El que passa de tenir sempre a casa xocolata, és que es fa difícil no fer postres fàcils. Avui un Pastís de mousse de xocolata amb llet
Ingredients:
Ingredients:
Base:
150 g de galetes tipus maria
80 g de mantega
Mousse:
2 rajoles de xocolata amb
llet Nestlé Postres
600 ml de nata per a muntar
4 fulles de gelatina
Decoració:
1 rajola de xocolata amb llet Nestlé Postres
100 ml de nata per a muntar
25 g de mantega
Flors comestibles (opcional)
Preparació
- Pre escalfar el forn a 180º
- Ganaché per a la decoració: Posar la nata i la xocolata a escalfar i anar remenant fins que es fongui. Fora del foc, afegir la mantega i remenar. Posar la crema en un recipient tapant-la amb paper film (tocant la crema) i deixar mínim 5 hores a la nevera. Es pot deixar tota la nit.
- Base: Folrar un motllo desmotllable de 20 cm amb paper de forn (interior i base).
- Fondre la mantega al microones i barrejar amb les galetes triturades.
- Repartir la barreja en el motllo i estrènyer amb el dors d'una cullera. Reservar a la nevera.
- Mousse: Posar en un cassó a escalfar a foc suau, 250 ml de nata i la xocolata picada, anar remenant fins que es fongui.
- Posar la gelatina a hidratar amb aigua freda. Escórrer bé i barrejar-les amb la xocolata, fins que s'integrin totalment.
- Deixar refredar i mentre muntar la nata restant (350 ml). Afegir-la a la barreja anterior mica en mica i amb moviments suaus per a que no es baixi la mousse.
- Abocar la mousse en el motllo i refrigerar un mínim de 6 hores.
- Treure el ganaché de la nevera una estona abans de decorar, per a que perdi fred i posar en una màniga pastissera.
- Desemmotllar la mousse i fer la decoració.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada