No tenia intenció de fer Mona de Pasqua, però em feia
il·lusió participar en el repte de Pastissets. Un bloc que no us podeu perdre, la Catie i l’Annie, mare i filla
tenen aquest bloc que fa les delícies de grans i petits. Normalment fan reptes
per nens i aquest mes han volgut ampliar als adults.
No em podia perdre aquesta oportunitat, així que aquí
us deixo uns petits nius que després he posat en un test i decorat, simulant un
arbre, amb les seves fulles, branques... Ha quedat moníssim! No es complicat i amb una mica de paciència podem fer una Mona a casa i gaudir-ne grans i petits.
Nestlé Postres España ha llençat al mercat la Xocolata Blanca per a
postres! Una xocolata que fins ara no es podia trobar en els supermercats i que
calia fer una excursió a llocs molt concrets. Us passava oi? Doncs ara tenir
una rajola de xocolata blanca per fondre al rebost serà ben senzill!
A la seva pàgina del Facebook: Nestlé, podeu estar al dia de les
novetats, trobar receptes bones però sense complicacions i molt més!
Ingredients
per dos nius:
3 ous M75 grams de sucre
60 grams de farina
15 grams de farina de panís
½ c/p d’impulsor
1 pessic de sal
1 c/p d’emulsió de llimona, o vainilla (al gust)
200 grams de Xocolata Blanca Nestlé Postres
10 grams de xocolata Negre Nestlé Postres
Ous de xocolata, pollets.. (decoració al gust)
Altres: Un test, canyes i fulles verdes de plantes
Preparació:
·
Pre escalfem el forn a
180º.
·
Batre els ous amb el sucre
fins que doblin el volum i afegim l’emulsió de llimona i remenem.
·
En un bol barregem les
farines, l’impulsor i la sal.Afegim a la mescla dels ous fins que quedi una
massa homogènia.
·
Pintem els motllos amb
mantega i aboquem la barreja.
·
Coure entre 25-35 minuts
fins que estigui cuit. Retirem i deixem refredar al damunt d’una reixeta.
·
Un cop freds tallem la
part de dalt (reservem) i buidem amb una cullera una mica del pa de pessic. Els
tombem i amb ganivet anem tallant i donant la forma de niu.
·
Els posem al congelador,
només fins que la part del voltant estigui molt, molt freda. Mentre fonem la
xocolata al microones i quan hagi perdut temperatura i sigui freda la posem en
una màniga pastissera.
·
Per fer els nius:
·
Posem els pa de pessic al
damunt de paper d’alumini dins d’un calaix al congelador. Obrim i sense treure’ls del congelador anem
fent fils al voltant. Tanquem, deixem que s’endureixi i anem repetint l’operació fins acabar fent
el niu.
·
Quan el niu estigui fet,
el traiem del congelador i el tapem amb el pa de pessic que havíem reservat.
·
Fonem els 10 grams de
xocolata al microones i el posem al damunt del pa de pessic. Anem posant el
pollets, els ous, etc.
Bon profit!
Que cosa más deliciosa...Besos y gracias.
ResponEliminaSí!!! jejejej a mi també em passava... i pensava que era culpa meva, que no sabia fondre bé la xocolata blanca i que segur que hi havia algun truc que no coneixia! Tinc ganes de comprar-la i començar a fer cosetes. T'han quedat fantàstiques, són moníssimes!! (mai millor dit ;)) i molt originals, ets una artista :) petonets
ResponEliminaCom m'agraden!!!!!! Que macus!!!! No ser pas si jo seria capaç, si em sortirien bé. Algun dia faré la prova perquè queden molt bonics.
ResponEliminaSort amb el concurs, que has presentat una mona ben original.
Una forta abraçada i que passeu uns dies ben feliços!
Hola Eli
ResponEliminaQuins niuets més cucus
Bona Pasqua
Te ha quedado monisimo!! Besitos
ResponEliminaen cada recepta que penjes em sorprens mes pel nivellas que estas tenin.
ResponEliminamolts petons i bones pasqües
me encantan estas monas, yo nunca las he echo, por el motivo de que todos los años me toca hacer galletas de pascua y acabo tan frita de la pascua que ni mona ni naaa!!!un besitoo
ResponEliminaQuina xulada de mones! T'han quedat moníssimes, m'encanten!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina monada de mona!!!!!!
ResponEliminaM'agrada molt.
