¡S'acosta el Nadal i un
aperitiu original sempre agrada! Aquest no es tradicional, ni habitual, però
sorprendrà, fàcil i ràpid de fer i a més econòmic.
Amb aquest aperitiu de Cornes de porc caramel·litzades, participo
amb el grup de "Retogratroamig@s" de blocs dedicat
aquest mes als aperitius nadalencs.
No us perdeu les seves
magnífiques propostes aquí:
Neus. Cocinando con Neus, Ana 5 Sentidos en la cocina, Dolores Mi gran diversión, Miquel Les receptes del Miquel, Gemma Cuinant a Canet, Dolorss Blg de cuina de la Dolorss, Carmen Dulces Bocados, Montse A bell bulto, Silvia Chez Silvia
Ingredients:
100 grams de cornes de porc
150 grams de sucre
Mel de taronger
Preparació:
Posar el sucre a fondre en
una paella a foc baix. Esperar a que estigui pràcticament fel el caramel abans
de remenar.
Un cop fet el caramel,
retireu la paella del foc i aneu passant les cornes pel caramel,
arrebossant-les per totes bandes.
Passeu-les al damunt d'una
reixeta i a sota un paper de forn.
Abans que es refredin, tireu
un fil molt prim i poca quantitat de la mel per sobre de les cornes.
Deixeu refredar i ja podeu
servir.
Ohhh que fàcil, vistos i original, m´ha encantat Eri, prenc nota i la foto es preciosa!!! Muaks
ResponEliminaMuy buena idea estas cortezas caramelizadas y la presentacion divino¡
ResponEliminaComo nos vamos a poner¡¡
peto
Como me gustan!! que buena idea.
ResponEliminaQue decias el otro dia? ehhh
Bss
Estas cortezas son para empezar y no acabar, que ricas. Besos!
ResponEliminaAna
Oh oh oh oh Eri, tant fàcil però el millor, taaaaan bons, altre que guardo!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Vecinaaaa, ets la reina de les combinacions inpensables i dels aperitius...
ResponEliminaQuina xulada de foto...de quina temporada dius que es? jajaja
Petons wuapi
Mira que bé! Ara ja tinc la recepta escrita que m'explicaves un dia. Ole i ole!! ho trobo fàcil, "resultón" i tremendament original! Petonets
ResponEliminaMolt original aquesta proposta...una fotografia molt temptadora.!!! Petons
ResponEliminaAquest contrast de dolç i salat em porta boixa, m'encanta,oooh i el punt de la mel... t'he dit que m'encanta? ;-)
ResponEliminaUna abraçada
Que bona idea. Espectacular i sobretot súper original. Petons
ResponEliminaNena aixó per a mi seria un començar i no parar...... deliciusssss
ResponEliminaMuas