dissabte, 17 de desembre de 2011

Entrevista a "El Rincón de Galicia"



Fa uns dies es va posar en contacte amb mi la Lidia de “El Rincón de Galicia” per demanar-me si volia fer una entrevista per a ells.

Com podeu imaginar, no m’ho vaig qüestionar ni un segon i els hi vaig dir que estaria encantada de poder participar en el seu espai.

Us poso l’enllaç a l'Entrevista  per si voleu llegir-la i a la vegada per a que us doneu un tomb per a la seva web. Trobareu articles d’interès, temes relacionats amb el turisme i gastronomia i una botiga on line.

A l’entrevista podeu trobar la recepta del Pastís de salmó i gambes a la mussolina de taronja que és una nova versió del Pastís fred de porros i gambes a la mussolina de llima   que vaig publicar fa uns dies.

Des d’aquí els hi dono les gràcies per haver pensat en mi i els hi agraeixo la seva atenció i la seva amabilitat en tot el procés. També, i com no, milers de gràcies  a l’L'Isa del bloc La Cocina de Fabrisa  per haver-los donat la opció de conèixer el meu bloc.





44 comentaris:

  1. Ooooh, enhorabona guapa!!
    Amb un bloc tan xulo com el teu és normal que et facin entrevistes, vaig corrents a llegir-la!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. apa Eri! Que xula l'entrevista...mira que no sabia ni que et deies Elena! M'ha agradat llegir-la perquè els que estem en el món blocaire tenim moltes coses en comú.

    Bon Nadal!

    ResponElimina
  3. Felicitats per l'entrevista!
    La veritat és que aquests segona versió encara fa més festa que el de porros. Una bon apoció a tenir en compte aquests dies de Nadal ;)

    ResponElimina
  4. Felicitats!! Vaig a llegir-la ara mateix i a coneixe't una mica més :)
    Un petó bonics

    ResponElimina
  5. enhorabona, elena! una entrevista molt interessant que en el meu cas també serveix per posar-te cara... que sempre havia pensat que et deies eri :-(

    ResponElimina
  6. Enhorabona guapa!! Quina ilusió, me'n vaig volant a llegir-la.
    Ptns

    ResponElimina
  7. Una entrevista muy chula Eri, Enhorabuena!!. Me acuerdo de la que yo hice y fuí tan escueta que la volvería a hacer de nuevo. La receta deliciosa!. un beso guapa y feliz Navidad

    ResponElimina
  8. Minha amiga, li toda a entrevista, e gostei muito de saber um pouco mais sobre você, a sua cozinha, e no que você pensa e acredita!

    Inclusive o seu retrato, una "señorita muy guapa"!!!

    E a receita de hoje? Nada mais que espetacular!!!!

    Petonets,
    Renata

    ResponElimina
  9. Una entrevista molt sincera. Felicitats Eri!!!!

    ResponElimina
  10. Nena, quina sort, no et fan una entrevista cada dia!! :D Però és que ja em diràs, penjant plats com aquest pastís de salmó i gambes... Quina pinta! jeje

    Un petonet, i moltes felicitats altre cop! :)

    ResponElimina
  11. Conocia el rincón de Galicia por una entrevista de Sonia y me alegro mucho que tu tambien puedas ser la protagonista y tener tu espacio en el rincón, entrevista que me hace mucha ilusión al leerte.
    Y muy buena la receta con esta nueva versión.
    peto

    ResponElimina
  12. Enhorabona maca. m'ha agradat molt l'entrevista.
    Petons.

    ResponElimina
  13. enhorabona Eri!!! ara mateix vaig a llegir l'entrevista!!! molts petonets guapa

    ResponElimina
  14. qué ilusión verte y leerte Eri, es una entrevista estupenda. La receta deliciosa
    Besos guapa

    ResponElimina
  15. ¡Felicidades!, la receta deliciosa.
    besitos guapa

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats! Ara vaig a llegir l' entrevista.

    ResponElimina
  17. Vull un autògraf abans que cotitzi a l' alça.Aquest pastissos freds m´encanten i, sobretot, per l´antelació amb que es poden elaborar.

    ResponElimina
  18. Hola Eri,

    Felicitats per una estrevista tan entretinguda i tan encertada. Molt bé.

    Una recepta que està a l'alçada de l'entrevista

    ResponElimina
  19. Ara mateix vaig a llegir l'entrevista!
    Quina bona idea el torró salat.
    Petonets.

