No us sembla que és tenir molta sort, poder conèixer personalment a la Sònia, una de les persones de referència en aquest entorn? Què el seu bloc és tot un referent és obvi, però si a més tens la oportunitat de compartir amb ella una estoneta xerrant, tot un luxe.
Fa uns dies, en un trobada que vam fer alguns blocaires, la Sònia ens va regalar aquest pot de melmelada de tomàquet:
Us ho imagineu? Evidentment que fa il·lusió que et facin un detall com aquest, però si a més els ha hagut de portar en avió, posant-los en cura a la maleta i transportar-los, tallar les etiquetes, posar la cinta, ... què pensaríeu d’una persona que fa això? Crec que aquest detall és una bona mostra de com és.
Pendent dels detalls, oberta a compartir tot el seu coneixement, i sobre tot, a ajudar.
Aquesta recepta la va publicar el passat dia 1 de juny, i com a petita mostra del nostre més sincer agraïment, avui la compartim de nou amb tots vosaltres.
Gràcies per tot Sònia!!!!!
Ingredients:
Formatge de cabra, sense l’escorça
Melmelada de tomàquet (Veure recepta Sònia aquí)
Sal
Sèsam
Preparació:
- Pastar una mica el formatge amb les mans fins que sigui manejable. Fer boles de 10 grams i reservar al congelador.
- Escalfar una mica la melmelada.
- Traiem les boles del congelador, els hi posem la broqueta i les enfonsem en la melmelada fins que quedin ben cobertes. Passem pel sèsam i les deixem a la nevera perquè s’endureixin i fins el moment de servir.
Bon profit!
Que xules...t'ha quedat xulisima la presentació
ResponEliminapetonets i bon cap de setmana llarg
Doncs si!!!una maravella de broquetes xulis xulis!!petons i bon CDS
ResponEliminaMolt be!!! i molt detallista , m'agradat el clip donant les gràcies.
ResponEliminaUna abraçada
Ai, q no se si podré seguir...es q no tinc paraules, quines coses mes maques de dir...gracies a tu!!
ResponEliminaQue macas t'en quedat.
ResponEliminaEl detall de la etiqueta genial.
Petons bonica.
Oooooooh!!!, qué detalle tan chulo el "cartelito" de gràcies. qué bonito ver tantas brochetas de la Sonia por nuestros blogs verdad?. Petons y bon cap de setmana!.
ResponEliminainteressant i molt original la presentació!
ResponEliminaMe has matado con el cartelito...que linda entrada,de lujo todas....estoy muy contenta de que estemos juntos hoy....que se repita.
ResponEliminaUn besote...te llamaré,vale? ;)
Otro que has matado con el cartelito Eri eren la monda te las pescas todas,me encanta el post y la foto genial
ResponEliminaun peto i bon cap de setmana Mestre
miquel
Que riquísimas brochetas y que foto tan bonita. Eres super detallista, me encanta.
ResponEliminaBesos
Adoro la mermelada de tomate, llevo años haciendola en casa.
ResponEliminaY así con queso de cabra.. deliciosa.
Que tengas buen fin de semana.
Besos
Te han quedado preciosas, con esa etiqueta están geniales.
ResponEliminaBesos
que macos t'han quedat aquests aperitius!!! jo en vull tastar un quants!!! molts petonets guapa i bon cap de setmana
ResponEliminauna coseta moolt maca,segur que vas disfrutar molt.petons
ResponEliminaBueno, ara ja tinc una proposta per a utilitzar la mermelada de formatge que vaig fer l'altre dia, que justamet era la recepta de la Sònia... t'ha quedat genial :)
ResponEliminaUn petó!
Eri, que xulos t'han quedat posats com piruletes, bé com chupachups!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
T'han quedat sensacionals!!! m'imagino fent-los una mossegada!!! bon cap de setmana
ResponEliminaEri,
ResponEliminaQue buenos se yan quedado... Estan con un aspecto delicioso : ) Lo contraste del quejo y la marlada es perfecta.
Besitos y bueno fin de semana!
uauuu! La combinació de sabors ha de ser "exquisida".
ResponEliminaPetons
Me alegro mucho que disfrutaráis de vuestra compañia y todo un detalle y un lujo esa mermelada.
ResponEliminaBuen finde, besinos.
Quina enveja mès sana que tinc ara mateix!!!
ResponEliminaPer tu que has conegut a la Sonia i per la Sonia que t'ha conegut a tu!
Bonisssssimmms aquets pinxitos!!
Petonets
Una gran recepta i una gran dedicatòria. Segur que la melmelada de tomàquet de la Sònia és exquisita, com el seu blog :)
ResponEliminaCom els hi he dit als altres ha sigut una idea genial!! LEs teves són les més agraïdes de totes, oi???
ResponEliminaPetonets Eri,
Esther
Una broqueta molt xula i una iniciativa fantástica per la Sónia.
ResponEliminaPetonets
Molt bona recepta!! El formatge amb la mermelada de tomaca es perfecte!! i aixi, la presentació un 10 . Besets!! Bon cap de setmana!
ResponEliminaMolt maco el teu blog així amb el fons negre i les receptes una passada també! Ja m'hi he subscrit així les podré rebre totes!
ResponElimina1 abraçada!
Qué monada, y lo ricas que tienen que estar!
ResponEliminaBesitos y buen fin de semana!
ERI,
ResponEliminaBELAS RECEITAS, IMAGENS LINDAS!
BJS,
ANDRÉA....
Uns tastets molt divertits. L'explicació senzilla, no hagués pensat amb el detall de la nevera
ResponEliminaQué maques t'han quedat les broquetes i la manera de donar les gràcies molt original.
ResponEliminaPetons.
Quin regal! Ha se der boníssima! Les teves broquetes, però, tampoc queden curtes. Han de ser delicioses.
ResponEliminaUna abraçada i bon cap de setmana!
Hola guapa, ets la reina dels "lletreros" m'encanta, heu tingut un detall inolvidable per la Sonia, aquestes les tinc que probar que segur que estan d'escàndol.
ResponEliminaUn petonet
Te han quedado deliciosos!!que presentacion tan original,y nos ha dado a las dos por el queso de cabra ;))
ResponEliminame encantan las fotos de las "cakepops" de queso
besos Esther
mmm què bò ha de quedar la barreja de la textura del formatge amb el sèsam cruixent i la dolçor de la melmelada...¡ideal per un aperitiu festiu! petons!! :)
ResponEliminaQue bó no? Ö
ResponEliminaun petó!
como siempre delicioso y bonito!!!!! Un besazo te ha quedado genial!!!!
ResponEliminaHe visitat el blog de la Sònia i m'ha agradat molt descobrir-lo. Les piruletes de sèsam us han quedat precioses, és una bona idea per a un aperitiu dels que no deixa indiferent a ningú, i amb aquesta melmelada de tomàquet feta amb tant d'amor segur que estaven delicioses!
ResponEliminaPetons!
Anna
Quina delicia i quina presentació¡¡¡¡¡son precioses aquestes broquetes i segur que bonissimes.
ResponEliminaMils de petonets guapísima.
Una presentació impressionant.
ResponEliminaSembla un recurs molt bo per fer una petit mos abans d’un dinar o d’un sopar.
Uau! Fa temps que vam descobrir la combinació formatge de cabra - melmelada de tomàquet, però la servíem en una torradeta... Després de veure aquesta versió, la torradeta passa a millor vida!! :D
ResponEliminahola, aquestes delícies, com es mengen? vull dir es mengen fredes, a temperatura ambient. Quant s'han de treure del congelador, un dia abans de mernjar??
ResponEliminaGràcies,
mei