I ja tornem a ser aquí, amb el repte d’aquest mes que ens proposen els amics de:Xocolata desfeta i Els fogons de la Bordeta dedicat a les MADUIXES!
He preparat unes postres fàcils de fer, i que en definitiva, no deixa de ser un pastís de formatge amb melmelada de maduixes, però presentat en forma de sandwich.
No cal dir, que les maduixes amb el pastís de formatge li van com anell al dit, però volia donar-li algun toc diferent i algun contrast, així que he afegit el moscatell a la melmelada i una salsa de toffee calenta, que fa un contrapunt al pastís fred.
Espero que us agradi!
SANDWICH
Ingredients pel pastís de formatge:
250 grams de formatge cremós tipus Philadelphia
75 grams de formatge de cabra en rotlle (sense la costra)
250 grams de Mascarpone
2 iogurts grecs sense sucre
100 grams de fructosa (o 150 grams de sucre blanc)
80 grams de farina
3 ous
1 cullerada mitjana d’impulsor
Preparació del pastís:
- Pre escalfem el forn a 180º.
- Posem en un bol els formatges, els iogurts i els ous i barregem amb un batedor fins que quedi una crema. Afegim el sucre i tornem a batre.
- Afegim la farina i el llevat tamisats i barregem fins que quedi una crema fina i sense grumoll.
- Li posem mantega al recipient i aboquem la crema.
- Posem al forn uns 40 minuts fins que punxant amb un escuradents aquest surti net.
- Deixem refredar i el portem a la nevera.
PEL FARCIT
300 grams de maduixes
100 grams de fructosa
125 ml de Moscatell
1 poma
Preparació de la melmelada:
- En un cassó posem les maduixes netes i tallades a 4 trossos, la fructosa, el moscatell i la poma neta també tallada a 4 tossos.
- Deixem coure uns 40 minuts a foc mig, remenant de tant en tant per a que no s’enganxi.
- Retirem la poma i si cal triturem una mica deixant alguns trossos de fruita.
- Encara en calent posem la melmelada en pots esterilitzats, els tanquem i els deixem boca avall durant 24 hores per a que facin el buit.
COBRIMENT
Ametlles torrades picades (o altres fruits secs)
Ingredients per a la salsa de toffee:
6 o 7 caramels de toffee
100 ml de nata líquida (18%MG)
Preparació de la salsa:
- En un cassó posem els caramels i la nata i anem remenant fins que es dissolguin. Queda una salsa clara, si la volem més espessa, reduir la quantitat de nata o posar-hi més caramels.
Preparació i muntatge del plat:
- Traiem el pastís de formatge de la nevera i el posem una estona al congelador, així ens permetrà tallar-lo amb més facilitat.
- Un cop sigui quasi congelat, el tallem a làmines rectangulars, quadrades, etc. Aquesta és la única part més entretinguda de la recepta. Un cop tallades les deixem que es descongelin. Anem alternant una capes, una de pastís de formatge, una de melmelada i mató barrejat i així succesivament.
- Guardem a la nevera fins el moment de servir.
- Els servim amb una mica de salsa de toffee calenta i unes quantes ametlles a trossos petits.
Bon profit!
Em sembla una recepta super original, i m'ha encantat la foto!.
ResponEliminaM'agrada! molt curios...
ResponEliminabon dia guapa, t'han quedat unes fotos que fan ganes de menjar, tot i que a mi no m'agrada el formatge jaja.
ResponEliminaPetonets
Quin sandwich més bo !!!! Les maduixes amb el formatge ha d'estar espectacular oi?
ResponEliminaM'ha agradat molt la recepta, es secilla i molt original.
Gràcies
Petonets wapa
Eri, és xulísim. A part d'original i maco, té un aspecte deliciós. M'ha encantat!
ResponEliminaPetonets maca!!!
Esther
Ooohhhh!!!T'has lluït, eh! Quina combinació més exquisida amb el formatge. M´agradat la presentació del plat amb la banderola ;-D
ResponEliminaQuin sándwich més original! Una molt bona forma de fer el pastís de formatge i m'encanta el lletrero, com te'l has currat!
ResponEliminaUn petonet :)
Oh Eri, quina monada!!! M'encanten les fotos... i el pastís? Una passada en forma de sandwich!! Aquesta melmelada em fa venir salivera!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar guapa!
Petonets
Sandra
Super original, nena aquest cop t'has sortit. Té una pinta espectacular. M'el guardo per copiar-lo. Quina presentació!!
ResponEliminaUn petonet
ostres Eri! com m'agrada venir a veure les teves receptes!!! ets una artista. M'encnta la banderola de la recepta del 15!!! petonets guapa
ResponEliminacrec que ja t'han dit tot !! molt original i quina presentació !!
ResponEliminapetonets
M'ha semblat molt original.
ResponEliminaMaduixes, moscatell i formatges..., sona a estar boníssim.
Bona proposta!
Qué creatividade, me ha encantado.
ResponEliminaBesinos.
M'encanta, és per sorprendre i sobretot ha d'estar boníssim!!! :D
ResponEliminaMUY buena la recta, suerte en el concurso, me ha gustado mucho. Besos.
ResponEliminaOriginal y buena. Mucha suerte
ResponEliminaUn beset.
Ostres!! quina cosa més bona!! i super original!! t'ha quedat fantàstic! sens dubte una proposta genial!
ResponEliminaMolts petonetss
Quin sandvitx més original! A mi el formatge amb mermelada magrada molt. El contrat és deliciós. Així que magradaria segur!!
ResponEliminaMolts petonets!
