dissabte, 22 d’octubre de 2016

Crema de xocolata blanca i carbassa



Ingredients:
100 g de xocolata blanca Nestlé Postres
100  ml de llet
200 ml de nata per a muntar
275 g de puré de carbassa
30 g de farina de blat de moro
Sucre

Preparació:
Tallar carbassa i posar-la en forn pre escalfat a 200º fins que sigui cuita. Tallar i treure la pell i triturar fins deixar un puré molt fi.
Posar a escalfar la nata amb la xocolata i remenar fins que es fongui. Barrejar la farina amb la llet. Afegir-la amb el puré de carbassa i remenar fins que comenci a espessir. Colar. Posar en bols i tapar a pell amb paper film.
Reservar a la nevera fins que sigui freda.
Posar sucre pel damunt generosament i cremar amb un bufador. Servir.

Amb aquesta quantitat de farina, la textura de la crema és com un iogurt cremós, si la voleu amb més consistència, afegiu uns 10 g més.

2 comentaris:

  1. La combinació de sabors em sembla ideal. M'encanta aquesta deliciosa recepta.
    Petons.

    ResponElimina
  2. No saps el temps que vull probar una bona crema de carbassa, ha de ser tant bona i ara si que la faré. Petonets Eri.

    ResponElimina