dijous, 27 d’octubre de 2016

Carn amb xili (Tex mex)


Avui amb el grup de  Retos Gastroamig@s fem receptes Tex Mex
La meva, un sencill plat de Carn amb xili però que adaptant una mica als gustos personals, sobre tot de picant, és un plat deliciós! 

En els enllaços podeu veure les delicioses receptes que han preparat:
5 Sentidos en la Cocina
Mi gran diversión
Chez Silvia
Les receptes del Miquel
A bell bulto
Cocinando con Neus
Dulces Bocados
Blog de Cuina de la Dolorss



Ingredients:
800 g de carn picada de vedella
1 ceba fresca gran
1 pebrot vermell petit
500 g de  tomàquet natural
250 g de mongetes vermelles cuites
1 dent d'all
2 c/c de comí en pols
2 xilis secs 
1 c/c de pebrot vermell en pols picant fumat
2 c/c d'orenga
1 fulla de llorer
Oli d'oliva i sal
2 c/s de salsa Worcestershire
2 c/s de salsa picant de xili


Preparació
Tallar la ceba i el pebrot en brunoise i els alls ben picat.
Posar en un cassola un raig d'oli i sofregir. Afegir el pebrot vermell en pols i remena una mica. Afegir la carn, un xic de sal, el comí, els xili ben picats, l'orenga, llorer i salsa Worcestershire.
Deixar coure remenant de tant en tant fins que quedi sec. Afegir el tomàquet i deixar coure uns 15'. Provar i rectificar de sal. Afegir les mongetes escorregudes i deixar coure a foc baix 5'.
Servir acompanyat d'arròs bullit, avocat i un xic de coriandre o julivert picat.

8 comentaris:

  1. Si menjar tapes m'agrada ja ni t'explico el que gaudeixo amb aquests tipus de menjar.

    Fins demà guapi

    Un petonet

    ResponElimina
  2. Muy buena propuesta de esta manera y muy apetecible con solo verla así tan bien presentada.
    Bss

    ResponElimina
  3. M'encanta la teva proposta i amb aquesta presentació no hi ha qui es resisteixi :-)
    Petonets

    ResponElimina
  4. Una idea perfecta para una comida familiar, ya tenemos un buen recetario para probar. Besos guapi!

    Ana

    ResponElimina
  5. Serà senzill, però és un plat emblemàtic de la cuina tex-mex i penso que per alguna cosa serà.
    Una recepta que no penso perdre de vista.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Joo prque están tan ricas estas recetas, comeria mas de un dia a la semana, jajajjaja Muy rica opcion Eri
    Bss

    ResponElimina
  7. I és que la cuina tex-mex té moltes gràcies: la senzillesa, els colors i el sabor únic i inconfusible! Una proposta boníssima! Petonets Elen!

    ResponElimina