Gràcies per l'informació, sobre la xocolata blanca per postres.
La veritat que es dificil de trobar. Sempre vaig a parar a botigues especializades i es careta.
Petons i bona Pasqua.
Petons
Uuauallaaaa quina passada quina pinta!!! sembla un niu de veritat!!! m'encantaaa!!! petons
ResponEliminaUna xulada, Eri!!
ResponEliminaPerfecta, que cosa más bonita, te felicito. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaQue macos que queden aquests nius amb el pollets!! :-)
ResponEliminaNena quina cosaa mes macaaaaa,tens unes mans.Jo aquest any res de res no tinc temps a veure el proxim,petonets
ResponEliminaPreciosas monas de pascua. Te han quedado geniales.
ResponEliminaBesets
Hola amiga, que puesta en escena, felicidades como os lo montáis con las monas de pascua, me encanta.
ResponEliminaBesos.
Jo ytambé he provat la xocolata blanca de la Nestlé i va molt be.
ResponEliminaAquets nius son espectaculars!!!
Petonets.
Wow! Nenaaaa quina pinta més maravellosa ! Segur que és deliciosa! Felicitats !
ResponEliminaPerò quina "monada" de mona! La trobo tan bonica. I segur que també està de vici.
ResponEliminaJo encara no n'he vista de xocolata blanca d'aquesta. Hauré de fer una excursió als súpers de l'illa ben aviat :)
Petonets!
Ohhhhh Eri!!!! Pero quina cucada!!! Són la delicadesa feta mona. M'encanten!!! I el truc per fer els nius el posarem en pràctica...
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar!!!
Petonets
Nena, quina xulada, aquest any ens hem possat d'acord, ja veuràs demà les meves mones, jajajajaja. Em dones una alegria amb la noticia de la xocolata blanca, per que és veritat que és molt complicat trovar-ne i molt cara.
ResponEliminaUn petonet
Ohhhhhh Eri pero me monada,y nunca mejor dicho.Que despliegue de imaginación.Esos nidos que bien acogidos están.
ResponEliminaHermosísima!!
Besos
Felicitats per la idea.
ResponEliminaUna mona molt original i molt bona!
Preciosos aquests nius. en prenc nota per l' any vinent, és una idea fantàstica.
ResponEliminaQue original! M'agrada.
ResponEliminaNani
M'has deixat amb la boca oberta !!!
ResponEliminapetonets
M'he d´estrenar amb la xoco blanca de Nestlé...aviam si trobo l´oportunitat. T´han quedat uns nius moníssims.
ResponEliminaGuapi!!!! com en saps!!!! et felicito:))) petonets i miraré de trobar la xocolata!
ResponEliminaOhhh quina monada...
ResponEliminaPetons
Mónica
Tens tota la raó amb lo de la xocolata blanca!! ja la buscaré perquè sempre m'agrada tenir-ne a punt!
ResponEliminaQuina monada, t'han quedat uns nius xulíssims!
ResponEliminaAquesta nova xocolata blanca de Nestlé ens anirà la mar de bé ;)
Elena, qué mona y eso que no tenías intención.....
ResponEliminaBesos, guapa
¿Y dices que no tenías intención de hacerla? ¡Pues menos mal que cambiaste de idea! Porque el resultado es impresionante, me ha encantado!!
ResponEliminaAbrazos
T´ha quedat molt xula! Això de la xocolata blanca per postres esta be saber-ho, sempre tinc problemes a l´hora de desfer-la!
ResponEliminaPEtons
Sort que al final et vas decidir a fer mona. T'han quedat una cucada de nius!!
ResponEliminapetonets
Ets una artista! això de la xocolata al congelador i anar fent el niu no sembla gens fàcil! quin bon resultat!
ResponEliminaSalutacions,
Que bonitos estos nidos de pascua, besos.
ResponEliminaQuina monada! Són molt xulos aquests nius.
ResponEliminaPetons.
Quines mones més mones!!!!!M'encanten! Acabo de conèixer el teu blog, em sembla que m'agradarà molt!! Fins aviat!
ResponEliminaÀngels
http://cuinaigaudeix.blogspot.com
Hola Eri estimada i guapa tu
ResponEliminanena quina preciositat, anoto les teves propostes tant interesant,
mil petonets Susanna
HA QUEDAT DE REVISTA!!FELICITATS
ResponElimina