dilluns, 12 de desembre de 2016

Torró cruixent de xocolata i arròs inflat



El torró casolà tan fàcil i ràpid de fer i tant bo: Torró cruixen de xocolata i arròs inflat

Ingredients:
1 rajola de xocolata amb llet  Nestlé Postres 
100 g de  xocolata negre Nestlé Postres 
50 g de mantega de porc
60 g d'arròs inflat Nesquik

Elaboració:
Posar en un bol les xocolates i la mantega i fondre al microones, anar remenant fins que s'incorporin els ingredients.
Afegir l'arròs inflat i remenar bé.  Passar la barreja en motllos de silicona petits per porcions individuals o bé en un motllo per a torró (també es pot fer en un motllo de silicona. 
Refrigerar un parell d'hores fins que es solidifiqui. 
Es manté molt bé a la nevera embolicat amb paper de forn.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada