L’entrada d’avui és una mica diferent... sense recepta!
Aquests darrers dies no he tingut massa temps per visitar-vos ni comentar. El motiu: Aquest pastís d’aniversari que li he fet en el meu fillol, l’Enric.
Fa uns mesos em va demanar que per quan fes els 18 anys volia que li fes un pastís amb dos pits molt grans. Vaig pensar que se li oblidaria, per que sincerament no em veia amb cor de fer-ho, però no, quan faltaven dues setmanes m’ho va recordar.
Divendres va ser el seu aniversari i el cap de setmana ha estat en una casa rural a Pineda de Mar amb 17 amics i amigues per celebrar-ho. Així que dijous vaig marxar a Pineda de Mar a fer els preparatius! A Pineda de Mar, un poble del Maresme hi vaig des de que tenia 3 anys i tinc un pis amb una cuina més gran que la que tinc a Barcelona, així que per logística, cap allà que m’hi vaig anar per fer-ho. Però en contra partida no tinc Internet, així que res de poder visitar-vos..
Els tres pastissos estan coberts amb fondant i farcits, un de Nutella, un de mascarpone amb préssec i l’altre amb melmelada de maduixa. La única cosa que se és que els hi van agradar molt tots tres i el que va tenir més èxit va ser el de mascarpone amb préssec. No he aconseguit cap foto del tall, ni cap altre foto, evidentment...
Els pastissoa els he fet seguint la recepta del Pastís d’After Eight "aquí"
Laboriós? Doncs si, realment va ser tot un dia preparant els tres pastissos. El que em va costar més, va ser trobar el punt de color pell! Si heu d’aconseguir aquest color, us recomano colorant de color préssec barrejat amb marfil. A les fotos no s’aprecia molt bé el color, però al final, poc a poc s’hi semblava bastant. I com no... el més complicat, donar-li la forma als pits.
Per a la base, necessitava alguna cosa que m’aguantes el pes i he utilitzat paper cartró. Com tenia guardada una entrada de la Catieu i l’Annie del bloc Pastissets que ho explica molt bé, em va servir de guia. El que s’acostuma a posar el porexpan, però com no vaig trobar del gruixut i mida que necessitava, vaig optar pel paper cartró que ha anat molt bé.
Se que els pastissos, ... bé, les formes són molt millorables, però no volia deixar de compartir aquest pastís amb tots vosaltres!!
Enric, estic molt contenta que hagis passat un cap de setmana tant divertit amb els teus amics. Felicitats!!!!
Apa! Quins pastissos més picants i més currats!!! El teu fillo s'ho deuria passar "teta"!!! jeje!
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat
Espero que l'hagués gaudit... Com he rigut... Si és que... Ai, aquest jovent...Haha! T'han quedat molt xulos. Jo em quedaria amb una altra forma, però segur que eren ben bons!!
ResponEliminaPetonets!
Caram Eri, ja pot estar content el nebot, un regal molt laboriós. T'han quedat molt bé. Sempre t'ho dic: ets uns artista
ResponEliminaElena me parece un estupendo regalo el que le has echo a tu sobrino y que no olvidara nunca seguro.Yo no me atrevo con el fondant pero a ti se te da muy bien y al resultado de las fotos me remito.
ResponEliminaBona setmana maca
peto
miquel
Carai quina padrina que te el teu fillol.
ResponEliminaHas fet uns pastissos fantàstics.
Noia ets una artista.
Bona cuina
Quins pastissos!!! Sensacionals!! segur que al teu fillol li van agradar !!! Té una bona padrina!
ResponEliminajajajjajaj! Eri, ets fantàstica!!! el teu fillol segur que no ha parat de "fardar" de padrina!!! t'han quedat súper divertits!!!! ;P molts felicitats guapa!!! ja tremolo quan les meves filloles facin 18 anys!!!! petonets
ResponEliminaEl teu fillol i la seva colla deurien passarlo d'alló més be i amb aquest pastissos tan simpàtics quina gresca tindrien.
ResponEliminaS'et dona be el fondant.
Felicitats a la padrina per tot el treball fet.
Petons maca.
L'Enric i amics deurien flipar!, això sí que és una padrina enrotllada!. Uns pastissos genials amb formes molt aconseguides i farcits boníssims!Tres 10!!!
