divendres, 19 de desembre de 2014

Torró de xocolata blanca i cola

Torró de xocolata i cola. La Cuina de l'Eri

Per avui, un Torró de xocolata blanca i cola! Si sou del bojos per la cola, aquest torró és simplement espectacular!

Ingredients:


Preparació per a un motllo  de 20 cm x 4 cm:
  • Fondre la xocolata blanca al bany maria amb la mantega de cacau.
  • Abocar en el motllo, donar la volta sobre un bol per retirar l'excés de xocolata i posar 10 minuts a la nevera.
  • Treure el motllo i repetir l'operació. Deixar el motllo a la nevera.
  • De la xocolata que tenim en el bol, passar 50 g a un cassó i afegir la llet condensada. Posar a foc molt suau i anar remenant fins que es desprengui la massa del cassó.
  • Retirar del foc i afegir la pasta concentrada de cola. Remenar molt bé fins que estigui ben incorporada i posar a una màniga pastissera. Tasteu si us va bé la quantitat de pasta de cola i si voleu un sabor més concentrat, afegiu-ne més.
  • Quan hagi perdut temperatura, treure el motllo de la nevera i posar la crema dins.
  • Deixar de nou a la nevera fins que es refredi totalment.
  • Amb la cobertura que ens ha quedat de xocolata blanca, posar uns segons al microones si s'ha solidificat i abocar per sobre del torró per segellar. 
  • Deixar de nou a la nevera fins que la xocolata es solidifiqui. Desemmotllar i servir.



9 comentaris:

  1. JA,JA HASTA COLA en el turron, mas original no puedes ser , seguro que esta buenisimo
    Bon cap de setmana
    Peto

    ResponElimina
  2. Ostres Eri jo no soc de cola però he de dir que la faig servir per alguna recepta i m'agrada el resultat o sigui que aquest també el farem
    Un petonas

    ResponElimina
  3. Per receptes originals ...Tu
    ets la cuinera mes atrevida que conec
    i a les pastes de Sosa realment lis treus profit.
    un petonet wuapi

    ResponElimina
  4. Eri impresionante este turrón!!! Tiene que estar delicioso, que manos tienes, eres una artista... A ver sí me das unas clases ehhh
    Bss

    ResponElimina
  5. Cola??? això es nou per mi, però te que estar delicios, si es que tot el que fas ho converteixes en or!!! Petons

    ResponElimina
  6. Mare meva Eri, com sempre espectacular.
    Sempre em sorprens, felcitats per aquesta cuina que fas tan creativa i exquisita!
    Bones festes!!!

    ResponElimina
  7. Uau!! llegia i pensava cola???? en un torró??? Ets una crack! I és pasta de cola.....
    Genial! Un apuntat haurem de provar ho.
    Muas

    ResponElimina
  8. Això s´ha de probar! i amb xoco blanca ja és la repera.

    ResponElimina
  9. Uaaaala!! Realment Elen no hi ha combinació de xocolata que se't resisteixi! A les xocolates li treus un profit brutal, aquest cop amb cola ha de ser un sabor ben sorprenent i original. Ho haurem de provar!! Bon Nadal guapa! Petonets

    ResponElimina