Fa uns dies es va posar en contacte amb mi la Lidia de “El Rincón de Galicia” per demanar-me si volia fer una entrevista per a ells.
Com podeu imaginar, no m’ho vaig qüestionar ni un segon i els hi vaig dir que estaria encantada de poder participar en el seu espai.
Us poso l’enllaç a l'Entrevista per si voleu llegir-la i a la vegada per a que us doneu un tomb per a la seva web. Trobareu articles d’interès, temes relacionats amb el turisme i gastronomia i una botiga on line.
A l’entrevista podeu trobar la recepta del Pastís de salmó i gambes a la mussolina de taronja que és una nova versió del Pastís fred de porros i gambes a la mussolina de llima que vaig publicar fa uns dies.
Des d’aquí els hi dono les gràcies per haver pensat en mi i els hi agraeixo la seva atenció i la seva amabilitat en tot el procés. També, i com no, milers de gràcies a l’L'Isa del bloc La Cocina de Fabrisa per haver-los donat la opció de conèixer el meu bloc.
Ooooh, enhorabona guapa!!
ResponEliminaAmb un bloc tan xulo com el teu és normal que et facin entrevistes, vaig corrents a llegir-la!
Petonets
Sandra
apa Eri! Que xula l'entrevista...mira que no sabia ni que et deies Elena! M'ha agradat llegir-la perquè els que estem en el món blocaire tenim moltes coses en comú.
ResponEliminaBon Nadal!
Felicitats per l'entrevista!
ResponEliminaLa veritat és que aquests segona versió encara fa més festa que el de porros. Una bon apoció a tenir en compte aquests dies de Nadal ;)
Felicitats!! Vaig a llegir-la ara mateix i a coneixe't una mica més :)
ResponEliminaUn petó bonics
enhorabona, elena! una entrevista molt interessant que en el meu cas també serveix per posar-te cara... que sempre havia pensat que et deies eri :-(
ResponEliminaEnhorabona guapa!! Quina ilusió, me'n vaig volant a llegir-la.
ResponEliminaPtns
Una entrevista muy chula Eri, Enhorabuena!!. Me acuerdo de la que yo hice y fuí tan escueta que la volvería a hacer de nuevo. La receta deliciosa!. un beso guapa y feliz Navidad
ResponEliminaMinha amiga, li toda a entrevista, e gostei muito de saber um pouco mais sobre você, a sua cozinha, e no que você pensa e acredita!
ResponEliminaInclusive o seu retrato, una "señorita muy guapa"!!!
E a receita de hoje? Nada mais que espetacular!!!!
Petonets,
Renata
Una entrevista molt sincera. Felicitats Eri!!!!
ResponEliminaNena, quina sort, no et fan una entrevista cada dia!! :D Però és que ja em diràs, penjant plats com aquest pastís de salmó i gambes... Quina pinta! jeje
ResponEliminaUn petonet, i moltes felicitats altre cop! :)
Conocia el rincón de Galicia por una entrevista de Sonia y me alegro mucho que tu tambien puedas ser la protagonista y tener tu espacio en el rincón, entrevista que me hace mucha ilusión al leerte.
ResponEliminaY muy buena la receta con esta nueva versión.
peto
Qué pintaza, me gusta.
ResponEliminaUn beso.
Enhorabona maca. m'ha agradat molt l'entrevista.
ResponEliminaPetons.
enhorabona Eri!!! ara mateix vaig a llegir l'entrevista!!! molts petonets guapa
ResponEliminaqué ilusión verte y leerte Eri, es una entrevista estupenda. La receta deliciosa
ResponEliminaBesos guapa
¡Felicidades!, la receta deliciosa.
ResponEliminabesitos guapa
Moltes felicitats! Ara vaig a llegir l' entrevista.
ResponEliminaVull un autògraf abans que cotitzi a l' alça.Aquest pastissos freds m´encanten i, sobretot, per l´antelació amb que es poden elaborar.
ResponEliminaHola Eri,
ResponEliminaFelicitats per una estrevista tan entretinguda i tan encertada. Molt bé.
Una recepta que està a l'alçada de l'entrevista
Ara mateix vaig a llegir l'entrevista!
ResponEliminaQuina bona idea el torró salat.
Petonets.
