Per avui, un Torró de xocolata blanca i cola! Si sou
del bojos per la cola, aquest torró és simplement espectacular!
Ingredients:
- 140 g de xocolata blanca Nestlé Postres
- 15 g de mantega de cacau
- 40 g de llet condensada La Lechera
- 3 c/p de pasta de cola Home chef - Sosa
Preparació per a un motllo de 20 cm x 4 cm:
- Fondre la xocolata blanca al bany maria amb la mantega de cacau.
- Abocar en el motllo, donar la volta sobre un bol per retirar l'excés de xocolata i posar 10 minuts a la nevera.
- Treure el motllo i repetir l'operació. Deixar el motllo a la nevera.
- De la xocolata que tenim en el bol, passar 50 g a un cassó i afegir la llet condensada. Posar a foc molt suau i anar remenant fins que es desprengui la massa del cassó.
- Retirar del foc i afegir la pasta concentrada de cola. Remenar molt bé fins que estigui ben incorporada i posar a una màniga pastissera. Tasteu si us va bé la quantitat de pasta de cola i si voleu un sabor més concentrat, afegiu-ne més.
- Quan hagi perdut temperatura, treure el motllo de la nevera i posar la crema dins.
- Deixar de nou a la nevera fins que es refredi totalment.
- Amb la cobertura que ens ha quedat de xocolata blanca, posar uns segons al microones si s'ha solidificat i abocar per sobre del torró per segellar.
- Deixar de nou a la nevera fins que la xocolata es solidifiqui. Desemmotllar i servir.
JA,JA HASTA COLA en el turron, mas original no puedes ser , seguro que esta buenisimo
ResponEliminaBon cap de setmana
Peto
Ostres Eri jo no soc de cola però he de dir que la faig servir per alguna recepta i m'agrada el resultat o sigui que aquest també el farem
ResponEliminaUn petonas
Per receptes originals ...Tu
ResponEliminaets la cuinera mes atrevida que conec
i a les pastes de Sosa realment lis treus profit.
un petonet wuapi
Eri impresionante este turrón!!! Tiene que estar delicioso, que manos tienes, eres una artista... A ver sí me das unas clases ehhh
ResponEliminaBss
Cola??? això es nou per mi, però te que estar delicios, si es que tot el que fas ho converteixes en or!!! Petons
ResponEliminaMare meva Eri, com sempre espectacular.
ResponEliminaSempre em sorprens, felcitats per aquesta cuina que fas tan creativa i exquisita!
Bones festes!!!
Uau!! llegia i pensava cola???? en un torró??? Ets una crack! I és pasta de cola.....
ResponEliminaGenial! Un apuntat haurem de provar ho.
Muas
Això s´ha de probar! i amb xoco blanca ja és la repera.
ResponEliminaUaaaala!! Realment Elen no hi ha combinació de xocolata que se't resisteixi! A les xocolates li treus un profit brutal, aquest cop amb cola ha de ser un sabor ben sorprenent i original. Ho haurem de provar!! Bon Nadal guapa! Petonets
ResponElimina