ResponEliminaFelicitats pel teu fillol i per la padrina més guai !!
ResponEliminaEls pastissos t'han quedat molt sexis !! qui pogués fer 18 anys ...
Això no ho oblidarà mai l'Enric.
Conxita
t'ha quedat genial!! m'ha fet molta gràcia que parlesis de Pineda de mar doncs jo hi he viscut allà i tinc records inolvidables!!!! ara estan tan lluny de casa m'has fet anyorar.... :S
ResponEliminaCom t'hi has lluït, noia, per molts anys al "noiet"!
ResponEliminaS'ho debien passar la mar de bé i amb aquests pastissos encara més...
ResponEliminaUna abaçada!
apa, això sí que és una padrina com cal!
ResponEliminacom diu l'anna, segur que s'ho van passar 'teta' tota la colla amb aquests pastissos.
felicitats.
Hehehe!!!! Tive que recorrer ao google translator dessa vez para entender tudo em detalhes...hehehe!!!!
ResponEliminaMeus parabéns ao Enric pelos seu aniversário erótico de 18 anos!!!hehehe!!!
Ui Eri... jajajaj quins pastissos més provocatius!!! Jo no tinc pas motius per fer-los de moment! però t'han quedat genials :)
ResponEliminajajajajaja Eri, m'encanten!! Ets una artista, eh? Segur que el teu fillol està molt content de tenir una padrina tan xula com tu!!
ResponEliminaPetons
Sandra
jejejej noia que macossssss i divertits jejeje quant estiguis a Pineda avisam i ens veiem .molts petonssssssss
ResponEliminaOle i ole!!!això és una padrina com cal!!!t´han quedat de cine!!!
ResponEliminaMare meva quina padrina!!!! Segur que el teu fillol es va quedar amb tots els amics jejeje....
ResponEliminaT'han quedat genials tots tres, una passada. Ens alegra saber que la nostra explicació de la base t'ha servit, gràcies per anomenar-nos. Ets un sol.
Ai, Eri, q no sabia jo q dominaves tant be el fondat....son super xulos, i estic segura (tinc un germà de 18) q els hi va agradar molt...
ResponEliminaUna abraçada,
Ostres, felicitats a tu i al teu fillol, t'ha quedat genial i a ell segur que li va agradar molt.
ResponEliminaPetonets
M'ha encantat el teu bloc! La primera recepta és molt graciosa! Ja en sóc seguidor!
ResponEliminaVAYAAAAAAA...con los 18...menuda tarta ..jaja y no digamos la otra ..jaja que sentido del humor que divertido ....felicidades ...bssss MARIMI
ResponEliminaPues seguro que ha sido laborioso pero el resultado es espectacular y absolutamente divertido. Seguro que tu ahijado alucinó.
ResponEliminaFelicidades para el ahijado y sobre todo para tí, por esas manitas.
Besos
Nena, quina sort que té l'Enric, com el cuides. Entre el que li cuines i ara això deu estar molt i molt orgullós de tu!
ResponEliminaEnhorabona, t'ha quedat molt xulo!
Petonets.
Estic al´AVE de tornada cap a Barcelona...i no m´he pogut estar l´hi he agafat el portàtil al meu company....quina canyaaa!!!. NO em vull ni imaginar el teu fillol i els seus amics a l´hora de bufar les espelmes.
ResponEliminaSuper divertits!!!! m'encanten i em dones idees pk tinc que fer-ne una per un comiat!!
ResponEliminaMolts petonetsss
jaja! quina sort té l'Enric de tenir-te de padrina! Els seus amics deuries flipar amb els pastissos!
ResponEliminaEnhorabona! (jo encara no m'he atrevit amb el fondant, i trobo una passada els resultats que ens ensenyes!)
Lo primero muchas felicidades a Enric, me alegra que lo haya celebrado a lo grande, cumplir 18 no es cualquier cosa
ResponEliminaY felicidades a ti también por el resultado de tu trabajo, seguro que le has dado una gran alegría y ha merecido la pena el esfuerzo para preparar tan eróticos pasteles
Abrazos y buena semana
Ha,ha,ha! que divertit! Quin pitram! El teu fillol deu estar motl content! Felicitats al noi i a la padrina!
