dilluns, 31 d’octubre de 2016

Pastissets aranya de xocolata per Halloween



Uns pastissets aranya de xocolata que acompanyaran aquesta nit els panallets, las castanyes i els moniatos!

Bona Castanyada i Bon Halloween! 



Ingredients:
Pel pa de pessic:
175 g de xocolata negre Nestlé Postres
100 g de mantega
4 ous M
140 g de farina
80 g de sucre
3 c/c de llevat químic
1 pessic de sal
Per a la cobertura y decoració:
100 ml de nata per a muntar
100 g de xocolata negre Nestlé Postres   
1 nou de mantega
50 g de xocolata blanca Nestlé Postres



Preparació:

  • Pre escalfar el forn a 180º
  • Folrar un motllo de 20 cm amb paper de forn.
  • Fondre la mantega i la xocolata al microones i deixar refredar.
  • Separar les clares dels rovells. Muntar les clares a punt de neu amb la sal i reservar. Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el seu volum.
  • Afegir als rovells, la xocolata i mantega i barrejar. Incorporar la farina i llevats tamisats i mesclar fins que quedin tots els ingredients ben incorporats.
  • Afegir 1/4 part de les clares i remenar per alleugerir la mescla. Incorporar la resta i barrejar amb moviments suaus.
  • Abocar en el motllo i coure 20'. Baixar la temperatura a 150º, posar paper d'alumini per sobre i coure 30'.
  • Retirar-lo de forn, desemmotllar i deixar refredar sobre d'una reixeta.
  • Quan sigui fred tallar amb un cèrcol d'emplatar de diferents mides.
  • Posar a la nata a escalfar i quan arrenqui a bullir, retirar el cassó del foc, afegir la xocolata a trossos i deixar un parell de minuts. Afegir la mantega i remenar fins que quedi una crema.
  • Abocar per sobre dels pastissets, sobre una reixeta i a sota un bol per recollir el sobrant de ganaché. Tornar a abocar per sobre la xocolata que ha sobrat, fent dues capes de xocolata. Deixar refredar. 
  • Fondre la xocolata blanca al microones i posar en una màniga pastissera.
  • Dibuixar la teranyina i deixar refredar a la nevera uns 10'.

1 comentari: