Una crema freda que amb el bon temps ja va de gust oi?.
El pa de coco li dona un toc exòtic.
Espero que us agradi!
Ingredients:
475 grams de carbassa pelada
3 pastanagues
1 porro gran
Oli i una cullerada sopera de mantega
600 ml de brou de vegetals
200 ml de nata líquida per cuinar
Sal i pebre
Ingredients i preparació del pa de coco:
Veure recepta aquí
Preparació:
- Tallem la carbassa a daus, les pastanagues i el
porro.
- En una cassola posem la mantega i una mica d’oli
i afegim les pastanagues, deixem coure un minuts i afegim la carbassa i el
porro. Deixem coure a foc suau uns 10 minuts anant remenant i si cal,
afegir una mica més d’oli.
- Afegim la sal, el pebre i el brou. Deixem coure
fins que estiguin cuit i pràcticament no quedi brou. Afegim la nata,
remenen, deixem coure un parell de minuts. Rectifiquem de sal i pebre.
- Deixem que perdi una mica de calor. Triturem i
passem pel colador xinès.
- Posem la crema en els gots de presentació i quan
sigui a temperatura ambient, portem a la nevera fins el moment de servir.
Posem el pa de coco pel damunt i ja podem servir.
Bon profit!
El q ve de gust es estar tot el dia amb l'aire...quin horror Eri...comencem be l'estiu...avui ja ha sigut la primera nit que ha començat a fer calor.
ResponEliminaPero aquesta cremeta la tasto, m'agrada la carbassa i la idea del coco m'ha enamorat...la setmana vinent la faig i li porto un plat alas meus pares...ja veures el meu pare q content es posara jajajaja
Un petonet i fins dema...
Qué rica Eri!!, pero lo que dices del pan de coco, es coco rallado?. es que no veo en los ingredientes que lo hayas puesto. Pensé que sería coco mezclado con pan, pero no estoy segura. Gracias!. un beso.
ResponEliminaI tant que es un plat ben exòtic.... I te una bona pinta!!!
ResponEliminaPetonets.
Això si que es un plat ben exòtic, però te una pinta impressionant Ummm
ResponEliminaPetons
La crema de carbassa freda també m'agrada molt, però això del pa de coco... és genial, Eri! Me'n vaig ara mateix a visitar la teva recepta! Petons
ResponEliminaFantàstica aquesta crema Eri! Una abraçada
ResponEliminaMe vuelve loca la crema de calabaza, pero con ese pan si que no me lo pierdo, me parece un toque fantástico
ResponEliminaBesos
Nunca he tomado calabaza en platos salados. Si me gusta tanto en los dulces, tendré que animarme, ya estoy tardando!!
ResponEliminaQue original el toque de coco, seguro que le queda buenísimo y de la calabaza ni te digo, me encanta y como crema fría para el verano me parece una propuesta redonda. Fantástica receta.
ResponEliminaun besazo y feliz día
la crema de carbassa la faig moltes vegades, doncs hi ha un señor del poble, que té excedència d'elles i sempre em regala en quantitats industrials i he de fer de tot amb ella.
ResponEliminaPerò trobo molt interesant el "pa de coco" sobre de la crema de carbassa.
Faig molt la crema de carbassa a l'hivern, però al estiu no la he fet, encara que freca i amb el pa de coco per sobre ja m'estic imaginant el sabor.
ResponEliminaPetons.
bona, no, bonisssssssssssssssssssima!!!!!! vaig a veure el pa de coco que m'ha agradat molt!! petonets
ResponElimina¿Dónde está la cuchara? ¡Que me la zampo en un minuto!
ResponEliminaAbrazos
M'encanten les cremes de verdures i la de carbassa és la meva preferida, sobretot freda ara a l'estiu.
ResponEliminaLa combinació amb el coco ha de quedar boníssima!
Faig moltes però això del pa de coco és genial!!! quin toc mes diferent:)) Petonet
ResponEliminaMe gusta la originalidad de la receta y la combinación de sabores, aunque a mí el coco, no me va mucho. Besos
ResponEliminaMe ha encantado el pan de coco, qué maravilla, me llevo la receta. Un abrazo, Clara.
ResponEliminahiper exótica!
ResponEliminaDirecta a mis pendientes,!! me has dejado muerta con ese pan de coco... Bss
ResponEliminaja,ja esta cae pronto,tremenda
ResponEliminapeto
Això del pa de coco és molt temptador...
ResponEliminaNani
Aquestes sopes vénen molt de gust ara. L¨extra del pa de coco fa més estiu per allò d´exòtic.
ResponEliminaMe encantan estas sopas frías. Caliente la había probado sin el toque a coco. Esta tiene que estar genial.
ResponEliminaLa de sandía, remolacha, fresa...hace tiempo que no las hago pero tengo en mente hacer una fiesta y servir unos chupitos.
Merci per visitar el meu blog de xocolata, Eri.
La crema de carbassa és la meva preferida. Aquest pa de coco s'haurà de probar!, un toc exòtic fabulós, ben segur!
ResponEliminaFaig molta crema de carbassa, però mai l'he tastat amb coco així que la tastarem ben aviat, deu quedar ben bona.
ResponEliminaPetonets
Ai Eri, avui em sembla que m'hauré de tastar la crema perquè la carbassa, el coco i jo no som massa amics.
ResponEliminaPetons i bona revetlla.
No soc massa de menjar carbassa, però em quedo amb l'originalitat de la combinació amb el pa de coco!!!
ResponEliminaWoow!!! quina cremeta més deliciosa, i la combinació amb coco, molt original. Ets una crack!!
ResponEliminaPetonets
molt bo el teu pa de coco
ResponEliminapetons