ResponEliminaPetons
Anna
Ueeeeeeeeeeeeeeee!
ResponEliminaQuina padrina!
Quins pastisos!
I quina festaaaaaaa!
Gracies per tot, les tetes van volat en 10 minuts, pero el més bo era el de mascarpone, vam esmorzar-lo els dos dies i estava perfecte.
M'alegru que al final t'hagis atreit a pujar aquests pastisos ^^
Jajja tu ahijado estaría contentísimo por haber cumplido su deseo , qué madrina mas enrollada que tiene !!!
ResponEliminaEs un currazo pero super divertido. A mi me encantaría hacer algo asi, cualquier dia me pongo a ello jaja...
Besinos .
El teu fillol està gairebé tant mimat com la meva! ;P jajajaja! Boníssim tot plegat!
ResponEliminaVaya chulada!! esta muy conseguido
ResponEliminaMIL BESOSSSSS
Que guapo te ha quedat¡¡¡quin manya tens amb el fondat tots tres son maquissims.
ResponEliminaFelicitats al teu fiol i a la padrina per tan bona feina.
Mil petonets guapa.
Qué erótica ella... preciosas y gustosas.
ResponEliminaUn beso.
Més que un pastís, és una bomba eròtica per a un grup de joves que són una sopa d’hormones en ebullició.
ResponEliminaA banda d’això, els pastissos són molt divertits.
Anna,
ResponEliminaMai millor dit! Molt bo.
Marina,
Moltes gràcies. Si que els van gaudir, si...
Núria,
Moltes gràcies. Estava molt content, imagina’t ...
Miquel,
Què va, el fondant no se’m dona gens bé i a més no m’agrada, però amb ell li encanta, se’l menja sense res.. Gràcies!
Narcís,
Moltes gràcies. Prefereixo fer flors i llaços.. però amb ell com que no li agradava je!je!
Teresa
Moltíssimes gràcies!
Judith,
Si són petites.. tens temps per anar practicant! Petonets
Ana,
Passats uns dies ja tinc més informació i realment s’ho van passar pipa i com els seus amics no havien provat mai el fondant els hi va fer molta gràcia.
Mercè,
Gràcies, però les formes .. però amb ells els hi era igual, volien riure i ho van fer!
Conxita,
Ni l’Enric... ni la Carmen. Van trencar un fanal del jardí la primera nit! Ja t’explicarè.. però pel que hagués pogut passar, va anar tot molt bé!
Clàudia,
ResponEliminaOstres! no ho sabia! A través del bloc estic coneixent moltes persones de Pineda de Mar i voltants... Jo no dic que és la meva segona casa, per que és també la primera! Gràcies
M. Àngels,
Moltes gràcies! Jo també m’ho vaig passar bé preparant-los!
Nyanyels
Si, van gaudir molt. Diuen que una festa per recordar..
Manel,
Moltes gràcies. Van passar un bon cap de setmana!
Renata,
A veces yo también tengo que utilizar el traductor. Beijos
Anniki,
No se si dir-te que millor, per que és una feinada de nassos!
Sandra,
Com es queixi... no que va! Tenim molt bona relació!
Agnés,
Vaig pensar en avisar-te, però no vaig sortir de la cuina ni un moment. Quan torni a anar t’aviso!
Silvia,
Moltes gràcies!!!!
Catieu,
ResponEliminaQuan vaig veure el pastís aquell... em va robar el cor. Ja tinc ganes de poder fer un igual, amb flors.. però és clar per aquesta ocasió no podia fer-los. Gràcies a vosaltres per tot!
Sònia,
No domino gens! Només he fet tres vegades i cada vegada que m’hi poso penso ... per què t’hi fiques?? Doncs si el teu germà et demana un, prepara’t per dedicar-li unes horetes...
Carmen,
Moltes gràcies!
Lo forner de Ponent,
Moltes gràcies! Ja m’he passat pel teu i també et segueixo!
Marimi,
Es que los 18 son los 18!! Muchas gracias.
Pilar,
Sin duda valió la pena. Como les gustó tanto, del esfuerzo te olvidas en un segundo..
Mònica,
És el meu seguidor més fidel... però no del bloc, sinó de les receptes. Sempre és el primer en tastar i opinar! Li encanta menjar!
