Les crestes, empanades,
permeten infinitat de farcits. Avui us porto unes Crestes de pollastre al curri
amb mozzarella i alvocat. Fàcil i ràpid, un sopar pim-pam!
Amb aquesta recepta participo
al repte Retos Gastroamig@s dedicat a les empanades.
Us convido a veure les seves delicioses creacions: Dolores- Mi gran diversión, Dolorss - La Cuina de la Dolorss, Silvia - Chez Silvia, Ana - 5 Sentidos en la cocina, Carmen - Dulces Bocados, Neus - Cocinando con Neus, Gemma - Cuinant a Canet, Montse - A bell bulto, Miquel - Les receptes del Miquel
Ingredients per a 8 crestes:
1 paquet oblees grans La Cocinera
270 g de pit de pollastre net
i tallat a daus
1 ceba tendra
Sal i oli d'oliva
2 c/p de pasta de curri
vermell
8 rodanxes de mozzarella
1/2 alvocat
1 ou
Preparació
Talleu la ceba en juliana. Poseu en una paella un raig
d'oli i afegiu-la a foc suau, fins que transparenti. Retireu i afegiu el
pollastre. Afegiu una mica més d'oli si cal. Deixeu coure fins que sigui cuit.
Afegiu la ceba i la pasta de curri (al gust). Remeneu fins que quedi tot ben
barrejat. Pareu el foc i deixeu refredar una mica.
Pre escalfar el forn a 200º
Peleu l'alvocat i talleu la meitat ben fi, millor si
és am una mandolina.
Poseu una rodanxa de mozzarrella a 8 de les crestes.
Repartiu el pollastre i al damunt acabeu amb l'alvocat.
Tapeu les 8 oblees amb les altres i tanqueu les vores
punxant amb una forquilla.
Bateu l'ou i pinteu-les. Posar al forn uns 12' fins
que quedin daurades. Servir.
Ohhhh Encarnaaaaaaaa!!!!!!! me requeteencanta , una que va ya para pendientes
ResponEliminaBsss
A la llista, estic segurisima que aquestes a casa agradaren molt.
ResponEliminaOle vecina, quina taula més ben parada
Petons wuapi
Se ven riquísimas, no tardaré en hacerlas, me han gustado!! Bss.
ResponEliminaDonc si Encarnaaaaaaa!!!!! en Mostoles no hacen estas empanadillas!!!!! Les teves de 10. Muaksssss
ResponEliminaUna altre directa cap a la carpeta, que bones mmmm
ResponEliminaMuas
Aquestes combinacions de sabors em tenen el cor robat, sempre sensacionals les teves propostes.!!!!
ResponEliminaUna abraçada
Cotorreta, m'encanta aquest puntet de curri!!!
ResponEliminaPetonets maca
Pollastre i alvocat, quina combinació més bona! No se m'havia acudit i és una tremenda barreja! Sempre em sorprenen les teves propostes, tenen el punt pràctic i creatiu que m'agrada! Petonets preciosa, les properes ens les mengem juntes i parem taula tan bonica com aquesta, et sembla?
ResponEliminaQue buena combinación y con ese toque de curry es lo más. Otra idea para pendientes. Besos!
ResponEliminaAna
Espectaculares, sin mas!
ResponEliminaQue pintaza que tienen estas empanadillas y este relleno pinta buenisimo
ResponEliminaHasta mañana
peto
Que n'han de ser de bones, un farcit molt gustós!
ResponEliminaAl llegir el títol pensava que eren crestes reals, no "empanadillas". Però aquestes m'agraden més amb el curri, unes bones crestes.
ResponEliminaPetons.
Mira, és que la mozzarella, l'alvocat, el curri... són tot ingredients que em tornen boja, així que aquestes crestes... les necessite provar!!!!! Les he de fer!
ResponEliminaEm semblen irresistibles.
M'encanten TOTS els ingredients d'aquestes crestes, i de fet, les crestes són un menjar que m'agrada molt. T'han quedat molt bé, fan una pinta espectacular!
ResponEliminaMarta
Muy apetecible esta receta sencilla pero muy sana.Bsssss
ResponElimina