Aprofitant que m’havia quedat crema de fruita de la passió
dels Bunyols i que vaig comprar uns gots
amb tapes termosegellables, vaig preparar una mousse de xocolata blanca amb la
crema. Una combinació perfecte!
Què passeu una feliç Setmana Santa!! Ens veiem a la tornada.
Espero que us agradi!
Font: Mousse de xocolata blanca: Nestlé Chocolate Postres
Els gots, les tapes i l’impremta els he comprat a: aquí
Ingredients per a la mousse:
90 grams xocolata blanca per fondre3 ous M
100 ml de nata 35% MG
50 grams de mantega
3 c/s sucre
Crema de fruita de la passió. Recepta: aquí
Preparació de la mousse:
- Muntem la nata i reservem.
- Separem les clares dels rovells. Muntem les
clares i afegim el sucre.
- Fonem la xocolata al bany maria o al microones.
Afegim la mantega a trossos i els rovells i barregem.
- Afegim les clares i la nata amb moviments suaus de baix a dalt per
que no es baixi.
- Posem a una màniga pastissera i deixem a la nevera unes 4 hores.
Passem als gots i ja podem servir.
Bon profit!
Madre mía, pero qué preciosidad de postre!!! Si tan solo está la mitad de bueno que la pinta que tiene debe estar para morirse.
ResponEliminaPetonets. Vivi
Segur que m'encantaria i això de iogurts termosegellables no en tenia ni idea que existisin. Unes postres molt fresques. Bona setmana!
ResponEliminaA mi m'agrada més la xocolata negra però en canvi en postres, la blanca m'encanta com queda, així que amb el teu permís, m'emporto aquests vasets que es veuen deliciosos!
ResponEliminaPetons maca
Veig que ja t´has estrenat amb la cobertura blanca de Nestlé...Jo també sóc més de xoco negra però per provar-la que no quedi! Bones vacances.
ResponEliminaUauuuu quina combinació de sabors!! :D Ha d'estar boníssim, segur!! I aquests envasos termosegellables, són súper pràctics, no?? Així els pots repartir per tots els interessats...!! jaja
ResponEliminaUn petonet guapa! :D
Una maravilla de postre!! que disfrutes de las vacaciones..nos vemos a la vuelta!!
ResponEliminaBesitos
A mí m'encantará. A més ultimament tinc debilitat per la xocolata blanca. Disfruta de les vacances tú també!
ResponEliminaPetonets,
Esther
Bonica, fas cosses massa tentadores per mi! jaja..per això no puc venir massa sovint.Espero que estiguis. bé PEtons..
ResponEliminasi aquest mousse el veu l'Yves fa que li prepari ara!!!! quina pintassa nena, un 10!!! molts petonets guapa i bones vacances!!!!
ResponEliminaQue delicioso, y las fotos preciosas.Besos cielo.
ResponEliminaDons aquest mousse fa cara d’estar molt bona
ResponEliminaBona cuina
La xocolata blanca lliga tan bé amb qualsevol fruita exòtica... és genial!! Uns gotets preciosos, bones vacances maca :)
ResponEliminaDons la mousse segur quebes bonissima, pero els gotets m'han encantat!!!
ResponEliminaBones vacances.
Petonets
Un postre de fiesta, tiene que estar delicioso. Preciosa la presentación. Un abrazo y feliz semana, Clara.
ResponEliminaHace dias que en varios blogs veo este mousse de chocolate blanco con diferentes acabados ..se ve delicioso ..con fruta de la pasión tiene que estas divino bss y que tengas un buen dia MARIMI
ResponEliminaostres quina recepta més bona i dolça! la barreja de la xocolata i la frutia ha de ser realment bona! petons!
ResponEliminaNo n'he fet mai de xocolata blanca, però ha d'estar boníssima! Fan molt goig aquest gotets!!
ResponEliminaQuins gots mes xulos que tant florit al jardí!!
ResponEliminaBoníssims!!!
Una combinació molt bona i atrevida.
ResponEliminaLa presentació amb els gots i les tapadores resulta molt bona.
Mmm no se si m'agrada més la xocolata o la presentació que has fet ...
ResponEliminapetonets
Que bo!!! saps tinc aquesta gespa!!! es tan primaveral!!!! m´en porto un gotet i la recepta!!! petonets i descansa!!!
ResponEliminaAixò si que és temptadora passió amb majúscules.
ResponEliminammm quina delícia, entra totalment per la vista perque mira que és curiós, no m'agrada gaire la xocolata blanca i la fruita de la passió tampoc però, veient la fotografia, difícilment et diria un no a provar-ho, jajajaj, així que te molt de mèrit!! Per cert, els gotets moníssims!!!
ResponEliminaMolts petonets!!!
M'encanta aquest postre Eri!! Una combinació de sabors explosiva i molt ben compensada! Per cert, on has comprat aquests gotets tan xulos?! Els necessito JA! jajaja
ResponEliminaPetonets
Sandra
Unes postres primaverals i delicioses! jo sempre guardo els potets de vidre dels iogurts, però aquestes tapes adhesives són molt bona idea!!
ResponEliminapetonets
Jo només de veure el nom de fruita de la passió, no sé com serà la recepta, però que m'agrada segur!
ResponEliminaBona setmana,
Nani
Com t´ho fas perquè et surti això al jardi? He, he he! Molt bones postres i la combinació perfecte! PEtons i bona setmana santa
ResponEliminaL'Aina és molt de xocolata blanca li ensenyaré a veure si en vol!;)
ResponEliminaBones vacances!
Elena, te ha quedado deliciosa como siempre.
ResponEliminaBesos, guapa
Estos tarritos son un auténtico placer para los sentidos!!! ;)
ResponEliminaQuina guapada, són preciosos i han de ser una delícia!
ResponEliminaQuines fotos mes maques, i amb la xocolata blanca bonisissiisssimmm... petons,
ResponEliminaVaya vasitos, me dejas con la boca abierta, porque si me gusta el chocolate, ya el blanco no te quiero ni contar...
ResponEliminaAbrazos
Té una pinta excepcional! Semblen fetes de l’àvia i transporten a èpoques passades, ens ha agradat molt a ESfruita.
ResponEliminaAvui al bloc ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem unes albergínies farcides de verdura que lligarien a la perfecció amb l’arrós que ens proposes. Et convidem a entrar-hi i fer-hi una ullada.
www.esfruita.com/assessorem/alberginies-farcides-de-verdura
Ah! I bona setmana Santa!
Una delicia de mousse!!!!!!!! besos.
ResponElimina