Cristina,
Jo hi ha coses que he preferit no saber... Crec que ni es van recordar d’encendre-les! Je, je!
Ingrid,
La veritat és que vaig buscar per Internet, pensant que hi hauria molta cosa, i o bé no vaig saber buscar o no hi ha masses.. ens l’ensenyaràs oi?
Gemmota,
Per mi treballar el fondant en peces petites és fàcil, però amb grans ... ostres el pastís gran era de 28 cm i fer la coberta costa una mica per fer el mateix gruix i posar-ho a sobre. Suposo que quan has fets molt és fàcil però els primers costa una mica. Anima’t que segur que et queden preciositats!
Javier,
Le dije que no se lo haria por que no me atrevia, pero no coló. Sabia perfectacmente que se lo haría.. muchas gracias.
Anna,
Moltes gràcies. Tots vam estar molt contents.
JA JA JA!!! M'encanta, això sí que és una padrina moderna!!!!!!
ResponEliminaSegur que l'Enric i la seva colla d'amics van flipar amb aquests pastissos tan divertits. Felicitats, et van quedar genials!
Enric,
ResponEliminaSi, si, moltes gràcies... però jo el que vull veure són les fotos del festorro i el fanal! I ara a estudiar, estudiar i estudiar!
Bego,
Pues ponte y nos lo ensenyas ¿eh? Que seguro que te queda estupendo. Gracias!
Albota,
Si senyora! El tinc molt mimat!!!
Kisa,
Muchas gracias.
Ague,
Espero d’aquí un temps fer-ho millor, però ara per ara, encara em costa bastant. Gràcies maca!
Irmina,
Si hubiese sido por mi.. hubiera hecho otro tipo de pasteles, pero claro, un deseo está para hacerlo realidad!
Tomi,
Si senyor! Tots junts, sols, i dos dies... millor no pensar-ho! Gràcies!
Quina feinada! El resultat però és espectacular. Felicitats!
ResponEliminaFelicitats per aquest pastís tan original!! Un gran regal!
ResponEliminaEls meus fills encara riuen! Felicitats a tu i al teu fillol.
ResponEliminaQuin xicot!!! ja sap a qui ho demana!!! Molt xulo tot , s´ho hauran passat d´allò més be.
ResponEliminaQuin goig els 18 ehhhh!!!
Petons
Eri, quina passada... i marxar a Pineda a fer-li els pastissos... podies a ver vingut a la meva...jajajaj
ResponEliminaFelicitats noia, has fet uns pastissos super divertitsd i t'han quedat molt be.
I felicitats al noi... ufff...majoria d'edat!!!
un petonet maca
Segur que el teu fillol i els seus amics van desfruitar i riure moltísim amb aquets pastissos
ResponEliminaPetons
Em semblen divertidíssims, segur que tots van riure molt i ho van passar de fábula, t´han quedat super bé no en tinguis cap dubte, el teu nebot te una tieta lomas!
ResponEliminapetonets
Qué simpáticos y picantes los pasteles. seguro que L' Enric hizo la ola cuando los vio, y no digamos los amigos la de comentarios que harían. ja,ja,ja,ja,,,,, qué idea!!!. besos y enhorabuena por el resultado que ha sido de 10.
ResponEliminaNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena! quins pastissos més bons!!!!! el de mascarpone amb préssec com era la barreja? en quins percentatges? :-)
ResponEliminaJo crec que ets una artista, i com n'és de pincató el teu fillol... bé, amb aquesta edat ja se sap... jajajajaja.
Petons, guapa!!!!
Que buenoooo Eri,habrás hecho las delicias y las gracias de los chavales,no cal imaginarse las fotos que habrán hecho ellos jejjejejje....estás sembrada.
ResponEliminaTe felicito.
Cariños
estará contento tu ahijado, porque con semejante pastel, quien no lo estaría, te ha quedado precioso y simpático, te felicito, besos.
ResponEliminaOle,ole...quins pastissos més dolçament picants!! quina imaginació que tens i quina currada... Aquests els guardo per una ocasió especial on s'hagi de treure tota l'artilleria....jajajajaaa!!! Petonets artista!
ResponElimina