    ResponElimina
  20. Jajajaja, no puc creure vinc de llegir l'entrevista, tant xerrar i encara no sabia que tens els mateixos anys q jo...

    M'agradat poder llegir coses de tu...

    I la recepte com totes les teves a l'alçada...

    Un petonet, et truco aquesta setmana

    ResponElimina
  21. Aquest pastís té una pinta boníssima! I receptes així vénen molt de gust aquests dies... Felicitats per l'entrevista! D'aquí a la fama! jeje

    ResponElimina
  22. Felicidades por la entrevista, con recetas tan ricas como esta no me extraña nada que quieran saber un poco más de ti

    Aprovecho que ando por aquí para desearte Bon Nadal!!

    Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  23. Ei! enhorabona!!! vaig a fer-li una ullada ;). Petonets.

    ResponElimina
  24. Enhorabuena me ha gustado mucho leer tu entrevista.
    Besos

    ResponElimina
  25. Enhorabuena por la maravillosa entrevista!
    Me encanta tu blog así que me quedo a seguirte!
    Besitos y FELICES FIESTAS!
    Nieves.
    http://igloocooking.blogspot.com

    ResponElimina
  26. Ja he llegit l'entrevista i está genial. I m'agradat molt veure´t!
    La recepta ideal.
    Un petó maca,
    Esther

    ResponElimina
  27. Enhorabuena por la entrevista, muy interesante :) Y la receta deliciosa!

    ResponElimina
  28. Felicidades por la entrevista, me ya gustado mucho de leer... Lo torron se ve fantastico :)

    Una feliz navidad para toda la tuya familia, y un bueno ano de 2012.

    Besitos!

    ResponElimina
  29. Moltes felicitats per la merescudíssima entrevista! i aquest pastís fa una pinta espectacular!!!

    Petonets i bones festes!!!

    ResponElimina
  30. Ayyyyyyyyyyyyyyy, Elena, menos mal que he caido en la cuenta que ya se tenía que haber publicado tu entrevista (que desastre estoy muy desconectada estos días) y he venido hasta aquí y ya hace días que el evento ha ocurrido. Como me ha gustado leerte, Elena, has estado fenomenal, me ha encantado. Lo mismo que tú riquísimo pastel que me lo llevo ahora mismo y enterito para hacerlo más adelante.
    Un beso enorme, Elena, ha sido un placer conocerte un poquito más, feliz navidad y nos seguimos viendo el próximo año

    ResponElimina
  31. Molt bona entrevista! m'ha agradat molt!!! Felicitats per ella!
    Petons i molt bones festes!!!

    ResponElimina
  32. felicitatas per l'entrevista... i per la nova versio.. no sabria dir-te quina d eles dues m'atrau més.. pero si que una de les dues cau algun d'aquests propers dies..
    Bones festes de Nadal

    ResponElimina
  33. Ja tornem a ser aquí, però aquest cop per desitjar-te Bones Festes, encara que sigui amb una mica de retard.
    Petonets
    Annie i Catieu

    ResponElimina
  34. Eri, desde aquí te mando todos los besos y ánimos del mundo. Ya sé que este año las fiestas no van a ser todo lo felices que deberían ser, pero desde aquí nos acordamos mucho de ti y de tu familia y os deseamos un próximo año lleno de buenos deseos.
    Aunque no sean unas felices Navidades, espero que lo paséis lo mejor posible. Al menos todos juntos en familia.
    Besos

    ResponElimina
  35. Bon any nou, guapa!!! i que els reis et portin moltes cosetes!!!

    ResponElimina
  36. Bon any nou Eri!! m'ha agradat molt l'entrevista, i has recomanat uns plats catalans molt bons ;) Aquests pastissos freds els tinc a pendents, però com que només cuino per mi... saps quants dies aguanten a la nevera? gràcies guapa! petonets

    ResponElimina
  37. Realmente delicioso... me lo pongo en mis pendientes... que tengas un buen día corazón.

    ResponElimina
  38. Nena quina entrevista tan xula !!! Gracies per compartir-la.
    Feliç Any 2012 !!! Et desitjo lo millor !!!!
    Petonets wapa
    Lily

    ResponElimina
  39. Què bé!Felicitats per l'entrevista, maca.
    Petons

    Mónica
    Recetas de Mon

    ResponElimina
  40. Enhorabuena!!!Lo mereces!!!
    Un beso
    Paloma
    www.chocolatmalaga.blogspot.com

    ResponElimina