dimarts, 16 de desembre de 2014

Conill a la xocolata

Conill a la xocolata. La Cuina de l'Eri

Amb el fred van molt de gust els guisats. Aquest amb el petit toc que li aporta la xocolata queda deliciós!

Ingredients:
  • 1,5 conill petit
  • 150 g de porro
  • 150 g de pastanaga
  • 150 g de ceba tendre
  • 6 alls
  • 750 ml de vi negre
  • 500 ml de brou de pollastre Aneto
  • Unes herbes fresques aromàtiques: romaní, farigola, herba llimona, etc.
  • Un parell de fulles de llorer i uns grans de pebre negre
  • 40 g de xocolata intens Nestlé Postres
  • Sal i oli d'oliva
  • Farina blanca
  • Un grapat de pinyons


Preparació:
  • La nit anterior, posar en un bol el conill net i tallat, amb les verdures netes i tallades,  les herbes aromàtiques, el llorer i els grans d pebre i cobrir amb el vi.
  • Colar la maceració. Assecar el conill amb paper de cuina i enfarinar una mica.
  • Posar en una cassola una mica d'oli i sofregir el conill. Retirar i deixar escórrer en un colador.
  • Sofregir lleugerament les verdures en el mateix oli, i passar-les a un colador.
  • Posar el conill de nou a la cassola amb el brou i el líquid (vi de la maceració).
  • Deixar coure a foc suau uns 30 m, fins que comenci a estar tendre.
  • Afegir les verdures i deixar coure uns 15 minuts més.
  • Abans de finalitzar la cocció, afegir la sal i la xocolata ben picada. Remenar i rectificar de sal si cal. 
  • Torrar el pinyons en una paella sense oli i posar pel damunt del conill. Afegir unes branques fresques d'herbes i llest per servir. 


6 comentaris:

  1. Eri a estos platos les va fenomenal el punto de chocolate, me encanta
    Bss

    ResponElimina
  2. Tinc aquesta recepta en la safata de pendents no se quant. El teu es veu per llepar se els dits
    Muas

    ResponElimina
  3. hummmmmmmmmmmmmmmmmmm per lleparse els dits

    ResponElimina
  4. Una propuesta muy acertada y el toque del chocolate le debe de ir muy bien.Receta bien sana con la carne de conejo y la ración del chocolate para ser feliz .
    Peto

    ResponElimina
  5. Qué pintaza, para mojar pan. Un plato ideal para las fiestas. Besos

    ResponElimina
  6. Que buen aspecto tiene, gracias por esta ricura huuuuuu.Besos

    ResponElimina