Així és com el xef Pep Nogué anomenava les hamburgueses que va preparar en un dels tallers que va impartir a
l'espai Bonpreu: La Millor hamburguesa del món!
A la seva recepta incloïa uns
ceps laminats, ceba tendra i una crema de formatge Urgèlia.
Però només l'hamburguesa
sola, és una autèntica delícia. Porta molts ingredients, però val la pena
preparar-la.
Acompanyeu-la d'una cervesa
Keks i a gaudir-ne!
Ingredients:
- 800 g de carn picada de vedella (neta de greix i teixit conjuntiu)
- 200 g de molla de pa blanc
- 100 g de nata de 35% MG
- 100 g de ceba tendra picada
- 6 cogombrets en vinagre picats
- 12 olives negres sense pinyol picades
- 20 tàperes en vinagre picades
- 1 c/p de mostassa antiga
- 2 rovells d'ou
- Un mànec d'alls tendres nets i tallats ben fins
- Sal i pebre negre acabat de moldre
- 1 tòfona picada
- 1 c/p de curri en pols
- 1 c/p de pebre vermell dolç
- 1 c/p de canyella
- 1c/p gingebre en pols
- Porradell picat
- Al gust: Salsa perrins, salsa tabasco i salsa de soja
- Ruca i tomàquet
Preparació:
- Poseu el pa i la nata en remull. En un bol barregeu tots els ingredients, fins que quedin tot ben integrat.
- Formeu les hamburgueses.
- Poseu una paella al foc, pintada amb un rajolí d'oli i coeu les hamburgueses. Deixeu-les al punt de cocció que més us agradi.
- Poseu les hamburgueses amb una rodanxa de tomàquet i unes fulles ruca amb oli i sal, dins del pa i serviu.
Segur que surten molt bones!
ResponEliminaOstres el Pep va ficar-hi tot el que va trobar a la nevera, ja,ja,ja, encara que vinguent d'ell, no dubto que seran boníssimes
ResponEliminaPetonets
Que buena pinta tienen estas hamburguesas, últimamente me estoy aficionando a ellas. Besos!
ResponEliminaAna
Desde luego una de las mejores sin lugar a dudas.27 ingredientes llevaba la del Pep.
ResponEliminaBona setmana
Peto
Seur que bonissimes!!! petites però matones. Petonets
ResponEliminaBrutalment completes. Sembla mentida en una cosa tan petita la quantitat d'ingredients que hi van. Com no han de ser les millors hamburgueses del món? Dono fe, no pararies de menjar-ne i deixes de pensar que les burguers són menjar de poca qualitat! Petonets
ResponEliminaNo sé si serà la millor del món, però aquestes hamburgueses tenen una pinta espectacular!
ResponEliminaWoow todo lo que lleva me gusta, por lo que debe estar riquisima
ResponEliminaBss
Tela, si que porta ingredients, suposso que a part de bona ha de quedar sùper sucosa no?
ResponEliminaMuas