Un pastís lleuger de mousse de iogurt i xocolata amb llet. És una recepta amb algunes variacions de la Lola. Podeu veure la seva recepta aquí: Mi gran diversión
Ingredients:
150 g de galetes tipus maría
70 g de mantega
4 iogurts ensucrats LA LECHERA
1 rajola de xocolata amb llet Nestlé Postres
500 ml de nata per a muntar
6 fulles de gelatina
25 g de mantega
Elaboració:
- Folrar tot un motllo de 20 cm amb paper de forn.
- Treure el iogurts de la nevera i deixar a temperatura ambient.
- Fondre la mantega al microones i triturar les galetes. Repartir la barreja per a la base del motllo i amb la cullera estrènyer fins deixar una capa uniforme. Reservar a la nevera.
- Posar la gelatina a hidratar amb aigua freda uns 10'.
- Posar 100 ml de nata a escalfar en un cassó. Quan arrenqui a bullir, retirar i afegir 100 g de xocolata picat. Remenar fins que es fongui. Afegir la gelatina ben escorreguda i remenar de nou fins que es dissolgui totalment.
- Incorporar poc a poc aquesta barreja als iogurts i anant batent a velocitat lenta.
- Muntar 300 ml de nata i afegir-la a la barreja anterior amb moviments suaus.
- Abocar la mousse en el motllo i deixar en la nevera un mínim de 8 hores (o tot la nit).
- Posar la resta de la nata a escalfar en un cassó al foc. Quan arrenqui a bullir, retirar i afegir la xocolata i la mantega. Remenar i deixar un parell de minuts per a que es refredi una mica.
- Abocar per sobre la mousse i deixar un mínim de 2 hores a la nevera.
- Desemmotllar i servir.
Eri que güeno!!! Ahora mismo me comía un trocito..
ResponEliminaMuchas gracias por la mención
Bss