S'acosta Nadal i res millor
que anar preparant torrons casolans. Amb
el Muesli Kölln d'aquest més que venia a la @Degustabox he preparat aquest torró,
ràpid i fàcil de fer. Un torró cruixent sempre agrada i aquest és boníssim!
Ingredients per a un motllo de 8 cm x 19 cm:
75 g de Muesli Kölln
170 g de xocolata amb llet Nestlé Postres
125 g de xocolata negre Nestlé Postres
40 g de mantega de cacau
40 g d'avellanes o ametlles torrades i pelades
Xocolata transfer
Preparació:
Posar la fulla de xocolata transfer retallada a la
mida del motllo.
Fondre les xocolates amb la mantega de cacau al bany
maria. Anar remenant fins que es fongui.
Retirar el cassó del foc i afegir el musli i els
fruits secs.
Remenar i abocar en el motllo. Deixar que el torró es
solidifiqui a temperatura ambient. Si no teniu un lloc fresc, podeu posar-lo a
la nevera i treure una mica abans de consumir.
Donar-li la volta al motllo, retirar el transfer i
llest per servir!
Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva Caixa @Degustabox.
Amb aquest codi: TW9MP el preu final serà de 9,99€ en
comptes de 14,99€.
Visiteu a @Degustabox i deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel
paladar. Aquí teniu els enllaços per a que doneu un cop d'ull: Web: http://bit.ly/ZUMSLm. Facebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitter: http://bit.ly/15wZ3B3
Mmmm!!! On compres la mantega de cacau?
ResponEliminaPetonets
Hola, La pots comprar al Paramí: http://www.lavalenciana.com/parami.html. Tenen moltes coses de rebosteria!! Petonets
ResponEliminaAcabo de flipar xocolata transfer???? Ains quant em queda per apendrer......
ResponEliminaSegur que estar per mossegar i mossegar i no parar
Bon cap de setmana
Divino chocolate y eres la reina del transfer,como lo dominas¡¡
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
Eriiiii yo quiero!!!! y ese transfer, tambien lo quierooo, jajajaj
ResponEliminaBss