conocerte, lo pasé muy bien. Besos
ResponEliminaTé un disseny preciós i fa molt bona cara!
ResponEliminabuf, perquè ens fas això abans de Sant Joan???? Bona revetlla guapa. petonets
ResponEliminaDe vista ja pinta estar deliciós, així que segur que va volar! N0he fet amb cevesa, ara provarem amb cocacola! Bona revetlla
ResponEliminaCoca de Sant Joan i aquest pastís, adeu operació bikini. M'agrada molt conm t'ha quedat i de ben segur que la barreja de la Coca-Cola i la xocolate es molt bona.
ResponEliminaPetons i bona revetlla.
Buenisimo, tengo pendiente todavia tanto este pastel (desde ya hace tiempo) como la receta de las muestras de chocolate. A ver si me organizo que últimamente he estado liada. Besos y feliz San Juan.
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Que torta más rica y bien presentada, felicitaciones.
ResponEliminaCon Coca Cola??? vaya, no lo hubiera imaginado, pero si la Silvia y tú dais fe de que está bueno, es que debe de estarlo!!! La presentación es espectacular! Besos. ;)
ResponEliminaUna mezcla muy curiosa para un pastel de chocolate. Realmente espectacular la presentación.
ResponEliminaha de ser molt bo!!! pero sobretot és original!!! petons
ResponEliminaIMPRESIONANTE, que bonita te ha quedado...
ResponEliminaBss
tremendo de bueno sin dudarlo y una presentacion made in Eri osea Divina.Cuando se la via a Silvia ya me gusto y me sorprendio el llevar coca-cola.En casa el chocolate no gusta,sino la hacia ya.
ResponEliminaBon cap de setmana i bona revetlla
peto
Sorprenent! I la presentació, exquisidesa total!
ResponEliminaNunca pensé que se pudiera mezclar con cierto criterio chocolate y coca cola hasta que por algún sitio ví un día un bizcocho. A la vista está que la combinación es buena, qué delicia y qué bonita con los pegotitos rosas.
ResponEliminaBesos
I es nota que porta coca-cola?
ResponEliminaSerà qüestió de provar-lo, je je je... ;)
Ei! Hem coincidit en la recepta ejejj jo l'he fet més bàsica però no deixa d'estar deliciosa!!! Amb la teva cobertura esta per morir-se.... petons
ResponEliminaOh aquest es tota una delicia!! Tha quedat genial!! Es un dels primers que vaig publicar, a casa va encantar, ara el tinc pendent de fer sense Sucre. Petonets!!!
ResponEliminaNyaaaaam!! Sembla mentida que es pugui fer servir la coca-cola per fer un pastís... però la pinta ho diu tot!!
ResponEliminaPetonets i bona revetlla!
Sandra
Fantàstic. Una molt bona recepta i presentada de manera immillorable.
ResponEliminaSi es que este pastel y el MAyocake,es el preferido de mi casa,amigos,amigos de mis hijos,compañeros de mi hija...si,si ha llegado hasta a la Banca...si lo hubiera sabido,pastel les iba hacer yo....jiji.....y de mis compañeras de trabajo...si es que siempre me lo piden.Y a mi es que me chifla también.
ResponEliminaMuchas gracias por el enlace Eri!!
Uhmmm!!! que bo!!! I combinat amb el rosa de la nata, una cucada.
ResponEliminaPetonets guapa