Jajajaja, no puc creure vinc de llegir l'entrevista, tant xerrar i encara no sabia que tens els mateixos anys q jo...
ResponEliminaM'agradat poder llegir coses de tu...
I la recepte com totes les teves a l'alçada...
Un petonet, et truco aquesta setmana
Aquest pastís té una pinta boníssima! I receptes així vénen molt de gust aquests dies... Felicitats per l'entrevista! D'aquí a la fama! jeje
ResponEliminaFelicidades por la entrevista, con recetas tan ricas como esta no me extraña nada que quieran saber un poco más de ti
ResponEliminaAprovecho que ando por aquí para desearte Bon Nadal!!
Un fuerte abrazo
Ei! enhorabona!!! vaig a fer-li una ullada ;). Petonets.
ResponEliminaEnhorabuena me ha gustado mucho leer tu entrevista.
ResponEliminaBesos
complimenti, sei davvero bravissima! un bacio!
ResponEliminaEnhorabuena por la maravillosa entrevista!
ResponEliminaMe encanta tu blog así que me quedo a seguirte!
Besitos y FELICES FIESTAS!
Nieves.
http://igloocooking.blogspot.com
Ja he llegit l'entrevista i está genial. I m'agradat molt veure´t!
ResponEliminaLa recepta ideal.
Un petó maca,
Esther
Enhorabuena por la entrevista, muy interesante :) Y la receta deliciosa!
ResponEliminaFelicidades por la entrevista, me ya gustado mucho de leer... Lo torron se ve fantastico :)
ResponEliminaUna feliz navidad para toda la tuya familia, y un bueno ano de 2012.
Besitos!
Moltes felicitats per la merescudíssima entrevista! i aquest pastís fa una pinta espectacular!!!
ResponEliminaPetonets i bones festes!!!
Ayyyyyyyyyyyyyyy, Elena, menos mal que he caido en la cuenta que ya se tenía que haber publicado tu entrevista (que desastre estoy muy desconectada estos días) y he venido hasta aquí y ya hace días que el evento ha ocurrido. Como me ha gustado leerte, Elena, has estado fenomenal, me ha encantado. Lo mismo que tú riquísimo pastel que me lo llevo ahora mismo y enterito para hacerlo más adelante.
ResponEliminaUn beso enorme, Elena, ha sido un placer conocerte un poquito más, feliz navidad y nos seguimos viendo el próximo año
Molt bona entrevista! m'ha agradat molt!!! Felicitats per ella!
ResponEliminaPetons i molt bones festes!!!
felicitatas per l'entrevista... i per la nova versio.. no sabria dir-te quina d eles dues m'atrau més.. pero si que una de les dues cau algun d'aquests propers dies..
ResponEliminaBones festes de Nadal
Felicitats i Bon Nadal!!
ResponEliminaJa tornem a ser aquí, però aquest cop per desitjar-te Bones Festes, encara que sigui amb una mica de retard.
ResponEliminaPetonets
Annie i Catieu
Eri, desde aquí te mando todos los besos y ánimos del mundo. Ya sé que este año las fiestas no van a ser todo lo felices que deberían ser, pero desde aquí nos acordamos mucho de ti y de tu familia y os deseamos un próximo año lleno de buenos deseos.
ResponEliminaAunque no sean unas felices Navidades, espero que lo paséis lo mejor posible. Al menos todos juntos en familia.
Besos
¡felicitaciones! :)
ResponEliminaBon any nou, guapa!!! i que els reis et portin moltes cosetes!!!
ResponEliminaBon any nou Eri!! m'ha agradat molt l'entrevista, i has recomanat uns plats catalans molt bons ;) Aquests pastissos freds els tinc a pendents, però com que només cuino per mi... saps quants dies aguanten a la nevera? gràcies guapa! petonets
ResponEliminaRealmente delicioso... me lo pongo en mis pendientes... que tengas un buen día corazón.
ResponEliminaNena quina entrevista tan xula !!! Gracies per compartir-la.
ResponEliminaFeliç Any 2012 !!! Et desitjo lo millor !!!!
Petonets wapa
Lily
Què bé!Felicitats per l'entrevista, maca.
ResponEliminaPetons
Mónica
Recetas de Mon
Enhorabuena!!!Lo mereces!!!
ResponEliminaUn beso
Paloma
www.chocolatmalaga.blogspot.com