dimecres, 3 de desembre de 2014

Cornes de porc caramel•litzades



¡S'acosta el Nadal i un aperitiu original sempre agrada! Aquest no es tradicional, ni habitual, però sorprendrà, fàcil i ràpid de fer i a més econòmic.

Amb aquest aperitiu de Cornes de porc caramel·litzades, participo amb el grup de "Retogratroamig@s" de blocs dedicat aquest mes als aperitius nadalencs.

No us perdeu les seves magnífiques propostes aquí: 

Ingredients:
100 grams de cornes de porc
150 grams de sucre
Mel de taronger

Preparació:
Posar el sucre a fondre en una paella a foc baix. Esperar a que estigui pràcticament fel el caramel abans de remenar.
Un cop fet el caramel, retireu la paella del foc i aneu passant les cornes pel caramel, arrebossant-les per totes bandes.
Passeu-les al damunt d'una reixeta i a sota un paper de forn.
Abans que es refredin, tireu un fil molt prim i poca quantitat de la mel per sobre de les cornes.
Deixeu refredar i ja podeu servir.

11 comentaris:

  1. Ohhh que fàcil, vistos i original, m´ha encantat Eri, prenc nota i la foto es preciosa!!! Muaks

    ResponElimina
  2. Muy buena idea estas cortezas caramelizadas y la presentacion divino¡
    Como nos vamos a poner¡¡
    peto

    ResponElimina
  3. Como me gustan!! que buena idea.
    Que decias el otro dia? ehhh
    Bss

    ResponElimina
  4. Estas cortezas son para empezar y no acabar, que ricas. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  5. Oh oh oh oh Eri, tant fàcil però el millor, taaaaan bons, altre que guardo!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Vecinaaaa, ets la reina de les combinacions inpensables i dels aperitius...

    Quina xulada de foto...de quina temporada dius que es? jajaja

    Petons wuapi

    ResponElimina
  7. Mira que bé! Ara ja tinc la recepta escrita que m'explicaves un dia. Ole i ole!! ho trobo fàcil, "resultón" i tremendament original! Petonets

    ResponElimina
  8. Molt original aquesta proposta...una fotografia molt temptadora.!!! Petons

    ResponElimina
  9. Aquest contrast de dolç i salat em porta boixa, m'encanta,oooh i el punt de la mel... t'he dit que m'encanta? ;-)
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Que bona idea. Espectacular i sobretot súper original. Petons

    ResponElimina
  11. Nena aixó per a mi seria un començar i no parar...... deliciusssss
    Muas

    ResponElimina