Uns pastissets
aranya de xocolata que acompanyaran aquesta nit els panallets, las castanyes i
els moniatos!
Bona Castanyada i
Bon Halloween!
Ingredients:
Pel pa de pessic:
175 g de xocolata negre Nestlé Postres
100 g de mantega
4 ous M
140 g de farina
80 g de sucre
3 c/c de llevat químic
1 pessic de sal
Per a la cobertura y decoració:
100 ml de nata per a muntar
100 g de xocolata negre Nestlé Postres
1 nou de mantega
50 g de xocolata blanca Nestlé Postres
Preparació:
- Pre escalfar el forn a 180º
- Folrar un motllo de 20 cm amb paper de forn.
- Fondre la mantega i la xocolata al microones i deixar refredar.
- Separar les clares dels rovells. Muntar les clares a punt de neu amb la sal i reservar. Batre els rovells amb el sucre fins que doblin el seu volum.
- Afegir als rovells, la xocolata i mantega i barrejar. Incorporar la farina i llevats tamisats i mesclar fins que quedin tots els ingredients ben incorporats.
- Afegir 1/4 part de les clares i remenar per alleugerir la mescla. Incorporar la resta i barrejar amb moviments suaus.
- Abocar en el motllo i coure 20'. Baixar la temperatura a 150º, posar paper d'alumini per sobre i coure 30'.
- Retirar-lo de forn, desemmotllar i deixar refredar sobre d'una reixeta.
- Quan sigui fred tallar amb un cèrcol d'emplatar de diferents mides.
- Posar a la nata a escalfar i quan arrenqui a bullir, retirar el cassó del foc, afegir la xocolata a trossos i deixar un parell de minuts. Afegir la mantega i remenar fins que quedi una crema.
- Abocar per sobre dels pastissets, sobre una reixeta i a sota un bol per recollir el sobrant de ganaché. Tornar a abocar per sobre la xocolata que ha sobrat, fent dues capes de xocolata. Deixar refredar.
- Fondre la xocolata blanca al microones i posar en una màniga pastissera.
- Dibuixar la teranyina i deixar refredar a la nevera uns 10'.
que buenos
ResponElimina