Ingredients:
100 g de xocolata blanca Nestlé Postres
100 ml de llet
200 ml de nata per a muntar
275 g de puré de carbassa
30 g de farina de blat de
moro
Sucre
Preparació:
Tallar
carbassa i posar-la en forn pre escalfat a 200º fins que sigui cuita. Tallar i
treure la pell i triturar fins deixar un puré molt fi.
Posar a
escalfar la nata amb la xocolata i remenar fins que es fongui. Barrejar la
farina amb la llet. Afegir-la amb el puré de carbassa i remenar fins que
comenci a espessir. Colar. Posar en bols i tapar a pell amb paper film.
Reservar a la
nevera fins que sigui freda.
Posar sucre
pel damunt generosament i cremar amb un bufador. Servir.
Amb aquesta quantitat de farina, la textura de la crema és com un iogurt cremós, si la voleu amb més consistència, afegiu uns 10 g més.
Amb aquesta quantitat de farina, la textura de la crema és com un iogurt cremós, si la voleu amb més consistència, afegiu uns 10 g més.
La combinació de sabors em sembla ideal. M'encanta aquesta deliciosa recepta.
ResponEliminaPetons.
No saps el temps que vull probar una bona crema de carbassa, ha de ser tant bona i ara si que la faré. Petonets Eri.
ResponElimina