Un pastís de peres i xocolata
fàcil de fer. Que ja han passat uns dies del Nadal i ens podem donar un
caprici!
Ingredients:
125 g de xocolata intens Nestlé Postres
100 g de farina
75 g de sucre
75 g de mantega
3 ous M
2 cullerades petites de
llevat
3 peres
"conference"
Preparació
- Pre escalfar el forn a 170º
- Fondre la xocolata i la mantega al microones i deixar refredar.
- Separar les clares dels rovells. Muntar les clares amb un pessic de sal i reservar.
- Batre els rovells amb el sucre fins que blanquegin. Afegir la barreja de xocolata i mantega i remenar fins que quedin tots els ingredients ben incorporats.
- Afegir la farina i llevat tamisades i barrejar.
- Incorporar les clares amb moviments suaus fins que estiguin ben incorporades.
- Abocar en un motllo de 24cmx11cm prèviament engrassat.
- Posar les tres peres (rentades i assecades) i cobrir-les amb paper d'alumini.
- Coure uns 45' fins que el pastís sigui cuit. Desemmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
- En el moment de servir podeu fondre una mica de xocolata i posar per sobre de les peres.
Pintaza de pastel!! Me gusta la imagen de las peras dentro del bizcocho. Bss.
ResponElimina