Seguim donant sortida a les carabasses que em van regalar. Avui farcides de carn amb orellanes, festucs i un toc de farigola.
Ingredients:
2 carabasses petites
400 g de carn picada de
vedella
1 pebrot verd petit
1/2 pebrot vermell petit
1 ceba gran fresca
2 dents d'all
1 branca de farigola fresca
75 ml de vi blanc
200 ml de llet evaporada
Ideal
50 g de formatge ratllat
emmental
3 orellanes
1 grapat de festucs sense sal
Oli d'oliva, sal i pebre
Preparació
Rentar i assecar les carabasses.
Tallar els pebrots i la ceba en juliana. En una
paella, posar un raig d'oli i sofregir a foc baix els pebrots, afegir la ceba i
els alls passats per un premsador d'alls o aixafats. Deixar coure sense que agafin color.
Afegir la carn (afegir una mica més d'oli si cal) i
deixar coure totalment, remenant de tant en tant.
Afegir el vi i deixar coure fins que s'evapori
totalment.
Afegir la llet evaporada les fulles de les branques de
farigola i coure fins que quedi pràcticament quedi sec.
Afegir el pa ratllat, els festucs, les orellanes i el
pa ratllat. Remenar i deixar un parell
de minuts a foc molt baix.
Tallar la part de dalt de la carbassa, retirar les
llavors i buidar una mica amb un buidador de meló.
Coure les carabasses al forn pre escalfat a 200º, destapades i amb la carn tapada amb paper
d'alumini uns 45-50' (dependrà del pes de les carabasses)
Hola Eri una deliciosa proposta. tinc dues carbases que ja l'esperen. Bona setmana.
ResponEliminaCasino & Gaming Jobs in Tunica - Mapyro
ResponEliminaHotel deals 공주 출장샵 on Casino & Gaming in 용인 출장안마 Tunica (Mapyro). Find the 광주광역 출장안마 best Casino & Gaming jobs near 김포 출장샵 Tunica, MS 시흥 출장샵 on Mapyro.