Ostres Eri!!
ResponEliminaMolt original aquest sandwich, i l’acompanyament de primera
Bona cuina
¡Qué original!, me ha encantado tu sandwich, me la apunto.
ResponEliminabesitos
Què em portin un Sanwich d'aquests... M'hi apunto, amb el seu matonet. Hum!
ResponEliminaMolt bo això i molt curios!!!petons
ResponEliminaEl pastís de formatge lliga molt bé amb les maduixes i presentat així en capes queda super vistós i molt original.
ResponEliminaNo només m' agrada sinó que m' encanta, ho trobo molt original, i una presentació molt divertida.
ResponEliminaCom sempre genial. El mató cassolà està molt bó.
ResponEliminaPetons
Que deliciós el postre.
ResponEliminaAprofitem la temporada de maduixes.
Son tan bones¡¡¡¡¡¡
A més naturals, no tenen gaires calories, ideals per mantenir la línea. jejeje......
Felicitats.
Un petonet
No et dic res de nou si et dic ques molt original, però es la veritat. Em sembla molt bo i amb aquesta salseta de toffée ha de triomfar.
ResponEliminaPetons.
Fa tan bona pinta, que ho provaria de seguida. Es espectacular.
ResponEliminaTu si que en saps.
Petons
Avui si que ho pasaré malament a la red...jajaj
ResponEliminaMolta sort per dema maca.
Petonets
Minha amiga,
ResponEliminaSuas receitas sempre me encantam
Essa está especialmente espetacular,
Meus cumprimentos pela originalidade!
Una versió curiosa aquest sandwich, versionant el pastís de formatge, i una presentació molt original!.
ResponEliminaQuin sandvitx més bo!! Puc venir a sopar???
ResponEliminaLa bandera m'ha fet molta gràcia!!
Petons!
Mestre Eri demasie para el cuerpo hoy lo has bordado la idea,la receta,la presentacion y la bandereta y la gran luz de la foto.genial todo me encantaaaaaaaaaaaaaaaa
ResponEliminasort dema
peto
miquel
Caram quin sanwich!! Uff, els que em menjo jo normalment no són així, eh? Hauré de començar a innovar...Haha!
ResponEliminaPetonets i gràcies per participar!!
guau que sandwich!!!!! me encanta, me lo desayunaba yo mañana y anda que el risotto de justo debajo, como siga viniendo a ver tu blog cada dia no me quito los kilillos de mas joooooooooooo!!!!!
ResponEliminaQuina presentació més cuidada!! i la foto xulisima...i bueno de la recepta no cal dir res...s'em fa la boca aigua!!! moltes felicitats!!
ResponElimina¡qué barbaridad! eso tiene que estar para ponerle un piso. Una delicia, me ha encantado.
ResponEliminaBesos
Elena, quina presentació! Quina proposta! Quina combinació!! GENIAL!!
ResponEliminaPetons!
què original!!! una presentació de 10!!! petó
ResponEliminaA mí me pones un sandwich como éste y me como hasta el cartelito que le has puesto!!
ResponEliminaHe visto un mousse por ahí abajo que no sé ni qué decir...
Abrazos y buena semana
Una presentació mol original, m'ha agradat molt! Què bons són els pastissos de formatge amb maduixes!
ResponEliminaSento haver-te espantat amb el títol!;)
Molts petonets.
Has reinventat un clàssic! jejeje
ResponEliminaMolt bona!
Hola guapa tu
ResponEliminaquina presentació més maca, i la composició dels ingredients...
10x10
mil petonets Susanna
Original i bo. La presentació és genial
ResponEliminaQuina gràcia aquest sandwich, de primer em pensava que eren talls de formatge emmental o algun formatge semblant. És curiós i original. Petons!
ResponEliminaQue bonic que ho has fet, trobo que és una recepta molt ben aconseguida!
ResponEliminaMuy original te ha quedado precioso.
ResponEliminaVengo a entregarte un premio qué me hace mucha ilusión que tengas, es el Indalo de Bronce, después se lo puedes entregar a otro blog que sea relacionado con la cocina y que tenga más de 100 seguidores.
Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.
http://cocina-trini.blogspot.com/2010/11/premio_26.html
Apa, m' he quedat bocaboda. Quin joc més maco has fet amb les textures i la presentació. La combinació de sabors la trobo molt encertada. Dona gust llegir les teves receptedi agafar idees tant bones...
ResponEliminaUn sandwich,estético,atractivo,apetecible y muy original.Me ha encantado Eri.
ResponEliminaCAriños
Ya nos vemos la semana que viene,que bueno.
Besotes
Quin sandwich més i més deliciós, tel copiaré amb el teu permís
ResponEliminaPetons
quina cosa mes original y segur que bonisimaaaaaaa,l'apunto,petonsssss
ResponEliminaBella ricetta :) ciao
ResponEliminaHola Eri!
ResponEliminaAi si, maduixes amb moscatell, que bones! Però quina feinada amb aquest plat,t´hi has lluit! I la salsa de toffe, es molt bona idea!
Petons
Aquesta combinació de formatges i maduixes ha de ser una delícia.
ResponEliminaGuapisima, ja pots veure la nostre foto de Tintoreria al blog.
ResponEliminaPetons
Quina delicia de sandwich,mare meva quines fotes¡¡¡¡i es que es tan oiginal que m'agradat molt.
ResponEliminaMil petonets guapa.
Quina barreja més fantàstica! ha d'estar.......... boníiiiiiiiiiiiiissim!!!!
ResponEliminaPetons, reguapa!