dissabte, 5 de novembre de 2016

Pastís mousse de iogurt i xocolata amb llet



Un pastís lleuger de mousse de iogurt i xocolata amb llet. És una recepta amb algunes variacions de la Lola. Podeu veure la seva recepta aquí: Mi gran diversión

Ingredients:
150 g de galetes tipus maría
70 g de mantega
4 iogurts ensucrats LA LECHERA
1 rajola de xocolata amb llet Nestlé Postres 
500 ml de nata per a muntar
6 fulles de gelatina
25 g de mantega

Elaboració:
  • Folrar tot un motllo de 20 cm amb paper de forn.
  • Treure el iogurts de la nevera i deixar a temperatura ambient.
  • Fondre la mantega al microones i triturar les galetes. Repartir la barreja per a la base del motllo i amb la cullera estrènyer fins deixar una capa uniforme. Reservar a la nevera.
  • Posar la gelatina a hidratar amb aigua freda uns 10'.
  • Posar 100 ml de nata a escalfar en un cassó. Quan arrenqui a bullir, retirar i afegir 100 g de xocolata picat. Remenar fins que es fongui. Afegir la gelatina ben escorreguda i remenar de nou fins que es dissolgui totalment.
  • Incorporar poc a poc aquesta barreja als iogurts i anant batent a velocitat lenta.
  • Muntar 300 ml de nata i afegir-la a la barreja anterior amb moviments suaus.
  • Abocar la mousse en el motllo i deixar en la nevera un mínim de 8 hores (o tot la nit).
  • Posar la resta de la nata a escalfar en un cassó al foc. Quan arrenqui a bullir, retirar i afegir la xocolata i la mantega. Remenar i deixar un parell de minuts per a que es refredi una mica.
  • Abocar per sobre la mousse i deixar un mínim de 2 hores a la nevera. 
  • Desemmotllar i servir.



1 comentari:

  1. Eri que güeno!!! Ahora mismo me comía un trocito..
    Muchas gracias por la mención
    Bss

    ResponElimina