dissabte, 11 de febrer de 2017

Pastís de mousse de xocolata amb llet


El que passa de tenir sempre a casa xocolata, és que es fa difícil no fer postres fàcils. Avui un Pastís de mousse de xocolata amb llet


Ingredients:
Base:
150 g de galetes tipus maria
80 g de mantega
Mousse:
2 rajoles de xocolata amb llet Nestlé Postres  
600 ml de nata per a muntar
4 fulles de gelatina
Decoració:
1 rajola  de xocolata amb llet Nestlé Postres  
100 ml de nata per a muntar
25 g de mantega
Flors comestibles (opcional)

Preparació

  • Pre escalfar el forn a 180º
  • Ganaché per a la decoració: Posar la nata i la xocolata a escalfar i anar remenant fins que es fongui. Fora del foc, afegir la mantega i remenar. Posar la crema en un recipient tapant-la amb paper film (tocant la crema) i deixar mínim 5 hores a la nevera. Es pot deixar tota la nit.
  • Base: Folrar un motllo desmotllable de 20 cm amb paper de forn (interior i base).
  • Fondre la mantega al microones i barrejar amb les galetes triturades.
  • Repartir la barreja en el motllo i estrènyer amb el dors d'una cullera. Reservar a la nevera.
  • Mousse: Posar en un cassó a escalfar a foc suau, 250 ml de nata i la xocolata picada, anar remenant fins que es fongui.
  • Posar la gelatina a hidratar amb aigua freda. Escórrer bé i barrejar-les amb la xocolata, fins que s'integrin totalment.
  • Deixar refredar i mentre muntar la nata restant (350 ml). Afegir-la a la barreja anterior mica en mica i amb moviments suaus per a que no es baixi la mousse.
  • Abocar la mousse en el motllo i refrigerar un mínim de 6 hores.
  • Treure el ganaché de la nevera una estona abans de decorar, per a que perdi fred i posar en una màniga pastissera. 
  • Desemmotllar la mousse i fer la decoració.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada